Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είναι το κρέας των McDonald's αληθινό?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
08 Oct 2007 23:54 #37619 by a Guest
Sir A.K. ayto katalaves? Oxi ayto pou yperaspizomai einai to na grafei kaneis me epixeirhmata kai apodeikseis. Kai otan grafei kaneis kati prepei na ksekatharizei ti einai dikh tou apopsh, apo poia dedomena yposthrizetai ayth h apopsh kai ti einai apopsh allwn. Otan les kati fereis kai to varos ths apodeikshs h ths epixeirhmatologias epi twn legomenwn sou.

αλλά τη στιγμή που οι ίδιοι οι επιστήμονες έχουν παραδεχτεί ότι παρεμβαίνουν στα ζώα για να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή κρέατος γιατί να μην πιστεύω ότι οι εταιρίες τα χρησιμοποιούν όταν έχουν μάλιστα και βολικές έρευνες που λένε ότι δεν είναι επιβλαβή?

Poioi episthmones, pou kai pote? Kai milame panta gia zwa, oxi gia fyta.

Ki egw filtate pistevw oti sta ypogeia ths area 51 kryvontai ekswghinoi apo ton seirio kai sto diplano dwmatio einai kapoioi alloi apo thn andromeda. Oi dyo aytes fyles prospathoun de na kerdisoun thn eynoia twn anthropwn giati mono emeis katexoume thn ypermystikh texnologia Tesla pou ypernika thn arxh diathrhshs ths energeias alla kai thn arxh ths aykshshs ths entropias eksaitias ths pallomenhs magnhtikhs rohs pou perivallei to sympan.

Katalavaineis vevaia oti to parapanw einai vlakeia kai enw men to diko sou post den htan einai elleipes. Kai theorw ayto vasiko provlhma ths ellhnikhs koinwnias, politikhs, dhmosiografias ktl.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2007 00:43 #37620 by Kostas Giagias
για αυτό και εγώ έγραψα τις αντιδράσεις μου..

Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους με όλο τον κόσμο (ιντερνετ) μπροστά τους να τρώνε αμάσητο ένα Chain Mail

Αυτό κάνει πιο πολύ κακό στην υγεία από το junk food.

γιατί κάνει κακό στο μυαλό !!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
09 Oct 2007 13:40 #37629 by Vassilis
nai re paidia, oloi leme oti einai upervolika ta cain mails, alla, einai upervolika, oxi katholou alithina, thaxoun kai auta ena mikro meros dikiou, p.x. exw ena chain mail apo to ti ginete me tn Coacacola, einai upervoliko dn lew, alla exei kai ena dikio:

*Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο
σύστημά σας. (100% της προτεινόμενης ημερήσιας
χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την
υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που
κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το
αναψυκτικό στο στομάχι σας.
*20 λεπτά: Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη
ινσουλίνης. Το
συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση
ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή
τη στιγμή

*40 λεπτά: Η απορόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι
κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται
και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Oι
δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν
αποτρέποντας την υπνηλία.

*45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή
ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον
εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και
η ηρωίνη.

*>60 λεπτά: Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το
μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερό σας,
παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό
γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των
τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την
ουρική έκκριση του ασβεστίου.

*>60 λεπτά: Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης
κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.)
Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο
ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε
στα κόκκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τον
ηλεκτρολύτη και το νερό.

*>60 minutes : Δεδομένου ότι το rave μέσα σας
πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης.
Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε
επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που
περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές
ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει
χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να
χτίσει τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια.

einai kapws upervoliko nomizw, alla exei kai ena dikio, swsta?

More
09 Oct 2007 14:57 #37632 by Kostas Giagias
πού έχει δίκιο?

όπως τα γνωστά Urban legends που έλεγαν ότι αν βάλεις κρέας σε κόκα κόλα το κρέας θα εξατμιστεί?

Η αν βάλεις μέσα νόμισμα αυτό θα λιώσει????

μέχρι και οι MythBusters έχουν ασχοληθεί και ο μύθος έγινε BUSTED !!!

Hellenic Racing Team

More
09 Oct 2007 16:03 #37637 by Vassilis
oxi re lew, mas dinei ena (paradigma), dn einai etsi opos ta leei to kserw, alla thelei na mas perasi to mnm oti i Coca mas kanei polu kako, an diavaseis ta sistatika kserw go, 8 koutalies zaxari, vlepeis? sauto exei dikio, sto oti mas kanei kako

More
09 Oct 2007 16:19 #37638 by Σταύρος
Καταρχήν είναι Chain letter. Μόνο αυτό αρκεί για να κρίνει κάποιος. Κατά δεύτερον το ίδιο mail υπάρχει και για τα KFC αλλά εκεί λέει κοτόπουλα χωρίς ποδια/κεφαλι κτλ. Όταν τους κα****ει θα βγάλουν αντίστοιχο για Goodys, Pizza Hut και οτι’ναναι

Τέλος τα κρέατα και όλα αυτά που τρώμε στα McDonalds/Goodys κτλ ,άσχετα αν είναι κακής η καλής ποιότητας, είναι κρέατα που σφάζονται (:P) ,”παράγονται” εδω,,,στην Ελλάδα δηλ. Όποτε μην ανησυχείτε...αν φάτε από τα McDonalds (και συγκεκριμένα σε αυτά :P ) θα φάτε σίγουρα κακή ποιότητα (εκτός ίσως από τα κοτόπουλα τους...γιατί δούλευε κολλητός σε κατάστημα και κατι ξέρω) αλλά όχι τα «τέρατα» που αναφέρει το mail

Υ.Γ Παρόλο που σε άλλα θέματα διαφωνούσα αρκετα το post του Gullam έγραψε

More
09 Oct 2007 16:31 #37640 by Stratos Kiremis
Τελικά κολλήσατε όλοι με την εγκυρότητα των chain mail και χάσατε την ουσία ΟΛΟΥ του ποστ μου. Έστω και αν διαφωνείτε, θα ήθελα την άποψή σας ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ του πόστ μου, που έτσι κι αλλιώς αναλώθηκα στο θέμα McDonalds (και το κάλυψα) στις πρώτες 2 προτάσεις. Παρακαλώ όμως, όποιος ενδιαφέρεται να εμπλακεί σε κουβέντα, ας συμμετέχει ΜΟΝΟ με επιχειρήματα και εμπεριστατωμένες απόψεις, όχι του στυλ "αυτό θεωρώ σωστό, γιατί έτσι μου αρέσει, έτσι με συμφέρει" ή το κλισέ "άλλαξαν οι εποχές σήμερα" - τις εποχές ΕΜΕΙΣ τις ορίζουμε και όχι εκείνες εμάς (εκτός και αν είμαστε ζώα, όπως η πλειοψήφία άλλωστε). Πάσα άποψη στο παραπάνω μοτίβο, θα την αγνοήσω με ταχύτητα φωτός, εννοείται.

Λευτέρης Ξυκομηνός

ΥΓ: Ο λόγος που δεν κρύβω το όνομά μου, (CTT αλήθεια έχεις βαφτιστικό όνομα; ), είναι ότι τις απόψεις μου τις υπογράφω. Θεωρώ απόψεις, υπό την "προστασία" ενός nickname, δεν είναι απόψεις, αλλά κλανιές (απο αυτές που πετάγονται εκεί που δεν πρέπει). Για οποιοδήποτε θέμα περί games και λοιπά, το nickname ειναι ΟΚ. Για σοβαρές κουβέντες ΟΧΙ.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
09 Oct 2007 17:00 #37641 by a Guest
To na grafei kaneis apopseis gia ena chain mail einai poly ligotero sovaro apo tis apopseis anaforika se ena game. Nai exw onoma kai to exw grapsei se kapoio thread, first name only alla den prokeitai na to grafw se kathe thread pou symmetexw. Parola ayta h dieythynsh ip mou kathws k.a. stoixeia einai diathesima sto site. Den yparxei anwnymia sto internet. Oson afora sto post sou, tl;dr opote kai den mporw na sxoliasw.

Christos

More
09 Oct 2007 22:51 #37677 by Kostas Giagias

gullarm\ wrote: Έχω να ποστάρω απο τότε που δεν θυμάμαι σε αυτό το φόρουμ.

Δεσποινίδες, κυρίες και κύριοι, δεν θέλω με τους αιχμηρούς χαρακτηρισμούς να παρεξηγηθώ, άλλωστε περιλαμβάνω και τον εαυτό μου, αλλά ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ εδω και 1 χρόνο και περισσότερο "κρατιέμαι" να μην τα γράψω (και θα μπορούσα να γράφω σελίδες ακόμα), αλλά δεν άντεξα...όταν παρατήρησα στο παρόν τόπικ ότι ΚΑΝΕΝΑΣ και ΚΑΜΜΙΑ δεν αντιπαρατάθηκε στα McDonalds/KFC λέγοντας ότι προτιμά τον "φυσικό και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ, τρόπο διατροφής και δεν εννοώ τις ουσίες αλλά την αλυσίδα σηκώνω-τον-κώλο-μου-ψάχνομαι-ψωνίζω-υγειινά-προίόντα-και-τα-ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ...ε, τότε "βγήκα απο τα ρούχα μου"...

Λευτέρης Ξυκομηνός

Λευτέρη, αρχικά δεν γνωρίζω την ηλικία σου ώστε να βάλω και αυτό το δεδομένο στην κρίση μου.

