Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πυρκαγιές στην Ελλάδα: Γενική συζήτηση

More
22 Aug 2009 17:47 #58725 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Πυρκαγιές 2009

GoldString wrote: Εγώ λέω ότι ο κοσμάκις έχει σβουρίξει!!

Αυτό πάει να πει εκμετάλλευση φίλε μου.. :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2009 20:35 #58732 by Νικολής Ασημάκης
Πάνε τα δεντράκια... Όπως λέει και η μάνα μου σατυρικά, "άντε να βάλουν τσιμέντο που δεν καίγεται"

More
23 Aug 2009 13:50 #58806 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω πάντως ένα εχω να πω. Μένω στο Ίλιον και απο εκεί που είναι το σπίτι μου όπου και να κοιταξω γυρω μου βλέπω.. μαλλον οχι, δεν βλέπω τίποτα. Το βράδυ πάντως μπορούσα να διακρίνω τις φλόγες απο τα γύρω βουνα.

Η κατασταση είναι πραγματικα τραγική και ακόμα πιο τραγικοί ειναι οι δημοσιογράφοι στην τηλέοραση που λένε: ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! και η κάμερα δείχνει κατι βίλες μέσα στα δάση που είχαν καει περσυ.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Aug 2009 13:57 #58807 by Stathis Yannacopoulos
Απελπισία.. Αναρωτιεμαι γιατί έχουμε πολιτική ηγεσία όταν 1)δεν μας προστατεύει απο την εγκλήματηκοτητα 2)Δεν μας προστατευει απο τις φυσικες καταστροφες. Τι στο πέος τους έχουμε εκεί? Γίατί έχουμε αυτό το σύστημα διακυβέρνησης και έχουν επιφορτιστεί με την ομαλή λειτουργεία ενός κράτους? Μια φορά να ακούσω οτι ο κρατικός μηχανισμος δούλεψε σωστά.. Χιονίζει σ@@@@ Βρέχει @@@@@ φωτιά @@@@ ελεος... Α.. επίσης σε αυτή την χώρα ποτέ δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ υπεύθυνος και πάνω απο όλα δεν παραιτείται.. Αυτός ο Παυλόπουλος ΕΛΕΟΣ

More
23 Aug 2009 14:27 #58808 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Πυρκαγιές 2009
Μεγάλη πυρκαγιά στη Μαγούλα

Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε δασική περιοχή στη Μαγούλα Αττικής (4 χιλιόμετρα βόρεια της Ελευσίνας και 1,5 χιλιόμετρο ανατολικά από τη Μάνδρα) κοντά στο εργοστάσιο της «Τιτάν».

Επιτόπου επιχειρούσαν 30 οχήματα, 85 πυροσβέστες και 160 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ αναμενόταν ενίσχυση των δυνάμεων. Στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι, γεγονός το οποίο δυσχέραινε το έργο της κατάσβεσης.

More
23 Aug 2009 14:36 #58809 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Πυρκαγιές 2009
Πυρκαγιές σε Σκύρο και Κάρυστο

Εκτός ελέγχου μαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου στη Σκύρο. Το μέτωπο της πυρκαγιάς, που ανεξέλεγκτο καίει οτιδήποτε στο πέρασμά του, κατευθύνεται προς τους Ασκούς και τις Αχερούνες.

Στο μεταξύ, δεύτερη εστία φωτιάς ξέσπασε πριν από λίγο, τρία χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που είχε εκδηλωθεί η πρώτη εστία, κάτι που ενισχύει τα σενάρια περί εμπρησμού.

Η αστυνομία εκκενώνει τις γύρω περιοχές ενώ στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχθεί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού που με κάθε τρόπο προσπαθούν να συμβάλουν στην κατάσβεση.

Την επιχείρηση κατάσβεσης έχουν αναλάβει επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Επί τόπου βρίσκονται 7 οχήματα με 15 πυροσβέστες ενώ από αέρος επιχειρεί ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στη Κάρυστο, στη θέση Πλατανιστός και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πλησιάζει σε κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα με 19 πυροσβέστες.

Εξαιρετικά δυσχερές είναι το έργο της κατάσβεσης εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν.

More
23 Aug 2009 14:43 #58810 by Νικολής Ασημάκης
Αν όλοι οι δημοσιογράφοι που είχαν πάει να κάνουν ανταπόκριση, άφηναν τισ κάμερες και τα μιρκόφωνα και έπιαναν καμιά μάνικα, θα είχαν το διπλάσιο ανθρώπινο δυναμικό να παλεύει με τις φλόγες

More
23 Aug 2009 15:32 #58812 by Alex
Replied by Alex on topic Πυρκαγιές 2009

Nikolis wrote: Αν όλοι οι δημοσιογράφοι που είχαν πάει να κάνουν ανταπόκριση, άφηναν τισ κάμερες και τα μιρκόφωνα και έπιαναν καμιά μάνικα, θα είχαν το διπλάσιο ανθρώπινο δυναμικό να παλεύει με τις φλόγες

Μην ξεχνάς Νικο ότι το ίδιο ισχύει και για σένα (και μένα)... Μπορείς να αφήσεις τον καναπέ (όπως κι εγώ) και να παρουμε μια μανικα... Δεν το κάνουμε όμως. Οπότε μην ζητάς απο αυτούς να το κάνουν... Και σίγουρα δεν θα βοηθούσαμε κανενας απο μας στο έργο χωρίς τα κατάλληλα σύνεργα.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
23 Aug 2009 16:08 #58819 by Νικολής Ασημάκης
Yeap I know. Αλλά δεν ξέρω, κάτι δεν μου κάθεται καλά όποτε παρακολουθώ ειδήσεις και βλέπω την "απευθείας ανταπόκριση" με τον εκάστοτε ανταποκριτή...

More
23 Aug 2009 16:12 #58820 by Andr
Replied by Andr on topic Πυρκαγιές 2009
και μονο ο τιτλος του θεματος τα λεει ολα.πυρκαγιες 2009 δηλαδη καθε χρονια ασχολουμαστε με τις φωτιες και καθε χρονια καιγονται μεγαλυτερες εκτασεις.ελεος δηλαδη