Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διακοπές: Που θα πάτε/Που πήγατε?

Poll: Που θα πάτε φέτος διακοπές? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Κυκλάδες
7 29.2%
Ιόνιο
4 16.7%
Δωδεκάνησα
No votes 0%
Κρήτη
4 16.7%
Aλλα νησιά
5 20.8%
Ηπειρωτική Ελλάδα
3 12.5%
Εξωτερικό
1 4.2%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
02 Jun 2010 12:18 #73110 by ifigeniaki
Το καλοκαιράκι ήρθε και οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε που θα μπορούσαμε να περάσουμε τις διακοπές μας. Για αυτό και δημιούργησα αυτό το θέμα, για να προτείνει όποιος θέλει μέρη προς επίσκεψη.

Πιστεύω ότι ο Ιούνιος είναι ιδανικός μήνας για εξορμήσεις το σ/κο. Ίσως κάποιο νησάκι του Αργο-Σαρωνικού είναι μια καλή λύση. Λέω να επισκεφτώ την Ύδρα, βέβαια τα ερωτήματά μου είναι τα εξής
1) σε ποια παραλία να πάω;
2) αξίζει να πάω στο φεστιβάλ Μιαούλια προς το τέλος του μήνα;
3) που να μείνω (κοντά στο λιμάνι ή έξω από αυτό);

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2010 00:01 #73141 by thanasis
Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα που θα παω αλλα περσυ που πηγα Ζακυνθο περασα πολυ ωραια...Για καλες παραλιες προτεινω Κεφαλονια....να περπατας κανα μισαωρο μεχρι να φτασεις μεσα στην θαλασσα και να σε κλεβουν τα πραγματα και οι κλεφτες να σε χερετανε... :mrgreen: αυτες ειναι παραλιες. :lol:

More
03 Jun 2010 09:26 #73153 by ifigeniaki

8@no$ wrote: Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα που θα παω αλλα περσυ που πηγα Ζακυνθο περασα πολυ ωραια...Για καλες παραλιες προτεινω Κεφαλονια....να περπατας κανα μισαωρο μεχρι να φτασεις μεσα στην θαλασσα και να σε κλεβουν τα πραγματα και οι κλεφτες να σε χερετανε... :mrgreen: αυτες ειναι παραλιες. :lol:

Πράγματι η Κεφαλονιά έχει πανέμορφες παραλίες, την επισκέφτηκα πέρσυ και έμεινα πολύ ενθουσιασμένη.

Έχω γράψει και ένα άρθρο στο blog μου για το που έμενα και ποιες παραλίες μου άρεσαν.
greektraveler-ifigeniaki.blogspot.com/

More
03 Jun 2010 10:51 #73154 by Maldino

ifigeniaki wrote: Το καλοκαιράκι ήρθε και οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε που θα μπορούσαμε να περάσουμε τις διακοπές μας. Για αυτό και δημιούργησα αυτό το θέμα, για να προτείνει όποιος θέλει μέρη προς επίσκεψη.

Πιστεύω ότι ο Ιούνιος είναι ιδανικός μήνας για εξορμήσεις το σ/κο. Ίσως κάποιο νησάκι του Αργο-Σαρωνικού είναι μια καλή λύση. Λέω να επισκεφτώ την Ύδρα, βέβαια τα ερωτήματά μου είναι τα εξής
1) σε ποια παραλία να πάω;
2) αξίζει να πάω στο φεστιβάλ Μιαούλια προς το τέλος του μήνα;
3) που να μείνω (κοντά στο λιμάνι ή έξω από αυτό);

Μια φορα που πηγαμε Υδρα με το σχολειο μου φανηκε πολυ ωραια... Ειναι ησυχα και πιστευω οτι αξιζει να πας για 2-3 μερες οχι παραπανω. Τωρα για τα υπολοιπα που ρωτησες καλυτερα να μεινεις λιγο πιο μεσα στην πολη και οχι στο λιμανι. Για το φεστιβαλ προφανως δεν ξερω δεν τυχαινε να το μαθω οποτε δεν ξερω να σε βοηθησω!