Τι εννοώ. Το μακροσκελές post σου με βρίσκει σύμφωνο στο περιεχόμενο του, αλλά όχι στην έκταση αλλά και στην ένταση του.

Σε περίπτωση που απευθύνεσαι σε νέους κάτω των 20, είναι καλό να το διαβάσουν απλά ως σκέψη για το μέλλον. Λογικά ακόμα η οικογενειακή στέγη θα είναι η καθημερινότητα τους εκτός αν βρίσκονται σε άλλη πόλη ως φοιτητές.
Για την δεύτερη κατηγορία το εύκολο είναι το "ετοιμο" φαγητό είτε προέρχεται από FastFood είτε από συνοικιακό μαγειρείο.
Ισως και ο ρυθμός της ζωής τους να μην τους έχει δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούν δημιουργικά με την εκτέλεση μίας συνταγής.

Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε μεγαλύτερους με δικό τους σπίτι (είτε συζούν είτε είναι παντρεμένοι) τότε το post είναι σχεδόν ανούσιο. Δεν υπάρχει τουλάχιστον στο περιβάλλον μου ζευγάρι που να τρέφεται με ετοιμο φαγητό σε καθημερινή βάση. Οι περισσότεροι τρώνε "σπιτικό" φαγητό είτε από τα χεράκια τους είτε από "μάνα-πεθερά".

Η ένταση λοιπόν του POST με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να συμβαίνει ένα από τα παρακάτω:
είτε είσαι σε σκέψης για μελλοντική συμβίωση - γάμος αλλά έχεις απογοητευτεί από τις περιπτώσεις του περιβάλλοντος σου και ίσως αρχίζεις να "φοβάσαι" το άμεσο μέλλον
είτε είσαι μέσα σε μία τέτοια συμβίωση - γάμος και σου έχουν λείψει οι αρχές "σπιτικό-οικογενιακό" φαγητό.

Φιλικά Κώστας Γ.

Hellenic Racing Team

More
10 Oct 2007 02:06 #37691 by Stratos Kiremis
Λοιπόν ετών 32 (στίς 11 του άλλου μήνα για την ακρίβεια, 11/11 δηλαδή).

Δεν είμαι ούτε σε φάση επικείμενου γάμου ή δέσμευσης, ούτε έχω ποτέ βρεθεί με γυναίκα που εκτός των άλλων προσωπικών παραγόντων που θέτω, δεν διαθέτει και το προσόν του νοικοκυριού (με ότι συνεπάγεται αυτό, μέσες άκρες "like good old mother's"). Άρα ευτυχώς προσωπικά δεν έχω ζήσει το μαρτύριο που βλέπω να διατηρούν και αρκετοί να το "ανέχονται" προκειμένου να χάσουν την σεξουαλική επαφή ή ότιδήποτε άλλο είναι που τους καλύπτει, δεν είναι όμως αυτό το point, αλλά η γενικότερη ισοπέδωση των πάντων απο τις ηλικίες 22,23 και πάνω. Διότι θεωρώ, άντρες-γυναίκες, έχουν παρεκτραπεί εντελώς ΜΑ εντελώς απο τις αρχές, συνήθειες και αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Εκτός και αν τελικά δεν μεγαλώσαμε όλοι με τις ίδιες αρχές. Έχω κάνει και εξωτερικό (Αγγλία, Αμερική) για λίγο και λίγο τελικά απέχουμε μην πω συγκερκιμένες "κατηγορίες" ανθρώπων (βλέπε "πολύ χρήμα", "ωραίοι / ωραίες") είναι σχεδόν ολόιδιες. Και ναί έχω την τάση να συναναστρέφομαι με / ελκύομαι απο ωραίες γυναίκες και σε μερικές περιπτώσεις υπερ-ευκατάστατες οικονομικά (για να το θέσω ευγενικά), δεν νομίζω να μην με καταλαβαίνει κανείς άντρας. Έχουν δει τα μάτια μου, ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, όμως σε επίπεδο οικογενειακών αρχών...μάλλον να το θέσω αλλιώς...δεν παν να λένε οι γονείς τα σωστά, η (καλό/κακό/το ίδιο είναι/μαθημένη) κόρη κάνει ΤΑ ΔΙΚΑ της...όπου "δικά της"=οτιδήποτε για να φτάσει έναν άνθρωπο σε διερωτήματα υπαρξιακά και αν αξίζει η λεγόμενη "συντροφικότητα".

Anyway, το σημείο -κοινωνικά και μόνο- που με ενοχλεί είναι η πως-να-το-πω "ανεκτικότητα" των ανδρών σχεδόν σε όλα τα σημεία...η απουσία τόλμης, ανδρικής περηφάνιας, "στύβω την πέτρα",