Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γιατί η κότα διέσχισε τον δρόμο?

More
19 Oct 2005 03:27 - 20 Oct 2005 00:53 #4219 by Μάνος Γρυπάρης
Το παρακάτω είναι ένα παιχνίδι.
Γράψτε τι θα έλεγαν ορισμένοι διάσημοι δίνοντας απάντηση στο ερώτημα "Γιατί η κότα διέσχισε τον δρόμο?"

========================

Δασκάλα: "Για να περάσει απέναντι"
Δαρβίνος: "Οι κότες με το πέρασμα του χρόνου, μέσω της φυσικής επιλογής, εξελίχθησαν γενετικά κατά τέτοιο τρόπο ώστε σήμερα είναι ικανές να διασχίζουν τον δρόμο."
Πλάτωνας: "Για το καλό της. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια."
Αριστοτέλης: "Είναι στη φύση της κότας να διασχίζει δρόμους"
Φρόιντ: "Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν η κότα διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι καταπιεσμένη."
Γαλιλαίος: "Και όμως τον διέσχισε..."
Ιπποκράτης: "Προφανώς θα είχε προσβληθεί από την νόσο των πουλερικών!"
Μωυσής: "Και ο θεός κατήλθε εξ' ουρανού και είπε στη κότα: "Διέσχισε τον δρόμο" Και η κότα τον διέσχισε!"
Μπιλ Γκέιτς: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρισε το νέο Chicken Office 2004, που δεν διασχίζει μόνο τον δρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί, σχεδιάζει και εκτελεί διάφορες άλλες διεργασίες."
Καρλ Μαρξ: "Ήταν ιστορικά αναπόφευκτο."
Γιούρι Γκαγκάριν: "Για να πάει εκεί όπου καμία άλλη κότα δεν είχε πάει πριν."

================================
Γράψτε λοιπόν κι εσείς "Γιατί η κότα διέσχισε τον δρόμο" αναφέροντας σε μία φράση το τι θα έλεγε ένας διάσημος ή ένα ιστορικό πρόσωπο όπως παραπάνω παραδείγματα.

π.χ. (ας κάνω την αρχή...)
Μενεγάκη: "Γιατί είδε στον δρόμο ένα λούτσο κι έτρεξε να τον αρπάξει!"
Γεωργίου: "Μάγκεχ...ο διαιτητηχ ήταν ΚΟΤΑ! Γεωργίου speaking! Τον είδατε πωχ έτρεχε μετά τον αγώνα?"

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 20 Oct 2005 00:53 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2005 03:39 #4220 by Μάνος Γρυπάρης
Ωχ, μου ήρθε έμπνευση! \:D/
Κώστας Βαϊμάκης - Γιάννης Τσαούσης (Fight Club): "Κότα ή Κόκκορας? Τέλος πάντων η κότα διέσχισε τον δρόμο και σαφώς την τιμεί αυτό!"
Χριστίνα Λαμπίρη: "Η κότα διέσχισε τον δρόμο για να ξεφύγει. Γιατί ξέρει ότι αν εγώ την πιάσω στο στόμα μου..."
Στέλιος Μαρκάκης (Δίκαννο): "ΕΕΕεεε.....Ντροπή σου άθλια κότα που διέσχισες τον δρόμο!....."
Μάκης Ψωμιάδης: "Αγαπούλα, πες στην κότα ότι μόλις έρθει στα Λιόσια θα τον ξεσκίσουμε και θα τρέχει! Βάλε μπιμ στο <<κότα>>"

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Oct 2005 22:55 #4262 by Igor
Alefantos: Kalos tin kota, kalos ta 3-0.

More
20 Oct 2005 00:36 #4267 by Γιώργος Γκούμας
Shankly....:Giati i8ele na pei stin parea tis "Omorfopaida xaitetw".... :twisted:

More
20 Oct 2005 15:41 #4287 by dimitris
Tsoukalas: Giati apenanti ipixane thimomenoi gayroi....... :mrgreen:

More
20 Oct 2005 17:08 #4296 by Μάνος Γρυπάρης
Μητσοτάκης: Εύχομαι στην κότα.....να διασχίζει δρόμους καμαρωτή καμαρωτή...χωρίς να παρενοχλείται από άλλα ζώα...και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...να μην την πατήσει ποτέ κανένα αμάξι....
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πολυαγαπημένη αυτή κοτούλα...το τρυφερό αυτό πλάσμα....μία ιδιαίτερη προσωπικότητα που δίνει το δικό της στίγμα, διέσχισε το δρόμο γιατί ήθελε να προσεγγίσει μία άλλη πτυχή της διαφορετικότητάς της.
Κατέλης: Η κότα.....δι..δι..διέχιχε του δρομου.....για...γιατί...πήγε να βρει πίτουρα....και μετά......εεε....ΒΟΥΛΩΧΙΑ!!!!!
Κόκκαλης: Θέλει κι ερώτημα?....αφού είναι ΚΟΟΟΤΑΑΑΑ! Είναι πελάτηηηης! Και διέσχισε τον δρόμο για να την καΝΝιει μήπως τον κυνηγήσουμεεεε...
Νίκος Τσιαμτσίκας: Διέσχισε τον δρόμο η κότα κι εμένα δεν μου είπατε τίποτα? Θα την είχαν αμολήσει από την Χίο αυτοί οι ανεύθυνοι απ'το αγρόκτημα! Που πάνε να μολύνουνε τον αθώο κοσμάκη!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)