Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο IloveCONSOLES αλλαξε ονομα

More
22 Apr 2009 13:54 #52269 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ναι καλα διαβάσατε! Αλλαξα όνομα! Δεν λεγομαι πλέον IloveCONSOLES αλλα BigBoss! Οποτε αν δείτε posts του BigBoss και λετε που εμφανιστικε τωρα αυτος να ξέρετε πως ειμαι εγω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2009 15:27 #52270 by Νικολής Ασημάκης
Μου έκανες και τόπικ πανάθεμά σε! :lol:

More
22 Apr 2009 15:30 #52272 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Μου έκανες και τόπικ πανάθεμά σε! :lol:

Ε τι τωρα! Πο σημαντικο θέμα απο αυτο δεν υπάρχει! Ετσι μ ερχεται να στειλω και e-mail στο STAR Channel να το δείξουν και στην τηλεοραση σε κανα σοβαρο καναλι αυτο το γεγονος!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Apr 2009 15:34 #52274 by Νικολής Ασημάκης
Χαχαχαχα! Βασικά πιο πάνω έπρεπε να πω "ΣΕ έκανες και τόπικ". Για πες, πως κατάφερες να αλλάξεις; Προσπάθησα μια φορά αλλά απέτυχα.

More
22 Apr 2009 15:42 #52275 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Χαχαχαχα! Βασικά πιο πάνω έπρεπε να πω "ΣΕ έκανες και τόπικ". Για πες, πως κατάφερες να αλλάξεις; Προσπάθησα μια φορά αλλά απέτυχα.

Εβαλαν χερι οι μεγάλες δυναμεις......

More
22 Apr 2009 15:48 #52276 by Νικολής Ασημάκης
Οκ, το έπιασα το υπονοούμενο! :P Έβαλε "χέρι" ο Θεός που έχει και προφίλ συντάκτη στο φόρουμ μας; :mrgreen:

More
22 Apr 2009 15:58 #52277 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Οκ, το έπιασα το υπονοούμενο! :P Έβαλε "χέρι" ο Θεός που έχει και προφίλ συντάκτη στο φόρουμ μας; :mrgreen:

Ακριβως! Δεν θα μπορουσα να το περιγραψω καλυτερα! :lol: