Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Περίεργα κι απίστευτα

More
16 May 2015 21:30 #160968 by Αγησίλαος Σιντόρης
Φοβερές οι ερωτήσεις πραγματικα...Μπορει να μας φαίνονται κουλες αλλα οπως λεει και ο Ακης εχουν σιγουρα μεγαλη ψυχολογική σημασία ...! Βγαζουν πολλα για το αν μπορεις να αντεπεξελθεις σε διάφορες καταστάσεις ...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2015 02:19 - 27 May 2015 02:24 #161732 by Μάνος Γρυπάρης
Abigail και Brittany Hensel . Δίδυμες στο ίδιο σώμα.

Δεν θα πιστεύετε στο βίντεο.

Και εντάξει πες οκ, αυτές θα μοιραστούν τον ίδιο σύντροφο από ανάγκη. Τι να πουν κι αυτές:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 May 2015 02:24 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 May 2015 10:00 #161763 by Tony
Ακουστε κατι πολυ περιεργο :

αποτελεσματα ''EUROVISION 2015'' xDDDDDDD
Γενικα ο,τι να'ναι ηταν φετος απ'ολες τις αποψεις..

More
09 Jun 2015 03:50 #162397 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Χρησιμοποιούν έναν Ολυμπιονίκη Ποδηλατιστή για να σουν αν μπορεί να παράαγει αρκετό ρεύμα με τοπετάλι για να ψήσει μία φέτα τοστ.

More
21 Jun 2015 12:39 #163050 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Προετοιμαζόταν 365 μέρες για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Awww!

More
13 Jul 2015 13:04 - 13 Jul 2015 13:11 #165030 by Marios Ntallaris
Πίτσα για… ρεκόρ Γκίνες!

Με συνολικό μήκος 1.595,45 μέτρα πώς να μην κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες;
Ο λόγος για τη μεγαλύτερη πίτσα του κόσμου που φτιάχτηκε φυσικά στην Ιταλία.
Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή street food παγκοσμίως και οι ποικιλίες παρασκευής της είναι αμέτρητες.
Ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας, τρώγεται μετά μανίας σε όλον τον πλανήτη που την έχει προσαρμόσει στις γευστικές επιλογές κάθε τόπου και στην κουλτούρα του.

Συχνά-πυκνά έχει μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες με τους σεφ να προσπαθούν να φτιάξουν τη μεγαλύτερη! Κάτι τέτοιο έγινε πρόσφατα και στο Μιλάνο.
Ειδικότερα, για την παραγωγή της ένωσαν τις δυνάμεις τους τουλάχιστον 80 σεφ που χρησιμοποίησαν συνολικά 1½ τόνο τυρί μοτσαρέλα και 2 τόνους σάλτσα ντομάτας.
Το εγχείρημα ολοκληρώθηκε σε 18 ώρες και το τελικό αποτέλεσμα ζύγιζε 5 τόνους. Όσο για τη γεύση της; Οι περαστικοί και οι θεατές την τίμησαν δεόντως.

ΠΗΓΗ: perierga.gr
Last edit: 13 Jul 2015 13:11 by Marios Ntallaris.

More
13 Jul 2015 13:39 #165036 by G
Ntallaris, τι μας κάνεις μεσημεριάτικα φίλε, είμαι και στην δουλεία.. :blink: :woohoo:

More
16 Jul 2015 00:19 - 16 Jul 2015 00:25 #165395 by Μάνος Γρυπάρης
Κάποιος σε πτήση της British Airways βούλωσε την τουαλέτα με τα κόπρανά του και λόγω οσμής το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί

Πτήση της British Airways υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να προσγειωθεί, το περασμένο Σαββατοκύριακο, επειδή κάποιος πήγε για χέσιμο μέσα στο αεροπλάνο και ουσιαστικά το αχρήστεψε. Ναι, το αεροπλάνο. Φαντάσου να ζεις τη ζωή σου γνωρίζοντας ότι κάποτε έχεσες τόσο άσχημα που ένα 747-400 έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να προσγειωθεί. Η διάρροιά σου ανάγκασε ένα αεροσκάφος των 533 εκατομμυρίων δολαρίων να κατεβεί από τους αιθέρες. Φαντάσου να κοιτάς τα αγαπημένα σου πρόσωπα μετά από αυτό. Φαντάσου να αγκαλιάζεις τη μάνα σου. Δεν θα μπορούσες. Ο κώλος σου ουσιαστικά είναι τρομοκράτης.

Η πτήση της ΒΑ από Χίθροου προς Ντουμπάι, το περασμένο Σάββατο, έπρεπε να επιστρέψει και να προσγειωθεί στο Χίθροου μετά τα πρώτα 30 λεπτά της 7ωρης πτήσης επειδή κάποιος διέπραξε ένα έγκλημα τουαλέτας.

