Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στιχάκια για SMS!

More
20 Jun 2007 16:43 #33561 by Esperos
Θες αλλά δε ξέρεις τι να γράψεις? Ο Gamesradio σε βοηθά και σε αυτό!!!

Sex Is like NOKIA (connecting people) like NIKE (just do it) like PEPSI (ask for more) a like SAMSUNG (everyone is invited) and like KUTTY SHARK (so simple)!

Σου στέλνω χωρίς λόγο... Χωρίς να θέλω να πετύχω κάτι... Χωρίς να περιμένω απάντηση... Απλά, γιατί θέλω να κάνω λίγο θόρυβο στην τόση σιωπή σου...

Τι κάνω όταν βλέπω κάτι εξαιρετικά όμορφο;
Στέκομαι,
χαμογελώ,
και όταν κουραστώ...
Φεύγω από τον καθρέφτη!

Ο έρωτας μας αποφεύγει όταν τον αναζητούμε, και μας κυνηγάει όταν τον αποφεύγουμε. Πληγώνουμε αυτούς που μας κυνηγούν, και κυνηγάμε αυτούς που μας πληγώνουν...

Αν είχα μια καρδιά στην χάριζα ευχαρίστως, θέλω όμως κάτι από εσένα: Να μη σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς και να μην χάσεις ποτέ κανένα παιχνίδι της ζωής. Άσε εμένα να πόνεσω γιατί αν η αγάπη είναι παιχνίδι όπως λένε οι σοφοί, πρέπει να μάθω να χάνω για να σε κερδίσω...

Ήταν μια φορά η αγάπη και η φιλία και λέει η αγάπη στη φιλία: "Τι κάνεις εδώ ανόητη;" Και απαντά η φιλία: "Κάνω να χαμογελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν."

Mωρό μου σε σκέφτομαι συνέχεια... Μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα, ώσπου να έρθω να σε πάρω. Με αγάπη... Ο Xάρος!

Όταν αυτοί που αγαπάμε δεν αισθάνονται ορισμένα πράγματα είναι ανώφελο και κουραστικό να τους δώσουμε να καταλάβουν αυτά που δε στάθηκαν ικανοί να μαντέψουν!!!

Έχω πιο πολλά πράγματα να κάνω, απ'το να στέλνω μήνυμα και αναπάντητη να κάνω!

Οι φίλοι μοιάζουν με φάρους! Στέκονται εκεί, μεσοπέλαγα και βοηθούν να βρεις το δρόμο σου ή να τον χάσεις τελείως! Σε παρακαλώ μην σβήσεις! Φώτιζε έστω κι από μακριά!

Η παρουσία σου κάθε βράδυ είναι βασανιστική.
Η φωνή σου δε με αφήνει να κοιμηθώ.
Το πρωί ξυπνάω πάντα με τα σημάδια σου στο σώμα μου.
Άτιμο κουνούπι!

Σήμερα είδα δυστυχώς πόσο μικρό τον έχω.
Δεν πρόλαβα να το χαϊδεψω λίγο και αυτός χάθηκε από την χούφτα μου. Τι γελάς; Έχεις μεγαλύτερο μισθό;

θέλω να το κάνουμε μαζί! Θέλω η ανδρεναλίνη να ανέβει στα ύψη! Τα κορμιά μας να νιώσουν την ηδονή! Το καλύτερο πήδημα της ζωής μας! Θέλω να κάνουμε bunjee jumping!

Ήθελα να σου στείλω κάτι απερίγραπτα όμορφο, αισθησιακό, καυτό, ερωτικό, άκρως σεξουαλικό & έξυπνο. Αλλά δυστυχώς δε χωράει η φωτογραφία μου στην οθόνη σου!

Πάντα ήξερα ότι όποτε ήθελα άναβες. Σ' έπαιζα στα χείλη μου και έμπαινες με τρόπο μοναδικό. Πάντα όμως τελείωνες γρήγορα! Γιατί ρε καταραμένο τσιγάρο;

Ζήτησα από τον Θεό ένα λουλούδι και μου έδωσε έναν κήπο, ζήτησα από τον Θεό ένα δέντρο και μου έδωσε ένα δάσος, ζήτησα από τον Θεό έναν πούστη και μου έδωσε το τηλέφωνο σου!

