Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι σημερινοι ''Hackers''

More
06 Jan 2010 10:24 #67639 by Θάνος Βουτσίνος
Εγώ δεν γνώρισα, δεν θα γνωρίσω και ούτε θέλω να γνωρίσω ΚΑΝΕΝΑΝ χάκερ. Αυτοί είναι σοβαρά προβλήματα ως εκ τούτου ! Αυτοί χτύπησαν όχι μόνο τους πολιτικούς "οικονομικά" αλλά και τους αθλητές, ιδίως και τον Γάβρο( lol ). Έχουν στείλει εικόνες και λογαριασμούς τραπεζών για να απειλήσουν τους πολιτικούς αυτούς(σε αυτό καλά κάνουν, έτσι να βάλουν μυαλό οι πολιτικοί). Αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει που την "βλέπουν" hackers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2010 09:44 #67686 by Βαγγέλης Καρίμαλης
BigBoss εσύ το είχες γράψει αυτό;

More
07 Jan 2010 10:56 #67689 by lavezzi7

Tannosuke-chan wrote: Εγώ δεν γνώρισα, δεν θα γνωρίσω και ούτε θέλω να γνωρίσω ΚΑΝΕΝΑΝ χάκερ. Αυτοί είναι σοβαρά προβλήματα ως εκ τούτου ! Αυτοί χτύπησαν όχι μόνο τους πολιτικούς "οικονομικά" αλλά και τους αθλητές, ιδίως και τον Γάβρο( lol ). Έχουν στείλει εικόνες και λογαριασμούς τραπεζών για να απειλήσουν τους πολιτικούς αυτούς(σε αυτό καλά κάνουν, έτσι να βάλουν μυαλό οι πολιτικοί). Αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει που την "βλέπουν" hackers.

Ναι,πάθανε κάτι τώρα οι πολιτικοί οικονομικά από τα hackerόνια...τόσες μίζες και τόσο ξέπλυμα κάνουμε,ας χάσουνε και αυτοί τίποτα.

More
07 Jan 2010 12:17 #67691 by Μπάμπης Χαραλάμπους

m4a1 wrote: BigBoss εσύ το είχες γράψει αυτό;

Οχι ειναι ενος φίλου που εχει ενα blog και το ζητησα πριν κατι χρονια αν μπορω να το βάλω. ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.