Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η γιορτή των ερωτευμένων

Poll: Γιορτάζετε στις 14 Φλεβάρη; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναί γιατί είμαι ερωτευμένος
4 20%
Ναί γιατί είμαι ανθοπώλης
1 5%
Όχι γιατί δεν είμαι ερωτευμένος
4 20%
Δεν δίνω σημασία σε αυτές τις "γιορτές"
11 55%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
14 Feb 2007 20:44 #27023 by Chris Zotos

Manos\ wrote: Μετά την αθλιότατη "Love Tech" του Σκιάννη που τα ξεφτύλισε όλα πατώκορφα, στο αποψινό "Στον Πάγκο" θα έχω καλεσμένο τον Μάνο από Άνω Πατήσια (profitis) και θα συζητήσουμε σχετικά με διάσημες γυναίκες γνωστών ποδοσφαιριστών ενώ παράλληλα θα διαβάσουμε και τα Free Love Letters (από το Free Φεβρουαρίου) για να δούμε τι έγραψαν οι απανταχού χλιμίτζουρες.

Καλά που δεν τον άκουσα δλδ σήμερα !!! Άντε να δούμε τι θα γίνει με εσάς !!! :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2007 18:16 #27089 by Αντώνης Κατρής
Χαίρομαι πάντως που όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από true άντρες που δεν πιστεύουν σε αυτές τις αηδίες και απεχθάνονται αυτό τον ξενόφερτο άγιο και όλες τις αηδίες που τον συνοδεύουν... Ωστόσο δε μπορεί να βγει από το μυαλό μου ότι η πραγματική απάντηση είναι: "Δε γιορτάζω γιατί είμαι μπακούρι/τσίπης/γουστάρω κάποια αλλά μου έχει ρίξει Χ"!!!! Και για μόστρα βέβαια... Γιατί ρε παλικάρια αν είσαι με την κοπελιά σου την αποφράδα αυτή μέρα και δε της κάνεις ένα δωράκι (τουλάχιστον) έχει να πέσει τέτοιο εμπάργκο στο κοκό (από πάρα πολλές και για αρκετό καιρό) που δε νομίζω ότι κανένας θα συνέχιζε να κάνει τον επαναστάτη χωρίς αιτία

More
15 Feb 2007 18:39 #27092 by nico panagiotopoulos
H γιορτή του "γδυσίματος" των ανδρών! Να δω τι αλλο θα εφεύρει η εμπορική βιομηχανία για να μας τα παίρνει!!!

More
15 Feb 2007 19:21 #27098 by penny

Sir_A_K\ wrote: Γιατί ρε παλικάρια αν είσαι με την κοπελιά σου την αποφράδα αυτή μέρα και δε της κάνεις ένα δωράκι (τουλάχιστον) έχει να πέσει τέτοιο εμπάργκο στο κοκό (από πάρα πολλές και για αρκετό καιρό) που δε νομίζω ότι κανένας θα συνέχιζε να κάνει τον επαναστάτη χωρίς αιτία

Είσαι απόλυτος.
Χτες που βγήκα (γιατί είναι μια μέρα που έχει και βραδάκι, και είναι ωραία να βγαίνεις "χειμώνα" βραδάκι) έτρεμα στη σκέψη ότι μπορεί να αντικρύσω κάτι ανάλογο σε λούτρινογυαλιστεροανθοκομική βάση, αλλά ευτυχώς δεν κρατούσε τίποτα.
Δεν θέλουμε δώρα λέμε. Την αγάπη σας θέλουμε. Τι παρεξηγημένα πλάσματα που είμαστε τελικά.. :roll:

More
16 Feb 2007 00:46 #27143 by Δημήτρης Σκιάννης
Και δηλαδή αν το δώρο το έκανα την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα,ποιά η διαφορά?Ρητορικό το ερώτημα...

More
16 Feb 2007 02:35 #27155 by penny
Το δώρο αν γίνεται συχνά δεν έχει νόημα.
Επίσης, αν γίνεται σε υποψιασμένη στιγμή, και πάλι δεν έχει νόημα.
Η αξία του δεν παίζει ρόλο.
"Στα κρυφά και ταπεινά, ψάξε τα παντοτινά.."

More
16 Feb 2007 03:47 #27158 by Mitropoulos Kostis
Ωραία τα τσιτάτα αλλά η ουσία είναι αυτή : άπαξ και δεν κάνεις αυτό που "πρέπει" την ημέρα αυτή των εμπόρων και των ανθοπώλων την πάτησες...

and that's the truth!

θα σε στήσει στα 3 μέτρα και..... :enforcer:

More
16 Feb 2007 05:35 #27162 by penny
Ω-λα-λα καλέ γυναίκες του φόρουμ πείτε κάτι! Πόσο σπουδαίοι και τρανοί είναι, και ότι μας αρκούν να έχουμε αυτούς μόνο και τίποτε άλλο..!!

More
16 Feb 2007 14:46 #27191 by Πανος Π
Παιδιά το πρόβλημα δεν είναι ποιος γιορτάζει κάθε 14 Φεβρουαρίου αλλά ποιος

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
16 Feb 2007 16:01 #27199 by penny
Εσύ πέρα από πολύ.. μάγκας έχεις και φρικιαστικό avatar. Άσχετο, αλλά το βλέπω κάθε φορά και.. *gkloup!* :?