- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
roronoa wrote: παντως το ποσοστό θανατου της νεας γριπης ειναι (περιπου οπως ακουσα) το ιδιο με τις κανονικης γριπης...αλλα αυτη η γριπη μεταδιδετε πιο ευκολα...
giannistrv wrote: στην ελλαδα τα καναλια κανουν την τρίχα τριχιά!ο ξαδερφος μου που μενει στην αγγλια μου λεει πως εκει υπαρχουν πολλα κρουσματα της γριπης αλλα τα καναλια κανουν μια μικρη αναφορα στο τελος των δελτιων!!!εμεις κανουμε ολοκληρες εκπομπες!!!
Panteiakos wrote: Η χρήση του φόβου είναι οτι πιο δυνατό για να κρατήσεις τον κόσμο με αλυσίδες και με τέτοιου είδους τρικάκια ούτε τανκς δεν χρειάζεται να βγάλεις στους δρόμους ούτε μπάτσους.
Manos wrote: Το συμπέρασμα μου φαίνεται είναι ότι πάνε να μας φοβερίσουνε με αηδίες! Εχουν προσβληθεί πάνω από 100.000 άτομα παγκοσμίως κι από αυτούς έχουνε πεθάνει μόνο οι 100! (και δεν ξέραμε και το ηλικία είχανε όπως επίσης και τι προβλήματα υγείας είχανε) Το έχουνε ανάγει σε παγκόσμιο θέμα υγείας κι όλα αυτά όταν στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας νεκρός.
BigBoss wrote: Δεν εκατσα να το διαβασω γιατι απο οτι καταλαβα η ιστορια ξαναεπαναλαμβάνεται. Είχαμε και την γριπη των πουλερικων που παλι λέγανε πως ειναι θανατηφορα και και και... Τι εγινε τελικα στην χωρα μας αλλα και στις περισσοτερες αλλες χωρες πεθαναν ατομα εκτος απο καποια λιγα στην αρχη; Αμα ηταν τοσο θανατηφορα θα ειχαν αφανιστει χιλιαδες ατομα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ισως για καποιο λογο θελουν απλα να μας τρομαξουν...