Στην πτήση έτυχε να βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος του Hertsmere για τους Τόρις Abhishek Sachdev και τουίταρε το γεγονός. «Είναι τρελό! Η πτήση μας της ΒΑ για το Ντουμπάι επέστρεψε στο Χίθροου λόγω μυρωδιάς κοπράνων στην τουαλέτα! Μέχρι την επόμενη πτήση μεσολαβούν 15 ώρες... #britishairways» έγραψε ο Sachdev, ο οποίος μίλησε επίσης στη Daily Mail για το περιστατικό. Και επανέρχομαι: φαντάσου ότι προκάλεσες μια τόσο άσχημη οσμή που δημοτικός σύμβουλος των Τόρις μίλησε σε εφημερίδα εθνικής εμβέλειας για αυτό.

«Ο πιλότος έκανε ανακοίνωση ζητώντας τον επικεφαλής του πληρώματος θαλάμου των επιβατών και έτσι ξέραμε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε» τόνισε. «Περίπου 10 λεπτά αργότερα είπε "Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια αρκετά άσχημη οσμή που βγαίνει από τη μία τουαλέτα"».

Η πτήση επαναπρογραμματίστηκε την επόμενη μέρα και η British Airways εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας «Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία των πελατών μας» πριν να παράσχει σε όλους τους επιβάτες της πτήσης -συμπεριλαμβανομένου αυτού που χέστηκε- μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 16 Jul 2015 00:25 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Jul 2015 00:31 #165399 by Valakelis

pro-patzis wrote: Πολλά κιλά βλακείας: Ο πραγματικός Hulk φούσκωσε τους μυς του, με 'θανατηφόρο κοκτέιλ' από λάδι και αλκοόλ!!

Τα παιδιά τον φοβούνται και τον φωνάζουν "τέρας". Τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει από τη χρήση του θανατηφόρου μείγματος. Ήθελε να γίνει ο αληθινός Hulk, ακόμη και αν αυτό του στοίχιζε τη ζωή.

Ένας bodybuilder που έχει βάλει στόχο ζωής να γίνει ο πραγματικός Incredible Hulk λίγο έλειψε να χάσει και τα δύο του χέρια, από ακρωτηριασμό, όταν φούσκωσε (κ-υ-ρ-ι-ο-λ-ε-κ-τ-ι-κ-ά) τα μπράτσα του με λάδι και αλκοόλ.
Ο 25χρονος Romario Dos Santos Alves χρησιμοποίησε το θανατηφόρο κοκτέιλ, για να "γεμίσει" τους μυς του, που έχουν διάμετρο 63,5 εκατοστά.

Ο ίδιος παραδέχεται πως μετά τη χρήση του, έφτασε στα όρια της παράνοιας, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας, όταν η σύζυγός του ήταν έγκυος έξι μηνών στο παιδί τους.

"Αν το κάνεις μία φορά, θέλεις να το κάνεις και δεύτερη. Είναι εθιστικό. Θυμάμαι όταν ο γιατρός μου είπε, ότι θα χρειαστεί να μου ακρωτηριάσει και τα δύο χέρια. Είπε, ότι ό,τι είχα στα χέρια μου, όλοι οι μύες μου ήταν σκέτες πέτρες. Θέλω όλοι να δουν τους κινδύνους. Θα μπορούσα να έχω πεθάνει, γιατί ήθελα μεγαλύτερα μπράτσα. Δεν αξίζει", λέει σήμερα ο ίδιος.

Ο πρώην σωματοφύλακας πήγαινε στο γυμναστήριο, όπου έβλεπε "φουσκωτούς" άνδρες να γυμνάζονται, με αποτέλεσμα να του μπει στο μυαλό η ιδέα, του να ξεπεράσει κάθε όριο μυικού όγκου. Εκείνοι του σύστησαν το "κοκτέιλ" και έκτοτε εθίστηκε στη χρήση του.O Alves όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά προχώρησε την τεχνική ένα βήμα παραπέρα, ενισχύοντας το θανατηφόρο μείγμα και με λάδι."Οι μύες μου άρχισαν να γίνονται στέρεοι, τα ένιωθα σαν πέτρες. Δεν μπορούσα καν, να κάνω την ένεση. Τότε αποφάσισα, ότι το μόνο που μου έμενε, ήταν να αγοράσω ειδικές βελόνες. Πήρα αυτές, που χρησιμοποιούν σε ταύρους, δεν υπάρχουν πιο δυνατές από αυτές. Ξέρω ότι φαίνεται χαζό, αλλά έπρεπε να κάνω την ένεσή μου".Αρκετές φορές μάλιστα, ζήτησε από την 22χρονη γυναίκα του να του κάνει τις ενέσεις, ή να του βάλει το μείγμα σε σημεία, που ο ίδιος δεν μπορούσα να φτάσει.
"Της είπα ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα κι ότι έβγαινε από τον οργανισμό μου σταδιακά", παραδέχεται.
Όταν όμως έμαθε την αλήθεια, του ξεκαθάρισε ότι θα έπρεπε να διαλέξει μεταξύ εκείνης και του synthol. "Μου είπε, ότι αν χρησιμοποιώ synthol ή οτιδήποτε σαν αυτό, θα με αφήσει. Αυτό ήταν το χειρότερο κομμάτι της ζωής μας, γιατί είχα κατάθλιψη, με απέλυσαν από τη δουλειά μου και επιχείρησα να αυτοκτονήσω", λέει.

