To The Invasion: Prologue προχώρισε ένα βήμα παραπέρα. Δήλωσε συμμετοχή για να γίνεις και εσύ ένα μέρος του, (ως ηθοποιός(δανείζεις την φωνή σου), animator, συνθέτης, μονταζ, επεξεργασία ήχου και ότι άλλο πιστεύεις ότι είσαι καλός) στο
ivanfoundation.webs.com/theinvasionseriesreg.htm
Επίσης μην ξεχνάς οτι άν όλα πάνε καλά το The Invasion: Prologue θα πάρει μέρος στο Going Youth Festival στην Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων. Όροι δεν υπάρχουν, βγαίνεις όποτε θές από το team. Δώσε και εσύ την πινελιά σου σε ένα φιλοδοξο Project!
Το project ενώς φίλου μου που περιλαμβάνει εκτός από τη δημιουργία μιας ανίμε ταινίας (όχι ιαπωνικού, ανίμε δηλαδή μέσω υπολογιστή) έχει ένα φόρουμ και πολλά υποπαραρτήματα. Είμαστε λίγα άτομα μέχρι στιγμής και είμαι ένας από τους Moderator. (και έχω υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στην ταινία). Αν θέλετε να βοηθήσετε το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το φόρουμ κάνοντας κλικ
εδώ.
Σε αυτό το φόρουμ έχω σαν nickname το "Zaratoth". Το φόρουμ μοιάζει με το gameworld, μόνο που δεν έχει σαν επίκεντρο τα games. Είναι πιο πολύ λίγο απ'όλα. Ρίξτε του μια ματιά!