- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
χαχα όχι ρε το GoldString είναι άσχετο με αυτό.Το GoldString τυχαία μου ήρθε στο μυαλό μία μέραValolthrass wrote: Και φοράει χρυσό στρίνγκ;;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
μια χαρα πανε τα παιδια.παιζουν αθωα παιχνιδακιαBigBoss wrote: OK stay in topic (αν και ηθελα να μθω κι εγω για το κοριστι )
Αν το χετε παρατηρησει γενικα τα παιδια πανε κατα διαόλου....
συμφωνω μαζι σου reaper.εχεις δικιο με αυτα που λες.το θεμα ομως ειναι οτι αυτοι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες του.οτι ο καθενας πρεπει να αναλαμβανει τις πραξεις ειναι αυτονοητο για μενα.σιγουρα το θεμα δεν ειναι τοσο απλο και οι νεοι εχουν χασει το μετρο αλλα ας μην ειμαστε τοσο σοβαροι.δε νομιζω οτι ειναι το site καταλληλο ως προς το θεμα για να συζηταμε τοσο σοβαρα για ενα τοσο σημαντικο θεμαTheReaper wrote: Ό,τι πεις. Αθώα θες να είναι; Αθώα είναι. Αλλά σύμφωνα με ποια λογική το υποστηρίζεις αυτό; Συνέλθετε λίγο ρε παιδιά. Εδώ μιλάμε η διαφθορά έχει φτάσει στο έπακρο κι εμείς λέμε "γιατί δεν ήμουν κι εγώ εκεί;". Άντε και ήσουν στη θέση ενός από τα έξυπνα τα παλικάρια που έκαναν αυτό που έκαναν, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσαν....να περιμένουν λίγο. Τι θα καταλάβαινες; Δεν έγινε λόγος στο άρθρο για τους κανακάρηδες, αλλά εγώ θέτω το εξής ερώτημα: τώρα αυτοί οι τύποι έχουν τα αρ****α να αποκαταστήσουν τις κοπέλες; Θα μου πείτε τις αηδίες για τις ανύπαντρες μητέρες και τις ελεύθερες σχέσεις τώρα, ε; Λοιπόν ούτε αυτά ισχύουν. Γιατί τώρα έκανες μια βλακεία, τουλάχιστον ας είσαι άντρας αρκετά ώστε να παραδεχτείς το λάθος που έκανες και να πράξεις το σωστό στη συνέχεια. Το θέμα είναι πιο σοβαρό απ' όσο το παρουσιάζεις εδώ σουβλάκι! Δεν είναι για να το πάρουμε καθόλου στα ελαφριά.