Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγαπημένες/Περίεργες φράσεις/ατάκες κτλ.

More
19 Oct 2005 02:55 - 21 Oct 2005 19:45 #4214 by Μάνος Γρυπάρης
Εδώ θα γράφουμε όλες τις ατάκες που έχουμε ακούσει από διάσημους ή που χρησιμοποιούμε εμείς ή οι φίλοι μας καθώς και περίεργες φράσεις που έχουμε ακούσει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ξεκινάω κλασικά με τις ατάκες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς στο ραδιόφωνο (οι οποίες πιστεύω ότι έχουν γράψει ιστορία)...
"ΕΕΕΕΕεεεεεεεε....συγγνώμη!" (Μαρκάκης - Sportime Radio)
"Ντροπή σου ’θλιε τηλεακροατή!" (Μαρκάκης - Sportime Radio)
"Με τιμεί αυτό?" (Fight Club - SporFM)
"ΉΜΑΡΤΟΝ! (Γεωργίου -υπάρχει ειδικό topic -)
"ΌΞΩ ΡΕ ταγαριιιιι........." (Πολυχρονίδης - Sportime Radio)
"Να 'το το πειρατικό!" (Χελάκης - SporFM)
"Χαιρετώ σε!" (Μπραουδάκης - Sportime Radio)
"Είχαμε ένα μπλοκατσιόν εδώ με το μηχάνημα" (Πέτρακας - Jeronimo Groovy)
"AKOYEI!!!" (Λεάνης - SporFM)
"Έτσι! Βεντούζα!" (Εγώ, όποτε το θυμηθώ - Sportime Radio *copyright by Γκουσγκούνης*)
"Που 'σαι ρε όμορφε (Ο άθλιος συμπαρουσιαστής μου Γιώργος Γκούμας - Sportime Radio)
"Είναι μεγάλη παικτούρα" (Εγώ, επίσης όποτε το θυμηθώ)

Ατάκες από φίλους μου
Φώτης: "Κι ΕΕΕτσι!"
Geonick: "Εντααααααξει"
Φώτης: "Είσαι απογοήτευση!"
Φώτης: "Έχεις τσακωθεί με ........ (π.χ. "Έχεις τσακωθεί με την αλήθεια")
Δημήτρης: "Τι ψ**ια ήταν αυτή?" (Όταν χάσει ο Παναθηναϊκός θυμάται και με παίρνει τηλέφωνο να μου το πει. Όταν χάσει ο γαύρος δεν το σηκώνει)
Αλέξης (Τσουβέλας): "Μήπως έχεις Ένα Ευρώ?"

Αυτές μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε δικές σας, άλλων διάσημων, φίλων σας, φράσεις που λένε στο χωριό σας ή απου ακούτε στην τηλεόραση κ.ο.κ. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Oct 2005 19:45 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2005 14:10 #4230 by Μπάμπης Κάιδος
Perierge, Re Perierge, ton periergo kai loipes ekfraseis...periergies me tis opies apokaloumaste stin parea sti sxoli...
- Ela re, pou einai o periergos? (tora pos sinenooumaste se pion periergo anaferomaste einai mistirio)

Kai fisika i prosfonisi "AMPALEEEE!" ston allo otan xanei... Se otidipote omos, apo mpalla kai pro evo mexri tavli, kontres, mpilliardo kai genika pragmata asxeta me tin mpalla...

