- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
8@no$ wrote: Πριν γελασετε περιμενετε...Επειδη ο ηλιθιος κατασκευαστης του δωματιου μου Εβαλε μονο μια πριζα τηλεφωνου...
Υπαρχει μηπως κανα πολυπριζο ή οπως το λενε γιατι ειναι δυσκολο τωρα να <φτιαξεις> καινουρια πριζα....Βασικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλα ειπα να ρωτησω...ποτε δεν ξερεις... \/
α αληθεια υπαρχει??θα το ψαξω...Αν κανεις αλλος ξερει πως λεγεται ή εχει καμια εικονα ας βαλει....BigBoss wrote:
8@no$ wrote: Πριν γελασετε περιμενετε...Επειδη ο ηλιθιος κατασκευαστης του δωματιου μου Εβαλε μονο μια πριζα τηλεφωνου...
Υπαρχει μηπως κανα πολυπριζο ή οπως το λενε γιατι ειναι δυσκολο τωρα να <φτιαξεις> καινουρια πριζα....Βασικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλα ειπα να ρωτησω...ποτε δεν ξερεις... \/
Υπάρχει αλλα δεν ξερω πως λέγεται. Σαν τα splitter για το Internet ειναι.
8@no$ wrote: Εγω βασικα πρωτα απολα θελω να ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο που λεω...Μην με παρουν με τις πετρες...
Panteiakos wrote: Διακλαδωτής λέγεται στα Ελληνικά. Splitter. Για να μπαίνει πάνω το τηλέφωνο και το net. Aυτό δεν ζητάς? Να είναι και το τηλ και το νετ στην ίδια πρίζα? Επίσης θα χρειαστείς ένα φίλτρο. Συχνά α πουλάνε μαζί. Πήγαινε σε μαγαζί με ηλεκτρονικά ή στα κλασικά μαγαζιά που πουλάνε πρίζες/τηλεφωνικές συσκευες κτλ.. Εναλακτικά δοκίμασε σε oteshop... A επίσης δεν είναι γελοίος ο άνθρωπος που στο έβαλε.. Welcome to the new century
BigBoss wrote: Εγω απο οτι καταλαβα ζηταει πολυπριζο γΙΑ να βαλει 2 τηλέφωνα