Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τζούλια Αλεξανδράτου

More
06 Feb 2011 22:51 #89385 by Lalo007
Ισως πρεπει να το δουμε και απο αλλη οπτικη γωνια.Η Τζουλια το κανει για τα λεφτα.Αυτα τα λεφτα ομως απο καπου τα παιρνει.Και αυτο το καπου/καποιος ειμαστε εμεις.Εμεις δεν ειμαστε αυτοι που αγοραζουμε τα dvd,που τα κατεβαζουμε,που τα βλεπουμε σε κινητα φιλων και γνωστων?Μηπως τοτε ειμαστε εμεις αυτοι που εχουμε ριξει το επιπεδο μας?Μηπως αυτες οι ενεργειες δειχνουν και το επιπεδο του ελληνικου λαου?Λιγακι μονο σοβαροι και αξιοπρεπεις να ειμασταν ουτε καν θα ασχολουμασταν με τη Τζουλια και τη καθε Τζουλια που πουλαει το κορμι της για φραγκα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2011 23:30 #89390 by eliminator

Lalo007 wrote: Ισως πρεπει να το δουμε και απο αλλη οπτικη γωνια.Η Τζουλια το κανει για τα λεφτα.Αυτα τα λεφτα ομως απο καπου τα παιρνει.Και αυτο το καπου/καποιος ειμαστε εμεις.Εμεις δεν ειμαστε αυτοι που αγοραζουμε τα dvd,που τα κατεβαζουμε,που τα βλεπουμε σε κινητα φιλων και γνωστων?Μηπως τοτε ειμαστε εμεις αυτοι που εχουμε ριξει το επιπεδο μας?Μηπως αυτες οι ενεργειες δειχνουν και το επιπεδο του ελληνικου λαου?Λιγακι μονο σοβαροι και αξιοπρεπεις να ειμασταν ουτε καν θα ασχολουμασταν με τη Τζουλια και τη καθε Τζουλια που πουλαει το κορμι της για φραγκα.

ωπα, ωπα νομιζω το παρακανες. Κανενας δε αναγκαζει κανεναν να το αγορασει. Και βλεποντας το δεν σημαινει οτι επικροτουμε αυτο που κανει, δικια της ειναι η ζωη οτι θελει κανει!! Δεν εχω προβλημα αν πλουτισει η Τζουλια και στα @@ μου κιολας. Τσοντοβιοι υπαρχουν πολλοι για αυτο κανει χρυσες δουλειες. Και βασικα απο αυτους τους τσοντοβιους δε πεφτει το επιπεδο του ελληνικου λαου, το να βλεπεις τσοντα δε παραβιαζει κανενα νομο του συνταγματος. Ουτε ειναι ολοι αγιοι διπλα μας να μας κατακρινουν και να πουν "α το γελοιο βλεπει τσοντα!!". Δλδ. το αγορασεις δε το αγορασεις δεις δε το δεις δεν ειναι κατι κακο. Εγω προσωπικα δε το αγορασα γτ ολα αυτα τα θεωρω μ@@@@.

More
06 Feb 2011 23:34 #89391 by Lalo007
Τι να σου πω καπου προαναφερθηκε οτι η μιση Ελλαδα το ειδε.Οποιον και να ρωτησεις κατι θα ξερει να σου πει.Εστω απο απλη περιεργεια.Και δεν εχει καμια σχεση με το νομο το αν ασχολησε με τετοια η οχι.Ειναι θεμα ηθικης.Κανονικα θα επρεπε να μην ασχολουμασταν καν.Τωρα τι να σου πω υπαρχουν δηλαδη 200.000 τσοντοβιοι ελληνες και αλλοι 5.000.000 που εχουν δει το dvd ε?

More
07 Feb 2011 20:24 - 09 Dec 2021 12:17 #89452 by Aνέστης Αδαμίδης
Υπάρχει πάντοτε και η πειρατική γαλέρα. Έτσι ούτε τα λεφτά σου πετάς ούτε κάνεις τη ξεκ****ρα Τζούλια πλούσια. Ήθελε να τον πάρει; Τον πήρε. Της άρεσε. Ήθελε να τον ξαναπάρει. Ε, τι να κάνουμε, θα της χαλάσουμε το χατήρι; Της τον ξαναδώσαμε(-δώσανε). Έτσι παν αυτά.

