Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πειτε ο,τι θελετε......

More
11 Aug 2007 15:14 #36251 by Esperos
Λοιπόν ανοίγω αυτο το thread με την προυπόθεση να συμμετάσχουν όλοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
Τι τους την δίνει, με τι σπάζονται, με τι εκνευρίζονται, με τι την βρίσκουν, τι γουστάρουν........
Ξεκινάω πρώτος για να βγάλω το άχτι μου!
Αν και οι περισότεροι λείπετε θα το δείτε όταν με το καλό γυρίσετε... :twisted:

Μου τη δίνει απίστευτα το οτι πρέπει να ψάχνω μισή ώρα + ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο δρόμο της Αθήνας (Κυψέλη) για να βρω να παρκάρω.
Μου την σπάει που μου τα πέρνουν οι ασφάλειες, τα τέλη κυκλοφορίας, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ και ειδικά η Δεή να ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για όλα αυτά που ζητάει, αντίθετα όλο διακοπές, αυξομειώσεις (αρχίζω και ροπιάζω....)
Μου την δίνει που όλα γινονται για τα κωλολεφτά, πολέμοι, λοιμοί και γενοκτονίες.
Μου την δινει που οταν σκίζεσαι για τους άλλους βρίσκεις παντα τον μπελα σου.
Μου τσακίζουν τα νεύρα όλοι αυτοί που περπατάνε στην μέση του δρόμου σαν μ@λ@κες και φταίνε πάντα τα μηχανάκια που "τρέχουν" και όχι αυτοί που δεν ανοίγουν τα γκαβά τους να δουν.
Μου τη δίνει όσο δε πάει που δεν μπορω να τρέχω με 200 σε όλους τους δρόμους, που δεν έχουμε δρόμους, που κάθομαι και ακούω τον καθε καραγκιόζη οτι τιμές ειναι στάσιμες και ανα ημέρα βλέπω αύξηση 50% στα προϊόντα.
Μου γ....ει το μυαλό που άλλοι γεννήθηκαν πλούσιοι και άλλοι φτωχοί, μου την δίνει που δεν μπορώ να πάρω το αμάξι που γουστάρω, να πάρω το PC που γουστάρω. Μου την δίνει που όλοι κοιτάνε πως να σου τα φάνε ενώ ξέρουν οτι δεν έχεις, μου την δίνει που κανένας δεν δίνει δεκάρα για κανέναν, μου την δίνει που "όταν λέω καλημέρα" να με κοιτάνε σαν ηλίθιοι λες και τους έβρισα την μανα (την επόμενη όμως αυτό θα κάνω).

ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ .............. :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2007 01:29 #36255 by nm
Σε όλα συμφωνώ ρε φιλε αλλα αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι αυτό...

aposperittis\ wrote: μου την δίνει που "όταν λέω καλημέρα" να με κοιτάνε σαν ηλίθιοι λες και τους έβρισα την μανα (την επόμενη όμως αυτό θα κάνω).

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
20 Aug 2007 13:08 #36323 by a Guest
Replied by a Guest on topic Πειτε ο,τι θελετε......
Μου τη σπάνε τα πρόσωπα των ανθρώπων στην καβάλα, ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ένα σουφρωμένο πράγμα... Γελάστε μια φορά μωρέ, δεν θα σας πέσει ο κώλος

Μου τη σπάνε οι έλληνες που ψοφάνε για καυγά και μαλώνουν-δέρνονται στο καράβι για μία θέση... Φανταστείτε να βουλιάζαμε, θα σε ποδοπατούσαν

Μου τη σπάνε οι Emo (Ίμο) που το έχουν δει και καλά επαναστάτες

Μου τη σπάει το χαζοτρέντουλο στην τάξη που το παίζει flu και ανεξάρτητη, τα παίρνει με την καθηγήτρια που βάζει 60+ λέξεις για απομνημόνευση στα καλοκαιρινά, τη στιγμή που Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ

Μου τη σπάει ο γιος της γειτόνισας που βλέπει τα παπούτσια μου με μισό ματι. ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑ, SO FUCKING WHAT? ΝΑΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΙ SK8 SHOES ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΚΕΙΤ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΥΤΩ. ΝΑΙ ΕΚΑΝΑΝ 100+ ΕΥΡΩ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. Η ζήλια μας έχει φάει σ' αυτή τη χώρα

More
21 Aug 2007 14:49 #36351 by Νικολής Ασημάκης
Μου τη σπάει η Blizzard που αντί να βγάλει ένα Diablo 3, βγάζει expansion για το WoW!

