Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διεθνής επικαιρότητα

More
24 Jun 2010 23:50 #74407 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά ρε Μάνο, δεν το υποψιαζόσουν; Εγώ πάντως δεν πήγα να κάνω το εμβόλιο. Μου φαινόταν ότι ήταν πολύ μουφιά. Τώρα ανακάλυψαν την απάτη;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2010 00:18 #74415 by olgaliki
Οι περισσότεροι δεν έκαναν το εμβόλιο. Σίγουρα δεν ήταν πανδημία αφού πέθαναν λιγότεροι άνθρωποι από ότι πεθαίνουν συνήθως κάθε χρόνο από γρίπη. Απάτη των φαρμακευτικών εταιριών...

More
25 Jun 2010 16:28 #74436 by thanasis
Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των πυροσβεστών, ένας άνθρωπος αποφασισμένος να δώσει τέλος στην ζωή του στην Ρωσία, δεν τα καταφέρνουν και γλιστράει, πέφτοντας από το διαμέρισμα.

www.liveleak.com/view?i=413_1277393075

:oops: :oops:

More
25 Jun 2010 16:47 #74437 by Aνέστης Αδαμίδης
Δηλαδή έλεος είναι ο άνθρωπος. Κι ακόμα ζει! Αλλά κι αυτοί τέσσερα άτομα και δεν τον κατάφεραν να τον κάνουν κουμάντο; Πωωωωωωωωω ρε τι γίνεται στον κόσμο.........

More
25 Jun 2010 21:45 #74450 by thanasis

TheReaper wrote: Δηλαδή έλεος είναι ο άνθρωπος. Κι ακόμα ζει! Αλλά κι αυτοί τέσσερα άτομα και δεν τον κατάφεραν να τον κάνουν κουμάντο; Πωωωωωωωωω ρε τι γίνεται στον κόσμο.........

Tι ζει ρε...Αφου τσακιστηκε...Και εξαλου τι μπορουσαν να κανουν οι αλλοι,ηταν και βαρυς... :? :?

More
25 Jun 2010 23:02 #74453 by Aνέστης Αδαμίδης
Εμένα μου φάνηκε ότι κινήθηκε λίγο. Όταν δεν τον ακουμπούσαν. Γιατί εντάξει, τον κουνούσαν και οι άλλοι, αλλά νομίζω ότι δεν πέθανε.

More
26 Jun 2010 01:54 #74470 by Frank
με τετοιο τιτλο καταλαβα οτι οι διασωστες εσωσαν καποιο και τελικα δεν τα καταφεραν οι ιδιοι ... :icon what:

οσο για το θεμα μας ... ο κοσμος δεν παει καλα ...

More
26 Jun 2010 04:42 #74474 by dimos222

8@no$ wrote:

TheReaper wrote: Δηλαδή έλεος είναι ο άνθρωπος. Κι ακόμα ζει! Αλλά κι αυτοί τέσσερα άτομα και δεν τον κατάφεραν να τον κάνουν κουμάντο; Πωωωωωωωωω ρε τι γίνεται στον κόσμο.........

Tι ζει ρε...Αφου τσακιστηκε...Και εξαλου τι μπορουσαν να κανουν οι αλλοι,ηταν και βαρυς... :? :?

Αν παρατηρησεις την στιγμη που ειναι ξαπλα την κοιλια του εμενα μου φαινεται πως αναπνεει... Ασε που στο τιτλο λεει suicide attempt (apopira aftoktonias kai oxi aftoktonia).. Βεβαια δε θα μου φαινοταν απιθανο να πεθαινε αργοτερα απ τα τραβματα του , αλλα εχω την αισθηση οτι εκεινη τη στιγμη ζει. ..

Το βαρος ειναι το λιγοτερο το θεμα ειναι οτι κλοτσαγε σαν αλογο.... Ακομα και αν ο μαγκας με το σχοινι να καταφερνε να τον σπρωξει προς το μπαλκονι εκει πριν πεσει παλι αυτος ηταν ικανος να σηκωθει και να ξανα βουτηξει..

More
26 Jun 2010 09:09 #74477 by Βαλάντης
Ο τύπος έκανε λες και τον κυνηγούσαν εφοριακοί!!Ρε μανία που την είχε να φουντάρει!!Πάντως μόνο οι του μπαλκονιού μπορούσαν να κάνουν κάτι όταν τον έπιασε ένας, αλλά μάλλον οι άλλοι τρείς κοιτούσαν..

More
26 Jun 2010 11:05 #74478 by thanasis

Valolthrass wrote: Ο τύπος έκανε λες και τον κυνηγούσαν εφοριακοί!!Ρε μανία που την είχε να φουντάρει!!Πάντως μόνο οι του μπαλκονιού μπορούσαν να κάνουν κάτι όταν τον έπιασε ένας, αλλά μάλλον οι άλλοι τρείς κοιτούσαν..

Εμ γι'αυτο λενε να τα εχεις καλα με τους γειτονες...Αμα σου τυχει καμια φορα κανα τετοιο παρομοιο να σε βοηθησουν οχι σαν κι αυτους που εκαναν τους κινεζους και δεν εβαζαν ουτε τα χερια τους για να τον πιασουν...