Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έκλεισε το τρωκτικό

More
06 Aug 2009 19:35 #57992 by Frank
[center:1wommy33] troktiko.blogspot.com/ [/center:1wommy33]

Είναι κάτω από το μεσημέρι, απ οτι φαινεται εκλεισε ... ή μαλλον το εκλεισαν ... :roll:

Διαβαστε παρακατω :
Η προκήρυξη του Τρωκτικού
ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ TROKTIKO ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥΣ...

Η απαντηση απ το site του Μακη

Το μεγάλο κόλπο και το κλείσιμο του «Τρωκτικού»

Προσωπικά έμπαινα καθημερινά 3-4 φορες ... κριμα ηταν αρκετα χρήσιμο blog :armata sad:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2009 03:36 #58032 by Stathis Yannacopoulos
Frank διαφωνώ μαζί σου φίλε και κρίμα που ανέβηκε ξανα. Το εν λόγω blog είναι η επιτομή της κατινίας. Αυτοί που γράφουν, γράφουν (αν δεν είναι και όλας) σαν 19 χρονες κοπελίτσες που τέλειωσαν με το ζόρι ενα μονοετές ιεκ δημοσιογραφίας. Άθλιο συντακτικό, μπόλικο κουτσομπολιο,χώσιμο σε όποιον δεν γουστάρουμε, κατινιές, ειδήσεις 2-3 χρόνια πριν, χαζές τοποθετήσεις σε σοβαρά θέματα που δεν κατέχουν κ.α. Το μόνο θετικό είναι οτι το βλέπει τόσος κόσμος με αποτέλεσμα κάποιες σημαντικές καταγγελίες. Βέβαια τραγικό για εμένα να ποσταρείς αρνητικά για ενα εστιατόριο/ταβέρνα πχ χωρίς να πας εσύ ο ίδιος να δεις όπως έκανε τις τελευταίες μέρες. Δηλαδή αν εγώ είμαι ανταγωνιστής με ενα μαγαζί μπαίνω.. θάβω τον δίπλα το βλέπει η μιση Ελλάδα και οκ... Δείγμα του επιπέδου του site. Βέβαια.. το επίπεδο τους φαίνεται και απο αυτά που γράψανε στο άλλο blog η "συντακτική" ομάδα.

"Η πιο μαύρη μέρα της δημοκρατίας"

Γραφικό.. Δηλαδή όταν βγήκανε τα τανκς στους δρόμους τι ήταν ρε παιδιά... Αν είναι δυνατόν. Μιλάμε για ενα blog στο οποίο γράφουν κάποιοι χωρίς να βάζουν την υπογραφή τους και χωρίς να ξέρουμε ποιος τους πληρώνει να είναι 24 ώρες μπροστα απο το pc. Δεν το ήξερα οτι η δημοκρατία λειτουργεί έτσι. Και το γεγονός οτι έχουν συγκεκριμένους ανθρώπους ως στόχους και τους βαράνε μαρτύρά οτι κάποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Το βασικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι οτι είσαι πολίτης και μια οντότητα που φέρει μια ταυτότητα και ένα όνομα. Όταν πίσω απο την ανωνυμία κράζεις κόσμο... σορρυ αυτό δεν λέγεται δημοκρατία.

Επίσης σε ενα αλλο σημείο λένε οτι έβαλαν και 100 προσβλητικά ποστ τα οποία αφαίρεσαν όταν τους ζητήθηκε. Ώπα ρε παιδιά.. Τα λόγια του σοφού λαού καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρα το όνομα δεν τα γνωρίζετε?

Τεσπα...

More
07 Aug 2009 10:41 #58037 by thanasis
Panteiako se kapoia pragmata eisai polu swstos kai simfwno alla pisteuw oti auto to site htan polu kalo kai den tha eprepe na kleisei...

More
07 Aug 2009 12:19 #58040 by kostas
Πριν μαθω για το κλεισιμο χτες ειχε τύχει να το επισκεφτώ και εγω 1-2 φορες, ενταξει οι ειδησεις του μου φανηκαν σχετικα προχειρα γραμμενες και στις περισσοτερες ειχαν ελλιπείς πληροφόρηση,μου φαινοντουσαν αδειες,πολλα κουτσομπολιστικα, χαζη κριτικη καμμια φορα.Ενα μεγαλο blog οχι κατι σπουδαιο..

Τωρα χτες και σημερα που ανοιξε και ξαναμπηκα ειδα αυτα τα περι δημοκρατιας και τα αλλα γραφικα και αναρωτιεμε γιατι ηθελαν να το κλεισουν..απο οτι καταλαβα ηθελε ο τριανταφυλλοπουλος γιατι τον ειπαν χαφιε η κατι τετοιο, δεν ξερω γιατι ακριβως τον κατηγορησαν και δεν μπορω να κρινω αλλα ενταξει δεν μου αρεσει να φιμωνουν φωνες οτι και να λενε,αλλα βεβαια αυτοι δεν εχουν και ονομα..