Οι μύες του είχαν φουσκώσει σε βαθμό εκτός πραγματικότητας, αλλά ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου που τον έκαναν να καταλάβει, ότι είχε διαταραχθεί και η ψυχική του υγεία.

"Νοσηλεύτηκα σε κλινική, όταν η γυναίκα μου ήταν 6 μηνών έγκυος. Ήμασταν μόνο εμείς, εγώ κι εκείνη, ούτε φίλοι ούτε οικογένεια. Αποφάσισα, να σταματήσω και να μην χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά ναρκωτικά. Η έλλειψη όμως μου προκαλούσε απίστευτο πόνο και παρά λίγο να πάθω κίρρωση του ήπατος, από τις τοξίνες του λαδιού που έβαζα στον οργανισμό μου".

"Όταν ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει, να ακρωτηριάσει και τα δύο χέρια μου, για να σώσει τη ζωή μου, κόντεψα να τρελαθώ. Ευτυχώς, μου είπε, ότι τελικά δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε την επέμβαση, αφού μπορούσε να μου αφαιρέσει από το σώμα τα "εμφυτεύματα" που είχαν σχηματιστεί στα χέρια μου".

Σήμερα, ο Romario κυκλοφορεί στη Βραζιλία όπου ζει και γίνεται στόχος ποικίλων αρνητικών σχολίων.

"Μία φορά, όταν δούλευα σε μία καθολική εκκλησία, μία γυναίκα με πλησίασε και μου είπε, ότι η 12χρονη κόρη της δεν ήθελε να μπει μέσα, γιατί φοβόταν και μόνο που με έβλεπε. Νόμιζε, πως ήμουν τέρας. Έσκυψα το κεφάλι μου και δεν είπα τίποτα".

Την ίδια στιγμή όμως, τα αποθεωτικά σχόλια που έχει ακούσει για τη φυσική του κατάσταση, κάτι που τον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, να δεχτεί ότι έχει διακόψει την βλαβερή συνήθειά του.

"Κάποτε, όταν δούλευα ως φρουρός σε ένα πάρτυ, οι γυναίκες έρχονταν επάνω μου και προσπαθούσαν να μου βγάλουν τα ρούχα. Μου αρέσει, το ότι φωτογραφήθηκα ως Incredible Hulk. Πριν δύο εβδομάδες, αγόρασα μία ορμόνη που χρησιμοποιούν στα άλογα. Έβαλα τη βελόνα στο στήθος μου και τράβηξα τον αέρα, για να δω αν είχα βρει φλέβα. Τίποτα. Πάγωσα κι άρχισα να ιδρώνω. Ξαφνικά, θυμήθηκα όσα είχα περάσει και σκέφτηκα, ότι δεν μπορώ να το κάνω. Δεν έπρεπε, να ενδώσω ξανά στον πειρασμό. Μετανιώνω για όλα. Ο στόχος μου είναι να ασχοληθώ με το bodybuilding και έχω μπροστά μου πολύ δρόμο. Ξέρω όμως, ότι θα τα καταφέρω", λέει.

Αυτός ο άνθρωπος έχει καταστρέψει την ζωή του, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που θυσιάζουν την ζωή τους για να μπορέσουν να έχουν λεφτά και δόξα η και μερικές φορές ικανοποίηση .

More
17 Jul 2015 18:39 #165560 by Marios Ntallaris
Το «αυτί του Ιούδα»

Μπορεί να μοιάζει με ανθρώπινο αυτί, όμως είναι ένας κοινός μύκητας που ευδοκιμεί σε κορμούς δέντρων, σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Ονομάζεται Auricularia auricula-judae και οφείλει την ονομασία του στο γνωστό μαθητή του Ιησού Ιούδα, ο οποίος, αφού πρόδωσε τον Κύριο, στη συνέχεια κρεμάστηκε από ένα δέντρο.

Επίσης, είναι γνωστό με τις ονομασίες Jelly Ear και Kikurage, ενώ ανά τους αιώνες έχει λάβει διάφορες ονομασίες, ανάλογα με την περιοχή στην οποία ευδοκιμεί.
Η υφή του είναι ζελατινώδης και ελαστική και απαντάται σε διάφορα μεγέθη (από 3 έως 12 εκατοστά) πάνω στους κορμούς “ηλικιωμένων” κυρίως δέντρων.
Στην Ασία καλλιεργείται πάνω από 15.000 χρόνια, ενώ χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε σούπες, προσδίδοντας ήπια γεύση στο τελικό αποτέλεσμα.
Επιπλέον, πολλοί λαοί το χρησιμοποιούν κατά του πυρετού ή του πονόλαιμου, καθώς έχει και θεραπευτικές ιδιότητες.
Το “αυτί του Ιούδα” συμπεριλαμβάνεται στους κοινούς μύκητες, ενώ η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στη μαγειρική: Πολλοί πιτσιρικάδες το χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια για να τρομάξουν τη μικρή αδελφή τους ή τους φίλους τους! Ενίοτε και τους δασκάλους τους…

ΠΗΓΗ: perierga.gr