Μου τη σπάει η EA που βγάζει συνέχεια expansions για τους Sims και από ένα FIFA κάθε χρονιά.

Μου τη σπάει που πολλοί διαλέγουν παιχνίδια ανάλογα με το πόσο καλά είναι τα γραφικά! (Και ας είναι μάπα το game.)

Μου τη σπάει που ξεκινάνε τα σχολεία και την έκανα από το χωριό μου που περνούσα Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!

Μου τη σπάει που ο Μάριος Κακατσάνης είναι καμένος με το WoW και δεν παίζει λίγο KotOR!

More
21 Aug 2007 15:47 #36354 by Esperos
Βρε βρε...Καλώς των…και είπα ότι γλυτώσαμε από εσένα…καταρχάς σου έχω πει επαλειμμένα ότι η Blizzard ανακοίνωσε ότι μαζί με το expansion του wow ετοιμάζετε και το νέο Diablo! Και δεύτερον

More
21 Aug 2007 18:46 #36363 by Ilias Diamantopoulos
eiste oloi gtp(gamw ta paidia) :D

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Aug 2007 22:56 #36369 by a Guest
Replied by a Guest on topic Πειτε ο,τι θελετε......
Μου την δινουν οι μισοι μαλ**** σε αυτο το κράτος που δεν έχουν ιδέα από τίποτα. Κανείς τους, μα κανείς δεν ξέρει να κάνει σωστά την δουλειά του

Μου την δίνουν οι μαλ**** τεχνικοι ιντερνετ που ειτε το πιστευετε ειτε οχι μου ειπαν ΛΑΘΟΣ τη συνδεσμολογια οταν πρωτοεβελα dsl και αναγκαστηκα να το σκεφτω μονος μου το θεμα..........

Μου την δινουν οι γκομενες που μου λενε σαγαπω απ την πρωτη βδομαδα....ΕΛΕΟΣ(εκτος απο 1!)

Μου την δινουν που οι παπ**** μετα απο καθε αγωνα βγαζουν το συμπερασμα οτι ο βαζελος δεν εχει ομαδα, δεν εχει πολυ πρασινο χορταρι, θα εχει λιγους οπαδους, ο καφες στην λεωφορο στα ημιχρονα δεν θα ναι πολυ ζεστος, τα δοκαρια δεν ειναι πολυ χοντρα, ο προπονητης δεν ειναι ομορφος κλπ.... Ελεος ρε γαβροι..........

More
23 Aug 2007 18:15 #36428 by penny
Μήπως αντί για "πείτε ό,τι θέλετε" να το μετονομάζαμε σε "the original ahti thread"? :P

More
24 Aug 2007 09:44 #36440 by Esperos
Έσυ δεν έχεις τίποτα άχτι Tia? (σου έβγαλα και υποκοριστικό!),ας πούμε δεν είναι μεγάλο σπάσιμο να βλέπεις το trailer μιας ταινίας και να σε πορώνει, να λες "πω πω και γαμώ τις ταινίες θα είναι" να δίνεις τα ωραία λεφτάκια σου και να είναι μια μ@^%@ και μισή? Εγώ την πάτησα έτσι με το μυστικό της Έμυλη

More
24 Aug 2007 10:37 #36443 by Χριστόφορος

aposperittis\ wrote: Έσυ δεν έχεις τίποτα άχτι Tia?

Όπως λέμε Τia Μαρία?

PSN: personGR