More
07 Aug 2009 13:26 #58041 by Frank

Panteiakos wrote: Αυτοί που γράφουν, γράφουν (αν δεν είναι και όλας) σαν 19 χρονες κοπελίτσες που τέλειωσαν με το ζόρι ενα μονοετές ιεκ δημοσιογραφίας. Άθλιο συντακτικό, μπόλικο κουτσομπολιο,χώσιμο σε όποιον δεν γουστάρουμε, κατινιές, ειδήσεις 2-3 χρόνια πριν, χαζές τοποθετήσεις σε σοβαρά θέματα που δεν κατέχουν κ.α. Το μόνο θετικό είναι οτι το βλέπει τόσος κόσμος με αποτέλεσμα κάποιες σημαντικές καταγγελίες.

Δεν γνωριζω οντως ποιος γραφει, αλλα αν εχω καταλαβει καλα, στο team ειναι και καποιος γνωστος δημοσιογραφος, στο αρθρο απο το zougla.gr το λεει :

''Είναι γνωστό ότι όποιος επιθυμεί την ηλεκτρονική ενημέρωση δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του blogspot, πολύ περισσότερο όταν είναι δημοσιογράφος, αλλά χρησιμοποιεί το gr για να είναι εμφανής η ταυτότητά του.''

Panteiakos wrote: Βέβαια τραγικό για εμένα να ποσταρείς αρνητικά για ενα εστιατόριο/ταβέρνα πχ χωρίς να πας εσύ ο ίδιος να δεις όπως έκανε τις τελευταίες μέρες. Δηλαδή αν εγώ είμαι ανταγωνιστής με ενα μαγαζί μπαίνω.. θάβω τον δίπλα το βλέπει η μιση Ελλάδα και οκ...

Αφ ενός συμφωνω σε αυτο που λες, αφ ετερου ομως δεν παύει να ειναι κατι τρομερα σημαντικο για αυτους που εχουν καποιο (σημαντικο) λόγο να καταγγείλουν καποιον ...

Σε ολα τα αλλα που λες συμφωνω απολυτα, περι δημοκρατιας, ανωνυμιας κλπ ...

Panteiakos wrote:

Frank16 wrote: κριμα ηταν αρκετα χρήσιμο blog :armata sad:

Frank διαφωνώ μαζί σου φίλε

αρκετα χρησιμο για μενα προσωπικα ... μπαινεις σε ενα site και μεσα σε ενα λεπτο διαβαζοντας τους τιτλους της πρωτης σελιδα, εχεις διαβασει τα σημαντικοτερα γεγονοτα που συμβαίνουν γυρω σου, δεν σε υποχρεωνει κανεις να διαβασεις ολοκληρο το αρθρο, ουτε να ακουσεις τα αθλια δελτια ειδησεων στην tv για να ενημερωθεις . Δεν λεω πως ειναι αριστη η ενημερωση, δεν παύει ομως να ειναι αρκετα συντομη και σφαιρικη ... τελος κανεις κλικ σε δυο-τρια αρθρα (τοσα ειναι για μενα καθε φορα) που σε ενδιαφερουν περισσοτερο και τελειωσες.Ποιο αλλο site στο προσφέρει αυτο? Γι αυτο και το χαρακτήρισα αρκετα χρήσιμο ... Τελος αν καποια μερα χρειαστω να καταγγείλω κατι και θελω να το δει όσο δυνατον περισσοτερος κοσμος, δεν θα το γραψω στο facebook,ουτε σε καποιο forum, αλλα εκει ... :wink:

More
07 Aug 2009 13:37 #58046 by Stathis Yannacopoulos

More
07 Aug 2009 13:52 #58050 by Frank

Panteiakos wrote: www.in.gr :)

1) στο ''Τελευταιες ειδησεις'' σου εχει μονο 3 για καθε κατηγόρια, στο τρωκτικο ειναι ολα ανακατεμενεα, με αποτελεσμα για καποιες ενοτητες να εχει και παραπανω απο 3 ειδησεις ...

2) με την εικονα και τα λιγα λογια που εχει το τρωκτικο για καθε ειδηση καταλαβαινεις αν σε ενδιαφερει να την διαβασεις ή οχι / μια εικονα - χιλιες λεξεις ....

3) ανα διαστηματα εχει και ωραια βιντεακια - ανεκδοτα κλπ χιουμοριστικα που επισης ειναι αρκετα ενδιαφεροντα και δεν τα βρισκεις στην πρωτη σελιδα του in.gr

4) ΟΛΑ αυτα σε 1 λεπτο

δεν προσπαθω να προωθησω το τρωκτικο αλλα επαναλαμβανω ... για μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εχει πολλα υπερ και ειναι αρκετα χρήσιμο :wink: