Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παραλιες.......η ακριβεια ακομα και στα μπανια μας

More
31 Jul 2008 16:30 #45266 by Esperos
Οι τιμές στις οργανωμένες πλαζ της Ιταλίας, αυξήθηκαν κατά 16%, μέσα σε μόλις δύο μήνες, με αποτέλεσμα η προσέλευση ντόπιων και ξένων να παρουσιάζει κάμψη. Οι αρχές, υπό το φόβο να "κλείσει" η φετινή τουριστική περίοδος, με παθητικό, αντέδρασαν άμεσα.
Ο Αντόνιο Λιρόζι, υπεύθυνος του κράτους για τον έλεγχο των τιμών, γνωστός ως "Mister Prezzi" (Μίστερ τιμές), όρισε συνάντηση με τους υπεύθυνους των ομοσπονδιών των τουριστικών επιχειρήσεων, ζήτησε και πέτυχε μια "κίνηση καλής θέλησης".
Aπό την 1η Αυγούστου, όποιος θα επισκέπτεται τις ιταλικές παραλίες από τις 2 μ.μ. και μετά θα μπορεί να νοικιάζει δύο σεζλόγκ και μια ομπρέλα, έναντι δεκαπέντε ευρώ. Aν λάβει, κανείς, υπόψη, ότι η "κανονική" τιμή, φτάνει-και κάποιες φορές ξεπερνά- τα τριάντα ευρώ, η συνολική έκπτωση, αγγίζει το 50%.

Η εκστρατεία ονομάστηκε "Pomeriggio convenienza" (Συμφέρον το απόγευμα).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 Jul 2008 16:39 #45267 by a Guest
Εχμμμ....η χρέωση του οξυγόνου (ο Θεός να το κάνει) που αναπνέουμε πότε αρχίζει???

More
31 Jul 2008 17:57 #45273 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Giati na noikiasv ομπρελα? Να μαυρίσω θελω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
31 Jul 2008 18:55 #45276 by Gabriel

IloveCONSOLES\ wrote: Giati na noikiasv ομπρελα? Να μαυρίσω θελω!

gt an den ani3eis omprela 8a pa8eis karkino

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 Jul 2008 18:59 #45277 by a Guest
Giati an anoikseis den tha patheis? Lepon..

More
31 Jul 2008 22:46 #45292 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πολύ σωστα! Εξάλου γιατι να πληρωασω για κατι που το δίνει η ιδια φυση. Δηλαδη δεν το καταλαβαίνω. Τι ειναι δηλαδη οι οργανωμένες πλαζ; Ή μήπως να πω ανοργάνωτες ; Γιατι με τοσο κόσμο που εχουν δεν ξέρεις που ειναι το ποτηρι σου ποσο μαλλον η θάλασσα. Και στο κατω κατω, πληρωνω για το μπάνιο μου;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Aug 2008 00:15 #45515 by Μάνος Γρυπάρης
Οι τιμές στα νησιά είναι περίπου στα 2-3 ευρώ. Πάντως στην Ιο που πήγαμε με παρέα τις 2 φορές κανένας δεν μας είπε τίποτα για τις ξαπλώστρες. Λες και ήμασταν αόρατοι. Οπότε στο μεγάλο μπούγιο παίζει και αυτό

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Aug 2008 14:13 #45780 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Μιλαω στο τηλεφωνο με μια φίλη μου που κάνει διακοπές στη Μύκονο, και μου λεει: " ένα λεπτό να πληρώσω τη ξαπλώστρα και τον καφέ μου". Τιμή; 12 ευρώ

Ελεος ρε. Δοσεις να αγορασει το νησί εβαλε; Πάμε καλά;

More
14 Aug 2008 14:21 #45784 by Stevepredator
Στη μύκονο αυτή είναι η miniomum τιμή εγώ που πήγα Κρήτη στις ωργανωμένες παραλίες έκανε 2 ευρό η κάθε ξαπλώστρα και 2 ευρό η κάθε ομπρέλα όμως μόλις πήγαμε ελούντα έκανε 3ευρό η κάθε ξαπλώστρα και ομπρέλα

Cause the only real predator is Stevepredator