Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εμφανίστηκε ζωντανός στην... κηδεία του!

More
10 Nov 2009 17:55 #64593 by Μάνος Γρυπάρης

Ένας 59χρονος στη Βραζιλία προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του όταν εμφανίστηκε στην ίδια του την κηδεία, μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

Οι συγγενείς του Αντεμίρ Χόρχε Γκονκάλβες, οικοδόμου, είχαν θεωρήσει ότι είναι θύμα τροχαίου που σημειώθηκε στη νότια Παράνα.

Η αστυνομία δήλωσε στην εφημερίδα O Globo ότι οι συγγενείς του Γκονκάλβες είχαν δει το πτώμα ενός άνδρα, θύματος του τροχαίου, το οποίο όμως ήταν παραμορφωμένο και είχαν θεωρήσει ότι πρόκειται για το αγαπημένο τους πρόσωπο. Όμως εκείνος είχε περάσει τη νύχτα πίνοντας με φίλους του!

Δεν είχε πληροφορηθεί για την κηδεία του μέχρι τη Δευτέρα που έγινε, είπε η ανιψιά του, Ρόζα Σαμπάιο.

Όπως εξήγησε η ίδια, ορισμένα από τα μέλη της οικογένειας, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του φερόμενου ως θύματος, είχαν αμφιβολίες για το αν ο νεκρός είναι ο Αντεμίρ. Ωστόσο, μία θεία και τέσσερις φίλοι του ήταν βέβαιοι ότι επρόκειτο γι αυτόν.

"Και τι να κάναμε; Ζητήσαμε να γίνει η κηδεία", είπε η συγγενής του στην O Globo.

==============

Όλα τα περίεργα σε τέτοιες χώρες συμβαινουν. Θυμίζω τι είχε γίνει πριν 2 χρόνια στη Βενεζουέλα:

Νεκροψία σε ζωντανό!

Ένας άνδρας από τη Βενεζουέλα, ο οποίος θεωρείτο επίσημα νεκρός, ξύπνησε στο νεκροτομείο με φοβερούς πόνους, καθώς οι ιατροδικαστές είχαν ήδη ξεκινήσει τη νεκροψία του. Ο 33χρονος Carlos Camejo, μεταφέρθηκε ύστερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο νεκροτομείο, όπου οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν αμέσως τη νεκροψία του. Προς μεγάλη τους έκπληξη όμως, διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν, ανοίγοντας τομή στο πρόσωπο του, ο «νεκρός» αιμορράγησε.
«Ήμουν αναίσθητος αλλά συνήλθα εξαιτίας του αφόρητου πόνου» δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο 33χρονος. «Η γυναίκα μου κλήθηκε στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα μου και τελικά με βρήκε να περπατάω στο διάδρομο» πρόσθεσε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2009 13:29 #64986 by GoldString
Παναγία μου.Εγώ πάντος μικρός φοβόμουνα μη με θάψουν ζωντανό lol πως άλλα μικρά φοβούνται το σκοτάδι εγώ φοβόμουν μη με θάψουν ζωντανό :cool: :cool:

More
15 Nov 2009 13:52 #64989 by Maldino
Ρε Goldstring και εγώ αυτό φοβόμουν μη σου πώ οτι ακόμα αυτό φοβάμε... Σε σημείο που όταν πεθάνω θέλω να με κάψουν :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

More
15 Nov 2009 16:22 #65001 by BigBang
νεκροψία σε ζωντανό; Το όνομα Frankenstein μου έρχεται στο μυαλό.

More
15 Nov 2009 18:38 #65007 by Andr
ετσι βλεπεις και ποιοι σε αγαπανε

More
12 Dec 2009 13:53 #66652 by antonis 21
ρε τι αλλο θα ακουσουν τα αυτακια μας και τι αλλο θα δουν θα τα ματακια μας!!! :D :mrgreen: :icon what:

More
12 Dec 2009 14:50 #66655 by Θάνος Βουτσίνος
Πολλά κουφά έρχονται στον κόσμο. Μάλλον οι μπάτσοι πρέπει να ήταν τυφλοί εκεί στην χώρα του ! :lol: Ας κάνανε έστω και ένα οδοντιατρικό έλεγχο για αναγνώριση πτωμάτων, όπως συνηθίζουν σε τυχόν παραμορφώσεις ή καψίματα... Άμα το συνεχίσουν έτσι, σε λίγο μας βλέπω να γίνουν νέες ταινίες τρόμου. :lol:

Προσωπικά στα σχόλια σας, παιδιά, εγώ μικρός παραλίγο να πεθάνω από τον φόβο με το σκοτάδι. Με τον καιρό όμως το συνήθισα και τον έχω φίλο κι από τον ήλιο !