Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζώα: Γενική συζήτηση, κατοικίδια κτλ.

More
01 Mar 2007 12:17 #28237 by Δημήτριος Σωτηρίου
Unfortunately η νομοθεσία σε εκείνα τα χωρικά ύδατα δεν προστατεύει κανένα θαλάσσιο είδος....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2007 13:26 #28244 by Kostas Giagias

Lost_in_Paradise\ wrote: Kι εγώ δε μπόρεσα να το δω όλο... αν είναι δυνατόν δηλαδή! Με τόση απάθεια οι σφαγείς όμως... είναι αδιανόητο!

Φονιάδες! :bio:

Πιστεύω ότι ένας λόγος που σας φαίνεται αποτρόπαιο ειναι ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε κατανάλωση δελφινιών.

Τι γίνεται στα σφαγεία όμως στα ορνιθοτροφεία? Τα ζώα τα κοιμήζουν πρώτα? Δεν νομίζω... αλλά κανείς δεν ασχολείτε... οχι 391111 Signatures Total.... αλλά 0 !!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
01 Mar 2007 13:47 #28248 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ούτε λόγος να το δω ολόκληρο. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) το στομάχι μου δεν είναι τόσο γερό!

Όσο αφορά τα ορνιθοτροφεία και τα κτηνοτροφεία, το λέει και η λέξη. Υπάρχουν γι'αυτόν τον σκοπό. Δεν νομίζω ότι τα δελφίνια τα εκτρέφουν για να τα σφάξουν.. Τα πιάνουν ελεύθερα όπως είναι και .. πάπαλα!

Θα έπρεπε να πιάσουν τους ψαράδες και να τους κάνουν τα ίδια.. Οφθαλμός αντί οφθαλμού!

More
01 Mar 2007 13:55 #28250 by Γιώργος Πάσχος

Tyrenda\ wrote: Θα έπρεπε να πιάσουν τους ψαράδες και να τους κάνουν τα ίδια.. Οφθαλμός αντί οφθαλμού!

Και όμως οι Νόμοι του δράκοντα πολλές φορές δεν πρέπει να εφαρμόζονται.
Θέλοντας να "ακυρώσω" το προηγούμενο post μου που μου βγήκε εν βρασμό ψυχής, πρέπει να σημειώσω ότι δεν πρέπει να πέσουμε στο επίπεδο τους και η πολιτεία να δώσει ένα άλλο μάθημα ή ακόμη και να τους εξηγήσει τι ακριβώς κάνουν σε αυτά τα άμοιρα δελφίνια καθώς ούτε οι ίδιοι οι ψαράδες δεν έχουν καταλάβει τι πόνο προκαλούν.

More
01 Mar 2007 15:04 #28258 by Νικολής Ασημάκης
Tο καλύτερο μάθημα είναι το να παθαίνεις ο ίδιος αυτό που σου λένε να μην κάνεις. όπως λέει και ο Γκάνταλφ στο 3ο βιβλίο του Άρχοντα, "Όταν καείς, οι συμβουλές για τη φωτιά θα σου μπουν στην καρδιά" Γιατί να μην ακολουθήσουμε τη συμβουλή του και ας κάνουμε σε αυτούς τους "ψαράδες" (δολοφόνους καλύτερα) αυτό που κάνουν στα άμοιρα τα ζώα;

More
01 Mar 2007 17:38 #28290 by Χριστόφορος
Μια φράση θα πω μόνο.Η αδιαντροπιά σε όλο της το μεγαλείο...

ΥΓ:Ούτε καν τόλμησα να δω το video... =;

PSN: personGR

More
03 Oct 2007 17:32 - 04 Oct 2007 19:46 #37309 by Esperos
Τι ρολο παιζουν τα ζώα στη ζωη σας? Εχετε κανενα ζωακι? Αν ναι ποσταρετετε και φωτο. Ιστοριες και μυστηριες φασεις που σας εχουν τυχει με τα ζωα? Βοηθεια που μπορουμε να δωσουμε?
Από μικρός λάτρευα τα ζώα με ιδιαίτερη αγάπη στα σκυλιά και στα άλογα, στην παρούσα φάση είμαι με το τρίτο σκυλί που περνάει απο την ζωή μου το οποίο το βρήκα στο δρόμο, είναι διασταύρωση pittbull με boxer, το καλό είναι ότι μόνο στο σώμα και στην μούρη έχει πάρει από pittbull ενώ το χρώμα και η ψυχή είναι του boxer, είναι θυλικιά και την φωνάζω Σολάνα
από το λατινικό γράμμα σολ που σημαίνει ήλιος.
Σύντομα θα σας βάλω και foto να την λαμαρώσετε...εσείς? Πωωωωωωως τα πάτε με τα ζώα? :?:
Last edit: 04 Oct 2007 19:46 by Esperos .

More
03 Oct 2007 20:20 #37314 by vasogr
exw thn ntalia mou....

einai 5 mhnwn, maltezaki me shin tzu

mazi ths vrhka nohma se auth thn athlia zwh...............

More
03 Oct 2007 20:35 #37315 by Esperos
H αλήθεια είναι πως τα ζώα βοηθάνε πολυ στην ψυχολογία μας, όταν τα πάντα γύρω μας καταρέουν αυτά πάντα θα είναι δίπλα μας να δείξουν την αγάπη τους και την χαρά τους επειδή είμαστε απλά μέρος της ζωής τους...αν θες μια ήρεμη και όμορφη ζωή γεμάτη χαρά και φίλους περιόρισε τους ανθρώπους και απόχτησε ζώα...έτσι έμαθα και έτσι θα ήθελα να ζω...

More
03 Oct 2007 21:30 #37316 by vasogr
ti zwaki exeis esy?