Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζωγραφίζει κάποιος ωραία χαρακτήρες WoW?

More
12 Mar 2008 19:36 - 13 Mar 2008 00:18 #41269 by Esperos
Υπάρχει κανείς που να ζωγραφίζει γαμάτα και να ξέρει και από world of warcraft? Αν ναι θα ήθελα κάποιον να μου κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα! Να μου ζωγραφίσει τον παίχτη που έχω στον wow όπως όμως θα του τον περιγράψω εγώ για να τον κάνω αερογραφία πάνω στο pc μου! Το μέγεθος που θα ήθελα είναι όσο μια σελίδα Α4 και όσο για την ανταμοιβή του? Μια γεναία εκπτωση σε ότι αγοράσει απο το μαγαζί!!!
Last edit: 13 Mar 2008 00:18 by Esperos .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Mar 2008 21:09 #41274 by a Guest
Μμμμμ πιο μαγαζί?

More
12 Mar 2008 22:40 #41278 by Gabriel
dose 120 dolaria kai parto se figoura nai eiparxei kai tetio prama den 8imame omos to site

More
12 Mar 2008 23:34 #41280 by Esperos
Σε φιγούρα το βρίσκω ρε! Η Blizzard τα κανει θα παραγγείλω! Αερογραφία θέλω!

Multirama Xtreme φονέα ζαρζαβατικών!!! :mrgreen:

More
13 Mar 2008 10:29 #41284 by Petros
Το Crysis είναι έτσι επειδή έχεις Vista και DirectX 10 άλλοι δεν το έχουν αυτό! μην το ξεχνάς!! αυτό σημαίνει ότι χάνουν μεγάλο μέρος των γραφικών!! όσο για το Wow γιατί το δείχνεις; σιγά τα γραφικά.... Κάτσε να είχα Vista και η κάρτα μου θα το έπαιζε έτσι!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
13 Mar 2008 13:19 #41287 by Esperos
Κοιτα εχεις την 9600 μια καλή καρτα όχι όμως και την γαμάω της τεχνολογίας, μη παίρνεις αέρα! Η δικιά σου έχει 160ε και η δικιά μου 570ε...Και το crysis δε το δειχνει ετσι λογο Dx10 αλλα επειδει τρεχει σε σωστο Pc καταλαβετετο αυτο μια και καλη, αν ηταν ολα τοσο απλα δε θα εδινα 3300ε για να φτιαξω σωστο Pc,  θα εβαζα vista και εγω πονηρουλη...

More
13 Mar 2008 20:34 #41311 by Μάνος Γρυπάρης
Υπάρχουν εταιρείες που φτιάχνουν τον χαρακτήρα σου στο WoW σε μινιατούρες, επαγγελματικών προδιαγραφών (όπως αυτές που υπάρχουν στα Table Top RPGs) και εύλογου μεγέθους. Η μαμακία είναι όμως ότι πρέπει να ξηλωθείς. Το έγραφε νομίζω σε ένα από τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού Games αλλά αν κάνεις ένα ψάξιμο στο Google όλο και κάτι θα βρεις. Καλού κακού πάρε κάνα τηλ στο μαγαζί Κάισσα και ρώτα τον Μίλτο Κίρκο εκ μέρους μου αν κάνει το μαγαζί τέτοια δουλειά ή αν συνεργάζεται με κανένα τυπά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Mar 2008 20:39 #41312 by Petros

aposperittis\ wrote: Κοιτα εχεις την 9600 μια καλή καρτα όχι όμως και την γαμάω της τεχνολογίας, μη παίρνεις αέρα! Η δικιά σου έχει 160ε και η δικιά μου 570ε...Και το crysis δε το δειχνει ετσι λογο Dx10 αλλα επειδει τρεχει σε σωστο Pc καταλαβετετο αυτο μια και καλη, αν ηταν ολα τοσο απλα δε θα εδινα 3300ε για να φτιαξω σωστο Pc,

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Mar 2008 09:03 #41324 by a Guest
Ναι λολ και γω αυτό θα έλεγα, ότι να ναι τα ποστ