Τα dvd της Τζούλιας τα βρίσκεις δωρεάν στο internet. Της δε Πετρούλας πολύ δύσκολα. Λες και για την Πετρούλα έβαλε ο Σειρινάκης κάθε hacker να αποκλείει το περιεχόμενο από κάθε σελίδα.
Last edit: 09 Dec 2021 12:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Feb 2011 20:59 #89462 by rafor
Το dvd της Πετρουλας δεν ειναι ουτε καν dvd με το περιοχομενο που φανταζεστε.Μου το εχει πει ατομο που το εχει δει.

More
07 Feb 2011 21:26 #89465 by Aνέστης Αδαμίδης

rafor wrote: Το dvd της Πετρουλας δεν ειναι ουτε καν dvd με το περιοχομενο που φανταζεστε.Μου το εχει πει ατομο που το εχει δει.

Καλά κι εγώ το έχω δει. Και είναι πολύ σπαστικό, γιατί δείχνει την Πετρούλα να μιλάει, αλλά έχουν βάλει από πάνω ένα τραγούδι της και είναι ανυπόφορο. Στα δύο λεπτά το κόβεις. Είχα την τύχη να είμαι από αυτούς που βρήκαν να το δουν τζαμπέ online. Ούτε καν το κατέβασα. Υποτίθεται είναι ένα tutorial του kama sutra.

Όσο για το νέο dvd της Τζούλιας, είπε να δοκιμάσει νέες εμπειρίες.

More
07 Feb 2011 21:44 #89466 by Γιώργος Λόλας

kos7 wrote: σε λιγο καιρο θα βγει στις εφημεριδες!! πωλειται ολοκληρη η συλλογη της τζουλιας!! καθε κυριακη και απο ενα dvd!! :mrgreen:

Μαζί με το πρώτο τεύχος δώρο η συλλεκτική κασετίνα :lol: :lol:

Κρίμα πάντως που επέλεξε αυτήν την πορεία. Εάν είχε μυαλό θα τα πήγαινε καλά στο modelling. Απλά σκέφτηκε να βγάλει όλα τα λεφτά μαζεμένα και...ξεκούραστα :P

More
07 Feb 2011 22:02 #89470 by rafor
geololj ,εισαι αχαριστος....Τοσο κοπο εριξε το κοριτσι, δεν του αξιζε???Ελεος δηλαδη να βγαζεις εκατομμυρια επειδη σε γ@μ**αν...

More
07 Feb 2011 23:54 #89475 by Γιάννης Μπόκας
Αν θυμάστε όταν κυκλοφόρησε η πρώτη της ταινία, αυτή με τη σαμπάνια, είχανε κλείσει μέσα σε 2-3 μέρες όλα τα τορεντάδικα gamato κλπ. Προχτές που κυκλοφόρησε η δεύτερη ταινία πάλι κλείσανε τα τορεντάδικα! Τυχαίο; Δεν νομίζω Τάκη! Πόσες άκρες έχει αυτός ο Σειρηνάκης; Λέτε στο επόμενο να αρχίσουμε να ανησυχούμε; \:D/

More
08 Feb 2011 00:10 #89476 by rafor
Το κλεισιμο του gamato ειχε γινει απο προπερσι (2009-2010) ισως και λιγο νωριτερα.Παντως εφοσον ξερουν οτι θα τα κλεισουν, ας μην τα ανεβαζουν 1 μερα μετα την κυκλοφορια.Αλλα και αυτοι με τα δικαιωματα δεν κανουν πισω σε τιποτα δηλαδη.Μονο καποια πραγματικα μ****κες πανε και τα αγοραζουν αυθεντικα.Η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο δηλαδη...σου κοβουν τα παντα και ο γερος ηταν την αλλη μερα στο περιπτερο και τα εσκαγε τα 20 ευρω για την Τζουλια.Αλλα μετα παραπονιουνται οτι δεν τους φτανουν τα λεφτα κλπ.