More
19 Oct 2005 15:32 #4235 by Μάνος Γρυπάρης
Το "Ρε περίεργε" είναι από τον Γεωργίου και αυτό. Του έστελνε μήνυμα ακροατής του ξεκινώντας πάντοτε "Δεν μου λες ρε περίεργε, πιστεύεις ότι αύριο η ΑΕΚ........" κτλ. κτλ. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Oct 2007 20:40 #38289 by Esperos
Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις
· Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δε θα επιτύχω, δε θα επιτύχω.
. Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω
· Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις
· Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη να χαραμίζεις χώρο
· Όταν ένας άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου στην σύζυγό του, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο το αυτοκίνητο
· Οι άντρες που έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους είναι καλά προετοιμασμένοι για γάμο. Έχουν νιώσει πόνο κι έχουν αγοράσει κοσμήματα
· Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε
· Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα
· Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο
· Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς
· Ο ορισμός της κραυγαλέας σπατάλης για μένα είναι ένα λεωφορείο γεμάτο δικηγόρους που πέφτει στο γκρεμό κι έχει τρεις θέσεις άδειες
· Eγωιστής: ένα άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για μένα
· Φυσικά και υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δεν παίρνουν πολλή κι έτσι η γνώση συσσωρεύεται
· Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα
· Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;
· Μ΄ αρέσει η δουλειά. Μ' ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να την κοιτάω
· Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο
· Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ το έχω κόψει τουλάχιστον 50 φορές
· Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουν. Και τα δυο έχουν δίκιο
· Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου
· Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση
· Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει
· Γράφω σε ένα χαρτί ό,τι πρέπει να θυμηθώ. Κατ' αυτόν τον τρόπο, αντί να ξοδεύω το χρόνο μου προσπαθώντας να θυμηθώ αυτό που έγραψα, τον ξοδεύω ψάχνοντας το χαρτί που έγραψα αυτά που πρέπει να θυμηθώ
· Eίπα στη γυναίκα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε την αλήθεια:βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν
· Οικονομολόγος είναι ένας άνθρωπος που θα ξέρει αύριο γιατί αυτά που προέβλεψε χτες δε συνέβησαν σήμερα
· Υπάρχουν τρεις τρόποι να γίνει κάτι. Κάντο μόνος σου, προσέλαβε κάποιον να το κάνει ή απαγόρευσε στα παιδιά σου να το κάνουν
· Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό με το αυτοκίνητό σου
· Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα
· Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο
· Τράπεζα είναι το ίδρυμα που σου δανείζει λεφτά αν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν σου χρειάζονται
1.Όσο πιο όμορφη είναι η γυναίκα που σε αγαπάει, τόσο πιο εύκολο είναι να την αφήσεις χωρίς ενοχές.
2.Τίποτα δεν βελτιώνεται με την ηλικία.
3.Δεν έχει σημασία πόσες φορές το έχεις κάνει, αν σου προσφέρεται πάντα να το εκμεταλλεύεσαι γιατί ποτέ δεν θα είναι ακριβώς ίδιο με την προηγούμενη φορά.
4.Το σεξ δεν έχει θερμίδες.
5.Το σεξ διαρκεί πολύ λίγο αλλά έχει τη δύναμη να δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα.
6.Το καλύτερο γιατρικό για το σεξ είναι περισσότερο σεξ.
7.Το σεξ απίλ είναι το 50% αυτού που είμαστε και το 50% αυτού που οι άνθρωποι πιστεύουν για εμάς.
8.Ποτέ σεξ με κάποιον που εργάζεται στο ίδιο γραφείο με εμάς.
9.Το σεξ είναι σαν το χιόνι:ποτέ δεν ξέρεις πόσα εκατοστά θα πέσουν αλλά και πόσο μπορεί να διαρκέσει.
10.Η παρθενιά είναι κάτι που γιατρεύεται.
11.Όταν η σύζυγος μάθει να καταλαβαίνει τον άντρα της, συνήθως σταματάει να τον ακούει.
12.Ποτέ μην κοιμάσαι με κάποιον που είναι πιο τρελός από εσένα.
13.Τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που ελκύουν μια γυναίκα είναι ακριβώς αυτά που δεν αντέχει χρόνια αργότερα.
14.Το σεξ είναι βρώμικο μόνο όταν γίνεται σωστά.
15.Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις έναν άντρα είναι μέσα στην αγκαλιά σου.
16.Με τα φώτα κλειστά όλες οι γυναίκες είναι όμορφες.
17.Το σεξ είναι κληρονομικό:αν οι γονείς σας δεν το κάνουν, ούτε κι εσείς θα το κάνετε.
18.Πριν συναντήσεις τον όμορφό σου πρίγκιπα θα πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους.
19.Υπάρχουν μερικά πράγματα καλύτερα από το σεξ και μερικά χειρότερα από αυτό. Όμως δεν υπάρχει κανένα σαν αυτό.
20 .Αν η προσπάθεια που κατεβάλαμε για να κατανοήσουμε τη γυναικεία ψυχοσύνθεση πήγαινε στη διαστημική έρευνα, τώρα θα πουλάγαμε χοτ-ντογκ στο φεγγάρι.
21.Δεν μπορείς να κάνεις παιδί σε ένα μήνα αφήνοντας 9 γυναίκες έγκυες.
22.Η αγάπη είναι ο θρίαμβος της φαντασίας πάνω στην εξυπνάδα.
23.Είναι καλύτερο να αγαπήσεις και να πληγωθείς παρά να μην αγαπήσεις καθόλου.
24.Ου μοιχεύσεις?. Εκτός αν έχεις όρεξη.
25.Ποτέ μην κοιμάσαι με γυναίκα που έχει περισσότερα προβλήματα από εσένα.
26.Ποτέ μη μαλώνεις με γυναίκα όταν είναι κουρασμένη-ή ξεκούραστη.
27.Η γυναίκα ποτέ δεν ξεχνάει τον άντρα που είχε στη ζωή της-ο άντρας πάλι τη γυναίκα που δεν μπόρεσε να έχει.
28.Ποτέ μη λες όχι.
29.Ένας άντρας μπορεί να είναι ευτυχισμένος με οποιαδήποτε γυναίκα, αρκεί να μην τον αγαπάει.
30.Το σεξ είναι ένας από τους 9 λόγους της μετεμψύχωσης. Οι υπόλοιποι 8 είναι παντελώς ασήμαντοι.
31.Όταν χαμογελάς, οι άνθρωποι πάντα αναρωτιούνται τι σκέφτεσαι.
32.Μην αρχίζεις κάτι αν δεν μπορείς να το τελειώσεις.
33.Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ενός σοφού και ενός χαζού ανθρώπου όταν ερωτεύονται.
34. "Αυτό δεν θα πονέσει, το υπόσχομαι!".
The Best of Merfy's Law by Premier

More
28 Oct 2007 00:09 #38295 by Vassilis
''KOURDEEEEEE!!!!'' (sinithws to lew sto CS kai enwo oti oi kourdi dn kseroun na kounisoun kan to pontiki, etsi ki autos)