Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Tι ζει ρε...Αφου τσακιστηκε...Και εξαλου τι μπορουσαν να κανουν οι αλλοι,ηταν και βαρυς...TheReaper wrote: Δηλαδή έλεος είναι ο άνθρωπος. Κι ακόμα ζει! Αλλά κι αυτοί τέσσερα άτομα και δεν τον κατάφεραν να τον κάνουν κουμάντο; Πωωωωωωωωω ρε τι γίνεται στον κόσμο.........
Αν παρατηρησεις την στιγμη που ειναι ξαπλα την κοιλια του εμενα μου φαινεται πως αναπνεει... Ασε που στο τιτλο λεει suicide attempt (apopira aftoktonias kai oxi aftoktonia).. Βεβαια δε θα μου φαινοταν απιθανο να πεθαινε αργοτερα απ τα τραβματα του , αλλα εχω την αισθηση οτι εκεινη τη στιγμη ζει. ..8@no$ wrote:
Tι ζει ρε...Αφου τσακιστηκε...Και εξαλου τι μπορουσαν να κανουν οι αλλοι,ηταν και βαρυς...TheReaper wrote: Δηλαδή έλεος είναι ο άνθρωπος. Κι ακόμα ζει! Αλλά κι αυτοί τέσσερα άτομα και δεν τον κατάφεραν να τον κάνουν κουμάντο; Πωωωωωωωωω ρε τι γίνεται στον κόσμο.........
Εμ γι'αυτο λενε να τα εχεις καλα με τους γειτονες...Αμα σου τυχει καμια φορα κανα τετοιο παρομοιο να σε βοηθησουν οχι σαν κι αυτους που εκαναν τους κινεζους και δεν εβαζαν ουτε τα χερια τους για να τον πιασουν...Valolthrass wrote: Ο τύπος έκανε λες και τον κυνηγούσαν εφοριακοί!!Ρε μανία που την είχε να φουντάρει!!Πάντως μόνο οι του μπαλκονιού μπορούσαν να κάνουν κάτι όταν τον έπιασε ένας, αλλά μάλλον οι άλλοι τρείς κοιτούσαν..