Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΕΠΕΙΓΟΝ SOS...

More
05 Feb 2008 14:53 #40303 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Παιδια! Ακουστε! Μάλλον ανακαλυψα κομπίνα! Πριν απο λιγο, ελαβα ενα E-MAIL το οποιο προερχονταν απο την Τράπεζα Πειραιως. Το συγκεκριμενο E-Mail έλεγε πως ο κωδικος του λογαριασμου μου εχει μπει τρεις φορες λαθος.. Μεχρι εδω ολα μια χαρα.. ε; ΛΑΘΟΣ! Το θέμα ειναι οτι δεν εχω λογαριασμο τραπεζης μιας που είμαι μολις 16 ετων! Πόσο μαλλον και να εχω λογαρισμο στην Eurobank...

Θα ήθελα να γραψω κι αλλα αλλα θα το κανω αργοτερα θέλω να ζητησω αδεια γι 'αυτα που προκειται να γραψω γιατι μπορει οντως να προκειται για την Περαιως

Α και να μην ξεχασω μου εστειλαν και ενα λινκ Μερος του λινκ (δεν σας στελνω ολοκληρο το λινκ για λογους προστασιας τραπεζικων κωδικων)

aibyte.com/

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2008 15:25 #40304 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα μου έχουν έρθει τέτοια spam και από την Πειραιώς και από τη Citibank. Ρώτησα τον πατέρα μου γι'αυτό και μου είπε πως πριν 3-4 χρόνια ξανάστελναν τέτοια mail και υπήρχαν μαρτυρίες πως όσοι έδιναν τα χαρακτηριστικά του λογαριασμού τους μετά βλέπανε να λείπουν ποσά, οπότε προσοχή.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
05 Feb 2008 15:36 #40306 by a Guest

More
05 Feb 2008 15:41 #40307 by Agelos Tsimidakis
Είναι ένα mail με απαίσια ελληνικά... ενδεχομένως προϊόν κάποιου αυτόματου translator από άλλη γλώσσα... Πρέπει κάποιος να είναι πολύ ανόητος η πολύ μεθυσμένος για να την πατήσει. Μου έχει έρθει κι εμένα πολλές φορές αλλά δεν έχω κρατήσει κανένα για να σας το δείξω.

More
05 Feb 2008 16:02 #40309 by Esperos
Replied by Esperos on topic ΕΠΕΙΓΟΝ SOS...
Ναι και εμενα μου ηρθε! Delete οπως ήταν!

More
05 Feb 2008 16:07 #40310 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Tnx ! Δεν ανοιγω τιποτα λοιπον!!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Feb 2008 16:20 #40311 by Petros
Replied by Petros on topic ΕΠΕΙΓΟΝ SOS...
Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πράγμα ^ ^ δεν μου έχει έρθει ποτέ τέτοιου είδους email.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
05 Feb 2008 18:07 #40314 by Χρήστος Αρχοντάκης
Εχω παρει την τελευταια βδομαδα 5 mails απο την Πειραιως.Ειναι κομπινα του κερατα.Ειναι spammails για τους βλακες.Εχουν πολλα συντακτικα λαθη και οχι τιποτα αλλα σου σπανε τα νευρα.Με το που τα βλεπω πανε κατευθειαν σκουπιδια.Οσο για τον voucher code που αναφερθηκε ειναι ολοι πλαστοι (επισημο phishing).Για μακακες ψαχνουν μου φαινεται.

More
05 Feb 2008 18:23 #40315 by Petros
Replied by Petros on topic ΕΠΕΙΓΟΝ SOS...
Τώρα που κοίταξα το Email τα είδα^ ^ ήταν στο Junk! έτσι κι αλλιώς το οποίο δεν το κοιτάω ποτέ

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR