Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Jeronimo Groovy: the end...

More
19 Sep 2005 04:36 #2950 by Αντώνης Παπαθανασίου
Ναί, τελικά έγινε...ίσως ο καλύτερος νεανικός σταθμός (τουλάχιστον πρίν καταντήσει όπως κατάντησε), με τον οποίον στην κυριολεξία μεγάλωσαν γενιές κλείνει και εντάσσεται, σαν μια ακόμα συχνότητα, στον όμιλο Αλαφούζου.

Τι να πεί κανείς; οτι ο σταθμός είχε "κλείσει" προ πολλού; οτι ήταν αναμενόμενο; οτι "εντάξει βρε αδερφέ, όλα το γυρνάνε στο εμπόριο σιγά σιγά"

Γεγονός πάντως είναι πως μια μεγάλη ραδιοφωνική ιστορία φτάνει στο τέλος της. Η μήπως απλά αλλάζει σελίδα;...

Έχω ανεβάσει εδώ ένα αρθράκι σε μορφή "αφιερώματος" που έγραψα μόλις έμαθα για την πώληση. Αν κανείς απο εσάς είχε περάσει έστω και λίγο καιρό παρέα με τον jg, ας το διαβάσει...θα του θυμίσει πολλά :)

edit: Διαβάστε σχετικά με το αφιέρωμα του Games Radio στον Jeronimo Groovy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2005 07:51 #2951 by Μάνος Γρυπάρης
Κρίμα!!!! :cry:
Δεν το πιστεύω. Ήταν ο 2ος σταθμός που αγάπησα, μετά τον SprintFM του μέγιστου Γιώργαρου. Κρίμα! (είχες περάσει κι εσύ ένα φεγγάρι από εκεί, εγώ δεν είχα τύχει να δω ποτέ τα στούντιό του). Τάκης Καραγιάννης πάντως δεν ξαναβγαίνει ποτέ! Όπως και Αλέξανδρος Πέτρακας βέβαια. Ποιος ξεχνάει και τα πάρτι του Jeronimo Groovy, εκεί όπου συναντούσαμε τους παραγωγούς από κοντά (και ειδικά ο Τάκης σε χαιρετούσε λες και ήσουν ο κολλητός του, σε αντίθεση με πολλούς διάσημους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που στη θέση του θα ήταν full ψωνισμένοι!)

www.petrakas.gr είναι το site του Αλέξανδρου Πέτρακα. Παλιά θυμάμαι του είχα φτιάξει και κασσέτα με τα καλύτερα αποσπάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές του (όταν το κανάλι του Jeronimo έπιανε καλά σε όλη την Αττική).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Sep 2005 11:28 #2953 by Αντώνης Κατρής
Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσε γενιές και γενιές... Αλλά αυτό που ακούγαμε τα τελευταία χρόνια δεν είχε καμία σχέση με το παρελθόν οπότε καλύτερα που έκλεισε!!! Ίσως αυτό να είναι η αφορμή για να αναγεννηθεί σαν άλλος φοίνικας μέσα από τις στάχτες του...

More
19 Sep 2005 11:28 #2954 by Αντώνης Παπαθανασίου

Sir_A_K wrote: Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσε γενιές και γενιές... Αλλά αυτό που ακούγαμε τα τελευταία χρόνια δεν είχε καμία σχέση με το παρελθόν οπότε καλύτερα που έκλεισε!!! Ίσως αυτό να είναι η αφορμή για να αναγεννηθεί σαν άλλος φοίνικας μέσα από τις στάχτες του...

Totally agree there :(

Manos wrote: www.petrakas.gr είναι το site του Αλέξανδρου Πέτρακα. Παλιά θυμάμαι του είχα φτιάξει και κασσέτα με τα καλύτερα αποσπάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές του (όταν το κανάλι του Jeronimo έπιανε καλά σε όλη την Αττική).

ΤΗ ΘΕΛΩ!!! :D

More
19 Sep 2005 18:05 #2972 by nikos
Replied by nikos on topic Jeronimo Groovy: the end...
Πραγματι κριμα να κλεινει ενα επικοινωνιακο ραδιοφωνο αλλα αυτο που συνεβαινε τα τελευταια χρονια με τον συγκεκριμενο σταθμο ηταν αθλιο .Τα 090 ειτε εδιναν το περιθωριο μονο σε κομπλεξικα πλουσιοπαιδα να περνουν τηλεφωνο ειτε εκλειναν σπιτια τις περισσοτερες φορες.
Εριξα μια ματια στο αρθρο του φιλου Akpe (ειχες εκπομπη εκει?) και καταλαβα οτι εγω ακουγα τον σταθμο ακομα παλιοτερα .
Τρομερο γελιο τα βραδια( ισως εππειδη ημουν και μικρος βεβαια- αλλα ηταν και παρα πολυ καλοι οι παραγωγοι)
Εγω ξεχωριζω το τρομερο διδυμο Τζιμη Μανωλακου Κωστα Μανωλοπουλου,
τον Χρηστο 30φυλοπουλο που ηταν και στον αλφα σπορ,τον Αγιοστρατιτη που εκανε εκπομπες στην τηλεοραση και με τον Ζουγανελη.
Απο καινουριους πολυ καλος ηταν ο Αλεξιου
Κριμα και παλι αλλα μονοι τους βγαλανε τα ματια τους αφου αποκλεισανε τον κοσμο απο το να παιρνει τηλεφωνο

More
24 Feb 2007 17:29 #27927 by Μάνος Γρυπάρης
Ελένη Λουκά και Μήτρος Live!

Από σήμερα ανεβάσαμε στα Downloads δύο ιστορικά αποσπάσματα. Ένα 7λεπτο απόσπασμα με τον Μήτρο καλεσμένο στο στούντιο και την Νάντια Live (σε ένα πραγματικό ρεσιτάλ) και ένα 2λεπτο απόσπασμα με τα Best Of της Ελένης Λουκά!

Στο στούντιο και στις δύο περιπτώσεις ο Τάκης Καραγιάννης. Τα αποσπάσματα είναι όλα τα λεφτά...

Μήτρος

Λουκά

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Feb 2007 01:18 #28021 by penny
Replied by penny on topic Jeronimo Groovy: the end...
Πεθαίνωωωω.. :lol:

More
26 Feb 2007 02:30 #28026 by Eddie
Replied by Eddie on topic Jeronimo Groovy: the end...
Eleos ,de mporo na katebaso kai polla pragamata apo ta downloads
1 download an kano tin mera tha eimai polu tuxeros

More
26 Feb 2007 03:41 #28027 by Μάνος Γρυπάρης

Plato\ wrote: Eleos ,de mporo na katebaso kai polla pragamata apo ta downloads
1 download an kano tin mera tha eimai polu tuxeros

Επειδή έχεις PSTN ή επειδή σου βγάζει κάποιο σφάλμα?
Ξαναδοκίμασε να επιλέξεις το "Get it", όλα κατεβαίνουν κανονικά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)