Ειδήσεις

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κρεατίνη ο βασιλιάς των συμπληρωμάτων διατροφής

More
More
17 Nov 2009 08:48 #65087 by fys
να ρωτησω με καθε επιφυλαξη απο που αντλειτε τις πληροφοριες σας και ποια ειναι η ιδιοτητα σας?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2009 09:42 #65088 by Ρωμανός Βογιατζής
Εγώ απλά αθλούμενος είμαι...οι πληροφορίες αντλούνται από διαφορες έρευνες που γίνονται κατά καιρούς καθώς και από γιατρούς που έχω ρωτήσει :wink: !

More
18 Nov 2009 08:27 #65139 by fys
δεν ξερω ποσων χρονων εισαι , ουτε ποια ειναι η αναγκη σου να περνεις τετοια σκευασματα .μια συμβουλη μονο-
προσεχε τι περνεις αλλα περισσοτερο προσεχε τι προτεινεις γιατι μπορω να σου βρω διπλασια αρθρα σχετικα με την κρεατινη που ή λενε οτι ειναι επικινδυνη ή τουλαχιστον ληψη της με στενη ιατρικη παρακολουθηση.δεν ειναι και ντεπον να το παρει καποιος ανεπιφυλακτα.αν εχει μια κρυφη καρδιοπαθεια που δεν το γνωριζει τον σκοτωσες!να μην μιλησω για την καταστροφη που επιφερουν στα νεφρα και στο παγκρεας.
αρθρα λοιπον , του τυπου "μυθος 'η πραγματικοτητα- σωστο ή λαθος " πρεπει να σε υποψιαζουν ποια ειναι τα κινητρα αυτου που το δημοσιευει γιατι αναπαραγοντας το συμμετεχει καποιος στην πληροφορηση ή την παραπληροφορηση ! και σε θεματα υγειας δεν παιζεις .ακολουθεις και μαλιστα προσεχτικα δημοσιευσεις απο εγκυρες,επιστημονικες και ΚΥΡΙΩΣ ανεξαρτητες πηγες
φιλικα ,
ενας πρωην αθλητης (που βαδιζει πλεον προς τα 50)

More
30 Nov 2009 22:46 #65916 by Ρωμανός Βογιατζής
Το άρθρο είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς λόγους γιατί πάω γυμναστήριο και ακούω χίλια δυο πράματα...ποιος σου είπε ότι εγώ περνώ? επίσης μπορώ να σου βρω έρευνες που τα λένε αυτά στο κάτω κάτω δεν σε ανάγκασα να κάνεις κάτι ανοιχτό forum είναι ότι θέλει ο καθένας γράφει αρκεί να μην παραβαίνει τους κανόνες και πίστεψε με τους έχω διαβάσει αρκετές φορές... :finga: !