Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Υπάρχει η σειρά αυτή σε Comix και έχω κάποια από αυτά... πολύ βια άλλα εντάξει..Nikolis\ wrote: Το ξέρω. Έχω διαβάσει και τη σειρά comic που ιστορικά είναι μετά την καταδίκη του Frank για τις δολοφονίες που έχει κάνει για να εκδικηθεί για την οικογένειά του (δολοφονίες τις οποίες βλέπουμε και στην ταινία και στο παιχνίδι). Απλώς αναρωτιέμαι αν έχουν βγάλει και σειρά comic με αυτό το θέμα.
Nikolis\ wrote: Πέτυχα comic "Knights of the Old Republic" το οποίο τοποθετείτε ιστορικά λίγο πριν και κατά τη διάρκεια των Mandalorian Wars. Η βασική ιστορία και οι ήρωες είναι άσχετοι με το παιχνίδι αν και συναντάμε διάφορους χαρακτήρες απο το παιχνίδι που είτε εμφανίστηκαν είτε είχε αναφερθεί κάποιος σε αυτούς (τρανό παράδειγμα είναι η εμφάνιση της Mission Vao σε μικρότερη ηλικία από το παιχνίδι, αλλά και η εμφάνιση του αδερφού της Griff Vao, από τον οποίο είχαμε μόνο αναφορές). Όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάσει ας με κάνει add στο MSN.
anikolis@hotmail.com
Nikolis\ wrote: Καλά, καλά. Εσύ μου το έδειξες... Αλλά μου έδειξες το νούμερο 26, ενώ εγώ κάθησα να ψάξω όλα τα υπόλοιπα!