Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγια Σοφια

More
21 Nov 2005 21:50 #5799 by Μπάμπης Κάιδος
More na tin ekfrazei mporei kai na leei oti thelei mporei, alla afta ta themata xreiazontai kai kana epixirima...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2005 02:52 #5814 by Μάνος Γρυπάρης

MikeRibo10 wrote: Μακαρι να δουμε ΤΟΝ ΝΑΟ της Πολης να ξαναλειτουργει ελληνικα.Και στην συνεχεια ολη η Πολη να γυρισει στην Ελλαδα...κολοτουρκοι :x :x :evil:

"Το γράφει και ο ’γγελος Σακέτος στο βιβλίο του, η επιστροφή των Ελλήνων στην Αγιά Σοφιά θα γίνει το 2025. Όλα αυτά βέβαια τα έχει επιβεβαιώσει κι ο Σοφός ο Γέροντας πρώτος απ'όλους. Οπότε έρχεται και μου λέει <<Ρε συ Δημοσθένη, ποιο το νόημα να μαζεύετε υπογραφές? Αφού ο ελληνισμός θα θριαμβεύσει, το έχουν γράψει οι προφητείες!>>

Γι'αυτό, 2310-521010, πάρτε τώρα. Kαι μαζί με το πακέτο, δώρο το ξύπνημα της Κόκκινης Αρκούδας...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2005 15:30 #5838 by Μιχάλης Πλατάρης
Γνωμη μου ειναι και δεν μπορειτε να μου την αλλαξετε.
1ον οι Τουρκοι μας ειχαν σκλαβωμενους 400 χρονια. Τωρα μπαινουν παρανομα στο αιγαιο με αεροπλανα και θελουν να μπουν Ε.Ε. παλι για σκοπους δικους τους εις βαρος ολης της Ευρωπης.
και 2ον οι Αλβανοι ρε σεις ζουνε αναμεσα μας ετσι?Οκ αλλα πως τολμουν να λενε πως η Αλβανια ειναι καλυτερη απο την Ελλαδα σε γενικο επιπεδο αλλα και συγκεκριμενα?Αυτο μου τη δινει αφου δεν εχουν κανει τιποτα ως χωρα.Γενικα τα παιρνω μαζι τους :x

More
22 Nov 2005 17:25 #5842 by Δημήτρης Δερμάνης
Πιστεύω πως το θέμα δεν είναι κατάλληλο για να αναπτύξουμε τα εθνικά ή αντεθνικά μας αισθήματα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίξει νέο θέμα για αυτό το σκοπό.

(νομίζω ότι από το φόρουμ λείπει μια ενότητα καφενείου και γενικής συζήτησης όπως η παραπάνω... off-topic είναι λίγο κάπως προσβλητικό για κάποιες συζητήσεις που έχουν νόημα αλλά δεν πάνε αλλού)

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live