Τα 4 θαύματα της γυναίκας
Υγραίνεται χωρίς να βραχεί, ματώνει χωρίς να κοπεί, κατεβάζει γάλα χωρις να τρώει χόρτα, λέει μαλακίες χωρίς να τη ρωτάς.(ανοίγω πόλεμο το ξέρω!!!)

Όταν σε γνώρισα νόμιζα ότι ήσουν αστέρι και έψαξα στον ουρανό να σε βρω. Ο ουρανός είχε πολλά μα εσύ δεν ήσουν κανένα από αυτά. Μήπως τελικά είσαι UFO;

Αυτή τη στιγμή
12 εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν τηλεόραση
5 εκατομμύρια διαβάζουν εφημερίδα
4 εκατομμύρια τρώνε
1 εκατομμύριο κάνουν sex
και ένας μαλάκας διαβάζει το μύνημά του.

Αν το αριστερό σου πόδι ήταν το Πάσχα και το δεξί σου πόδι ήταν τα χριστουγεννα, θα με άφηνες να περάσω λίγο χρόνο αναμεσα στις γιορτές;

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο γραμματόσημο για την πορνεία.
Στοιχίζει 0.25Ε. Όμως αν το γλείψεις στοιχίζει 0.50Ε!

Είδα μια νεκροκεφαλή με ανοιχτό το στόμα,
μάλλον σε αγάπησε και αυτή και αναστενάζει ακόμα!

Τα όνειρά του ερείπια θέλω να δει μια μέρα,
να έρθει κι αυτός στη θέση μου, να δω αν τα βγάζει πέρα!

Αν σήμερα το βράδυ μπει στο δωμάτιο σου μια αχτίδα φεγγαριού, μην κλείσεις το παράθυρο σου και την διώξεις. ufo είναι...
Ήρθαν να σε πάρουν πίσω στην πατρίδα!

Αυτό το μήνυμα στάλθηκε στο διάστημα το 1830 με σκοπό την ανεύρεση όντων χαμηλής νοημοσύνης. Αυτή τη στιγμή η αποστολή μας έφθασε στο τέλος της. Συγχαρητήρια!

Αν μου ζητούσες ποτέ να περάσουμε ένα βράδυ μαζί, θα ήθελα να είναι στον βόρειο πόλο, μην με ρωτήσεις γιατί, σκέψου μόνο ότι η νύχτα εκεί διαρκεί έξι μήνες!!!

Ο άντρας στα 30 είναι αετός: Διαλέγει από πάνω. Στα 40 γουρούνι: Τρώει ότι βρει. Στα 50 λύκος: Ονειρεύεται την κοκκινοσκουφίτσα και τρώει πάντα τη γιαγιά.

Είμαι ένας εξωγήινος μεταμορφωμένος σε κινητό. Τώρα που πατάς τα πλήκτρα παίζεις με τα γεννητικά μου όργανα και από το χαμόγελο στο στόμα σου φαίνεται ότι σ' αρέσει.

Αυτό το πρόσωπο, αυτό το γέλιο, αυτή η λάμψη, αυτά τα πανέμορφα μάτια μα κυρίως αυτό το Απολλώνιο σώμα. Αλλά ας αφήσουμε εμένα. Εσύ τι κάνεις;

Ξέρω πόσο πολύ σου έχω λείψει πόσο ανάγκη με έχεις, αλλά δυστυχώς έφυγα για πάντα. Ο εγκεφαλός σου.

Μου είπαν ότι για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό πρέπει να την γλύψεις εκεί απ' όπου κάνει πιπί! Αλλά δεν κατάλαβα, χρειάζονται και τα πλακάκια ή φτάνει μόνο η λεκάνη;

Έπρεπε να μάθεις κάτι εδώ και καιρό, ξέρω θα σε στεναχωρήσει, ίσως σε πληγώσει δε μπορώ να στο κρύβω άλλο, προτιμώ να το μάθεις από εμένα. "Δεν υπάρχει Άγιος Bασίλης"

Please Log in or Create an account to join the conversation.