More
03 Jun 2010 11:16 #73155 by Γεωργία Πλατή
Η Υδρα δε με κάνει προσωπικά ούτε για τριήμερο! Δεν έχει παραλίες, έχει πάαααρα πολύ κόσμο και είναι αρκετά ακριβή. Βέβαια εξαρτάται και το τι είδους διακοπές θέλει ο καθένας!
Για μένα το ιδανικό είναι ένα μέρος με ήσυχες παραλίες, λίγο κόσμο για full ξεκούραση. Οπότε για κοντινές από την Αθήνα αποδράσεις θα πρότεινα Τζια, Σέριφο, Κίθνο. Αν πάλι είστε του κεφιού της πολυκοσμίας και του clubbing, Μύκονο και Υδρα..

More
04 Jun 2010 14:20 #73218 by Μάνος Γρυπάρης
Δες εδώ παραλίες της Ύδρας (βίντεο στα αριστερά) και εδώ ένα λεπτομερές άρθρο . Πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα.

Θα συμφωνήσω με το τελευταίο μήνυμα της Γεωργίας.
Έχω πάει σε όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού και κανένα δε με συγκινεί. Μόνο οι Κυκλάδες και τα Επτάνησα μου θυμίζουν αυτό που λέμε "πραγματικά ελληνικά νησιά". Βέβαια γούστα είναι αυτά και καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Ευτυχώς η Ελλάδα μας έχει σχεδόν τα πάντα.

Γενικά, είμαι της άποψης ότι παρότι είναι Ιούνιος δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε απαραίτητα τριήμερο εδώ κοντά. Εκτός βέβαια κι αν συντρέχουν λόγοι οικονομικοί. Το καλοκαίρι είναι για διακοπές μίας εβδομάδας στη χειρότερη. Οκ, το χειμώνα το παραδέχομαι, 3-4 μέρες σε Αράχωβα και μετά βαριέσαι, εκεί είναι αλλιώς.

Φέτος σκέφτηκα την τακτική του να πάω μία εβδομάδα διακοπές τώρα (λόγω μουντιάλ σταματάμε έως τέλη Ιουνίου από SentraFM) κι άλλη μία π.χ. αρχές Αυγούστου. Πιστεύω θα είναι καλύτερο από το να κάτσω 2 εβδομάδες σερί. Διπλή ξεκούραση, δύο νησία κ.ο.κ.

Στις 11 Ιουνίου φεύγω Μύκονο. Και σε ρωτάω τώρα Ιφιγένεια:
1)Σε ποια παραλία να πάω? Paradise, Super Paradise, Ορνό, Ψαρού, Πλατύ Γιαλό, Παράγκα ή Καλαφάτη? :mrgreen:
2)Αξίζει να πάω Cavo Paradiso για clubbing ή καλύτερα στο κέντρο?
3)Να κάνω "ρεπορτάζ" για Μουντιάλ και Έκθεση E3 από το Internet Cafe ή από το εξοχικό?

Οπότε το συμπέρασμα είναι το εξής. Δεν αφήνεις καλύτερα την Ύδρα να κατέβεις προς Μύκονο μεριά? :wink: Η τουλάχιστον από το να πήγαινα 7 μέρες σε νησί Αργοσαρωνικού θα προτιμούσα 4-5 μέρες σε νησί Κυκλάδων (Πάρος, Μύλος, Σίφνος κτλ. ανάλογα τι σου ταιριάζει) Think about it!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jun 2010 09:14 #73548 by ifigeniaki
Τελικά πήγα Ύδρα το σ/κο. Ο καιρός δεν ήταν καλός, αλλά το νησί είναι πολύ γραφικό και διαφορετικό. Ξεκουράστηκα!

Όποιος θέλει μπορεί να δει το blog μου για περισσότερες λεπτομέριες.

Μύκονο δεν έχω πάει και δεν μπορώ να συγκρίνω τα 2 αυτά μέρη, αλλά νομίζω ότι θα βαριόμουν πολύ αν καθόμουν 7 μέρες στην Ύδρα. Πάντως για σ/κο μου άρεσε πολύ.

