Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι μεγαλύτερες γκαφες που έχετε κανει ποτε!

More
28 Jul 2008 23:46 #45152 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εδώ γράφουμε για τις μεγαλυτερες γκαφες που έχουν συμβει σε εσας ή φιλους σας! Θα ξεκινησω εγώ με την δικη μου ιστορια:

Μια φόρα

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2008 12:36 #45159 by Esperos
Η μεγαλυτερη γκαφα που εχω κανει εγω ειναι μια μερα που πηγαινα στην παλια μου δουλεια (τοτε δουλευα ταμειας στον εκδοτικο οικο Πατακη) και ημουν προινος, κατι που αντιπαθω ιδιαιτερα γιατι εχω προβλημα με τον υπνο και αν ξυπνησω νωρις νυσταζω παρα πολυ μετα και αργω κιολας να συνελθω αφου δεν πινω καθολου καφε (μονο μια φορα εχω δοκιμασει και δε μου αρεσε και δε ξαναπια ποτε στην ζωη μου) με αποτελεσμα να με παρει ο υπνος πισω απο το ταμειο!!! Πανω στον υπνο μου αντιλαμβανομαι πως καποιος ειναι μπροστα μου, ανοιγω μετα δισκολιας τα ματια μου και βλεπω εναν πελατι να με κοιταει καλα, καλα με ενα βιβλιο στο χερι! Πανω στον πανικο μου ξυπναω αποτομα και φωναζω δυνατα δειχνοντας τον πελατι "Εσυ το κανες!!!" αυτος γουρλονη τα ματια γεματα απορια αλλα χωρις να πει τιποτα, μολις συνηδειτοποιώ τι ακριβως εχει γινει κατεβαζω τα ματια απο ντροπη τον εξυπηρετω και μολις φευγη ξεσπαω σε γελια!    :mrgreen:

More
29 Jul 2008 13:32 #45161 by Vassilis
Χαχαχα, καλό. Εμένα δεν μου έρχετε τίποτα σπουδέο, άμα θυμιθώ κατα την διάρκεια της ημέρας θα σας πω. Μια ήταν οτι κοιμίθηκα στα αρχαία πρώτη ώρα και έφαγα οριαία αποβολή, αλλα μονο αυτό :mrgreen:

More
29 Jul 2008 13:52 #45164 by Giannis
Emena eitan na parw til. apo mia kopela kai meta na ksexasw to onoma tis to telos den eitan kai toso kalo.... :cry:
genikos exw kanei polles....
:?

More
14 Aug 2008 14:11 #45778 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Έχασα τη γυναίκα που αγαπούσα...(Και εχω ολες τις αλλες...χαχαχαχαχαχαχα)

More
14 Aug 2008 14:25 #45785 by Stevepredator
Στους διαγωνισμούς στα Αρχαία δεν θυμώμουν σχεδόν κανένα ρήμα να κλείνω και μόλις έφευγε ο ένας από τους 2 επιτηρητές

Cause the only real predator is Stevepredator

More
14 Aug 2008 14:30 #45789 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Δεν παίζουμε με αυτά... Θα μπορούσες να έτρεχες τώρα...

More
14 Aug 2008 14:32 #45792 by Stevepredator
Όχι εντάξει είχα περάσει και μηδέν να έγραφα απλώς ήθελα το κάτι παραπάνω και το πέτυχα 18 στα αρχαία

More
14 Aug 2008 14:39 #45797 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Ε αφού αντέγραφες, λογικό...χαχαχαχαχαχαχαχα

Πλάκα κάνω φιλαράκι... Αλήθεια, τι σχολή ήθελες που και με μηδέν στα αρχαία θα είχες περάσει;

More
14 Aug 2008 14:40 #45798 by Stevepredator
Τρίτη γυμνασίου ήμουν και έδινα για το απολυτήριο