Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

2012: Το τέλος του κόσμου?

Poll: Τι θα γίνει το 2012? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού
6 8.3%
Η επιστροφή των εξωγήινων προγόνων μας
5 6.9%
Τεχνολογική επανάσταση που θα αλλάξει τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα
10 13.9%
Τίποτα από όλα αυτά, η ζωή θα συνεχιστεί κανονικά...
51 70.8%
Total number of voters: 9
Only registered users can participate to this poll
More
03 Jul 2009 13:02 #55636 by Frank
Παρομοιο θεμα: 2012 (The Movie)

Δικη μου αποψη: Τίποτα από όλα αυτά, η ζωή θα συνεχιστεί κανονικά...

Ενα ενδιαφερον αρθρο απο την προτελευταια σελιδα της εφημεριδας Goal (δεν ξερω ουτε ημερομηνια ουτε συγγραφεα)

[img
:wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2009 13:19 #55637 by thanasis
και εγω το ιδιο ψιφισα...Μην ακουτε τις βλακιες που λενε.... :cool:

More
03 Jul 2009 13:26 #55639 by Νικολής Ασημάκης
Μην ακούω βλακείες. Εκείνη η μέρα θα είναι η τελευταία μέρα της ζωής μας. Θα έρθει ο Darth Revan από το μακρινό παρελθόν στο γαλαξία μας και με τις ορδές Sith που τον υπακούν θα κατακτήσει τον πλανήτη μας στο όνομα της αυτοκρατορίας των Sith. Και μετά θα βγει το Kotor 3.

More
03 Jul 2009 14:06 #55641 by Milkman14
Συμφωνω απολυτως με τα παιδια και εγω ψηφισα οτι δεν θα γινει τιποτα.Το μονο που μπορω να πω και για το οποιο ειμαι λιγο ποιο σιγουρος ειναι η αλλαγη των κλιματικων αλλαγων τον πλανητη μας,τις οποιες τις ζουμε καθημερινα.Βεβαια αυτο που ανεφερα δεν αφορα το 2012 απλα μιλησα γενικα,μαλλον πρεπει να βγηκα και εκτος θεματος :P .Μην το ξεχασω και για αυτο που θα ειμαι απολυτα σιγουρος ειναι οτι θα καθομαι σπιτι και θα παιζω Pro 2012 :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

More
03 Jul 2009 21:37 #55683 by Μάνος Αλιμπέρτης
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει, μου φαινεται οτι το ειχα ακούσει αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος οποτε περιμενω διαψευση ή να το επιβεβαιωσετε :D

Το 2012, ειχα ακουσει, θα γινει ολικη εκλειψη ηλίου λόγω καποιας ευθυγραμμισης των πλανητών...Ψιλοακυρο μου φάνηκε αλλα ποτε δεν ξερεις, γι αυτο ρωτάω!

Everything that has a beginning has an end...

More
03 Jul 2009 22:03 #55687 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μεχρι τοτε θα εχει βγει το MGS:Rising και οι αρχαιολόγοι θα με ψάχνουν μιας που θα εχω ίδη απολίθωμα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Aug 2009 14:16 #57740 by Δημήτρης
όταν έρθει το 2012 θα δόυμε τι θα γίνει. καλή αναμονή!

More
01 Aug 2009 14:48 #57742 by thanasis
Stiximatizw oti esy BigBoss kai thn teleutaia mera tou kosmou otan oloi tha trexoun na kriftoun esy tha paizeis mgs... :mrgreen: :mrgreen:

More
01 Aug 2009 15:21 #57747 by Νικολής Ασημάκης

8@no$ wrote: Stiximatizw oti esy BigBoss kai thn teleutaia mera tou kosmou otan oloi tha trexoun na kriftoun esy tha paizeis mgs... :mrgreen: :mrgreen:

Εγώ στοιχηματίζω πως θα μας την πέσουν εξωγήινοι και θα στείλουν αυτόν, ως άλλο Snake, να σώσει τον κόσμο. Να τον δω να κάνει infiltrating με το τρόπο του Solid και τι στον κόσμο! :P

More
06 Aug 2009 23:34 #58008 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλά καλά, κοροϊδέψτε εσείς όταν εγώ θα είμαι ο Main Character στο MGS5 μην μου ζητάτε αυτόγραφα!! :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.