More
06 Jul 2012 13:25 #110089 by Άγγελος Φασούλης
Όλες οι παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα

Όλες οι παραλιες γυμνιστών στην ελλαδα οι "κρυφές" γωνιές είναι
πολλές, βρίσκονται διάσπαρτες σε μοναχικά ή δύσκολα προσβάσιμα ακρογιάλια και περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Εμείς παραθέτουμε έξι παραλιες γυμνιστών, σύμφωνα με τη λίστα του Nudist Club Greece.
Εννοείται, βέβαια, που υπάρχουν πολλές ακόμη:

1. Σκιάθος - Μικρή Μπανάνα.
Πρόσβαση: στο τέρμα του λεωφορείου 26, σε δέκα λεπτά ποδαρόδρομο φθάνετε στην παραλία Μπανάνα. Ανεβαίνετε το μικρό λόφο στα δεξιά και πίσω του θα βρείτε τον παράδεισο της Μικρής Μπανάνας.
2. Κρήτη- Παλαιοχώρα.
Πρόσβαση: οδικώς, 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, αλλά και με πλοιαράκια από άλλα χωριά των νοτιοδυτικών ακτών. Δύο παραλίες - η μία, με άμμο, προσφέρει ένα μόνο τμήμα της για γυμνισμό. Η άλλη, πιο ανατολικά, έχει βότσαλα, μήκος 3 χιλιόμετρα και προσφέρεται εξ ολοκλήρου για γυμνισμό.
3. Ρόδος - Φαληράκι.
Πρόσβαση: με τα πόδια, περπατώντας γύρω στα 3 χιλιόμετρα πέρα από τη νότια άκρη της πλαζ στο Φαληράκι. Οδικώς μπορείτε να φθάσετε μέχρι εκεί, στρίβοντας αριστερά (αν έρχεστε από τα βόρεια του νησιού), ή δεξιά (από τα νότια), ακριβώς έξω από το Φαληράκι. Η ένδειξη "Nudist Beach-FKK strand" βρίσκεται αμέσως μετά το ξενοδοχείο Muses.
4. Σάμος - Τσαμαδού.
Πρόσβαση: από το λιμάνι ακολουθείτε τον βορειοδυτικό παραλιακό δρόμο για 12 χιλιόμετρα. Σε μια στροφή του δρόμου θα συναντήσετε ταβέρνα με πάρκινγκ. Ένα απότομο αλλά εύκολο στο περπάτημα μονοπάτι οδηγεί σε ένα σνακ μπαρ απ όπου ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, δύο χημικές τουαλέτες και ντους.
5. Χαλκιδική - Καλαμίτσι.
Πρόσβαση: Φθάνοντας στο Καλαμίτσι ακολουθείτε το δρόμο πίσω από την παραλία του χωριού, έχοντας τη θάλασσα στα δεξιά σας. Στο τέλος του δρόμου παρκάρετε και ακολουθείτε το μονοπάτι που οδηγεί σε ένα μικρό θαμνώδη λόφο. Μετά από το περπάτημα θα ανακαλύψετε μια υπέροχη παραλία με πεντακάθαρα νερά (αλλά χωρίς ευκολίες διαμονής).
6. Κέρκυρα - Μυρτιώτισσα.
Πρόσβαση: 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν φθάσετε στο δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας στρίβετε δεξιά προς τον οικισμό Έρμονες και κοιτάτε για το σήμα της πλαζ γυμνιστων λίγο πριν το χωριό Βάτος. Λόγω του στενού, κακοτράχαλου δρόμου συνιστώνται τζιπ 4Χ4 ή μοτοσυκλέτες εντούρο

More
06 Jul 2012 21:13 #110098 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Εγώ λέω να πάω προς Άνδρο φέτος επειδή είναι και σχετικά οικονομικά (κυρίως όσο αφορά τα ακτοπλοϊκά)

More
07 Jul 2012 18:11 #110116 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Καλαμάτα για κάνα δεκαπενθήμερο. Ίσως και Κρήτη λίγο καιρό μετά.