Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Comics: Γενική Συζήτηση/Ερωτήσεις

More
02 Jun 2008 17:42 #42915 by Νικολής Ασημάκης
Σε αυτό το topic μπορούμε να ρωτάμε ότι θέλουμε σχετικά με comic. Ξεκινάω εγώ με μια απορία που με "τρώει" τώρα τελευταία. Έχει βγει comic "The Punisher" στο οποίο να είναι για story η ιστορία του παιχνιδιού και της ταινίας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2008 19:22 #42918 by Gabriel
ma to punisher einai palio tis marvel kai gamistero mporo na po

More
02 Jun 2008 20:34 #42920 by Νικολής Ασημάκης
Το ξέρω. Έχω διαβάσει και τη σειρά comic που ιστορικά είναι μετά την καταδίκη του Frank για τις δολοφονίες που έχει κάνει για να εκδικηθεί για την οικογένειά του (δολοφονίες τις οποίες βλέπουμε και στην ταινία και στο παιχνίδι). Απλώς αναρωτιέμαι αν έχουν βγάλει και σειρά comic με αυτό το θέμα.

More
03 Jun 2008 00:29 #42931 by Petros

Nikolis\ wrote: Το ξέρω. Έχω διαβάσει και τη σειρά comic που ιστορικά είναι μετά την καταδίκη του Frank για τις δολοφονίες που έχει κάνει για να εκδικηθεί για την οικογένειά του (δολοφονίες τις οποίες βλέπουμε και στην ταινία και στο παιχνίδι). Απλώς αναρωτιέμαι αν έχουν βγάλει και σειρά comic με αυτό το θέμα.

Υπάρχει η σειρά αυτή σε Comix και έχω κάποια από αυτά... πολύ βια άλλα εντάξει..

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
14 Jun 2008 21:18 #43640 by Νικολής Ασημάκης
Πέτυχα comic "Knights of the Old Republic" το οποίο τοποθετείτε ιστορικά λίγο πριν και κατά τη διάρκεια των Mandalorian Wars. Η βασική ιστορία και οι ήρωες είναι άσχετοι με το παιχνίδι αν και συναντάμε διάφορους χαρακτήρες απο το παιχνίδι που είτε εμφανίστηκαν είτε είχε αναφερθεί κάποιος σε αυτούς (τρανό παράδειγμα είναι η εμφάνιση της Mission Vao σε μικρότερη ηλικία από το παιχνίδι, αλλά και η εμφάνιση του αδερφού της Griff Vao, από τον οποίο είχαμε μόνο αναφορές). Όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάσει ας με κάνει add στο MSN.

anikolis@hotmail.com

More
14 Jun 2008 21:48 #43643 by Petros

Nikolis\ wrote: Πέτυχα comic "Knights of the Old Republic" το οποίο τοποθετείτε ιστορικά λίγο πριν και κατά τη διάρκεια των Mandalorian Wars. Η βασική ιστορία και οι ήρωες είναι άσχετοι με το παιχνίδι αν και συναντάμε διάφορους χαρακτήρες απο το παιχνίδι που είτε εμφανίστηκαν είτε είχε αναφερθεί κάποιος σε αυτούς (τρανό παράδειγμα είναι η εμφάνιση της Mission Vao σε μικρότερη ηλικία από το παιχνίδι, αλλά και η εμφάνιση του αδερφού της Griff Vao, από τον οποίο είχαμε μόνο αναφορές). Όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάσει ας με κάνει add στο MSN.

anikolis@hotmail.com

πέτυχες;

More
14 Jun 2008 22:39 #43644 by Νικολής Ασημάκης
Καλά, καλά. Εσύ μου το έδειξες...

More
14 Jun 2008 23:40 #43645 by Petros

Nikolis\ wrote: Καλά, καλά. Εσύ μου το έδειξες...  :P  Αλλά μου έδειξες το νούμερο 26, ενώ εγώ κάθησα να ψάξω όλα τα υπόλοιπα!  :P   :P

αυτό έλειπε να τα έβρισκα όλα ^ ^ σου έδειξα ότι υπάρχουν τουλάχιστον .
Ξέρω ένα μαγαζί που πουλάει τέτοια! αν ενδιαφέρεσαι

More
28 Jun 2009 22:53 #55130 by Frank
Κομιξ :P

Η δευτερη μου ''αγαπη'' μετα το Football Manager :wink:

Απο ελληνικα το Νο1 για μενα ο ΑΡΚΑΣ !!! τα εχω διαβασει σχεδον ολα, εχω φαει ατελειωτες ωρες ψαξίματος για τα σπανια του και αρκετα :euro: επισης :yes:

More
30 Aug 2009 17:44 #59446 by Frank
Ακουσανε εκει στο Αμερικα για το νεο κομιξ του GW και ζηλεψανε ...

απ τον οκτωβριο βγαινει το κομιξ της ζωης του MJ :wink: