Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ebay

More
01 Jun 2008 16:06 #42896 by Μάνος Αλιμπέρτης
Βασικά το θέμα του τελωνείου για πράγματα που αγοράζονται απο ΗΠΑ ειναι κατι παραπάνω απο "οτι κάτσει"...

Εχω διαβάσει στο net για δέματα με προιοντα αξίας (400€ +) να δηλώνονται ως gift και να γλυτώνουν το τελωνείο ή να πληρώνουν λίγα αλλα επίσης έχω ακούσει οτι δέματα πάλι που έχουν δηλωθεί ως gift να τσεκουρίζονται. Ειναι λίγο περίεργη κατάσταση και ίσως η καλύτερη λύση ειναι η Αγγλία.

Προσωπικά θέλω να πάρω αυτη την 24αρα DELl που ειναι απίστευτο μωρό. Στο ebay έχει 400 λίρες απο αξιοπιστο αγοραστή (φιλος μου επίσης έχει αγοράσει Dell

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2009 16:08 #59921 by Xristos Karasoulas
Replied by Xristos Karasoulas on topic Ebay
Γινεται να αγορασω games απο το Εbay μεσω τηλεφωνου για να μ ερθει στο ταχυδρομειο?Δηλαδη να το παραγγειλω χωρις online payment (paypal.moneybookers.credit etc)

Sorry αν εκανα post σε λαθος forum

More
03 Sep 2009 22:19 #59946 by Ρωμανός Βογιατζής
Μήπως εννοείς αντικαταβολή?

More
03 Sep 2009 22:30 #59949 by Xristos Karasoulas
Replied by Xristos Karasoulas on topic Ebay
Ακριβως!!Γίνεται?

More
03 Sep 2009 22:33 #59951 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό εννοεί. Δεν ξέρω να πω, οι φίλοι μου που παίρνουν από ebay έχουν κάρτα.

More
03 Sep 2009 23:05 #59954 by Ρωμανός Βογιατζής
Και εμενα οι φίλοι μου με κάρτα ψωνίζουν !Απότι φαίνεται δεν θα γίνετε...!

More
17 Oct 2009 14:20 #62496 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Είναι γεγονός ότι μερικές φορές συμβαίνουν ευτράπελα στα sites δημοπρασιών -όπως π.χ. η περίπτωση της μικρής Pipi από τη Νέα Ζηλανδία που αγόρασε έναν εκσκαφέα- αυτό όμως που έγινε πρόσφατα στην Νότια Αγγλία ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Μια δεκάχρονη επεχείρησε να πουλήσει τη γιαγιά της στο eBay, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό για να τις μελλοντικές σπουδές της.

Η μικρή Zoe Pemberton έβαλε την 61χρονη γιαγιά της στα προς δημοπράτηση "προϊόντα" του eBay, περιγράφοντάς την αρχικά ως "ενοχλητική και γκρινιάρα". Στην συνέχεια, όμως, συνειδητοποίησε ότι με αυτό το marketing δεν πρόκειται να προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές κι έτσι άλλαξε την περιγραφή σε "στοργική γιαγιούλα, που της αρέσουν τα παιχνίδια λέξεων και απολαμβάνει το τσάι".

Φυσικά, η πρωτότυπη δημοπρασία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπευθύνους του eBay, οι οποίοι σταμάτησαν αμέσως τη διαδικασία. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι "αν και η κ. Goodall θα μας έφερνε πολύ καλή τιμή, οι κανονισμοί του eBay απαγορεύσουν το εμπόριο ανθρώπων".

Για την ιστορία, η κ. Goodall κατάφερε να προσελκύσει 27 προσφορές μέχρι να την αποσύρουν από το site.

Πηγή: e-pcmag.gr

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Oct 2009 14:48 #62497 by Ρωμανός Βογιατζής
x0a0x0ax0a0x0 Αυτά είναι :P !

More
17 Oct 2009 15:17 #62500 by Νικολής Ασημάκης

More
17 Oct 2009 15:58 #62502 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Ebay
χαχαχαχα.. θεα η πιτσιρίκα...