Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

My name is Earl

More
14 Dec 2006 13:19 #23767 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Μια από τις καλύτερες σειρές αυτή την στιγμή στην Αμερική!

Ένας τυπάκος ανακαλύπτει τι εστί κάρμα κι αποφασίζει ν'αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. Από εκεί που ήταν εντελώς κάφρος και ζούσε μέσα στην παρανομία, κάνει μια λίστα με όλες τις "κακές" πράξεις που έχει διαπράξει κι αρχίζει μία-μία να τις διορθώνει. Κι όλα αυτά επειδή με το που κέρδισε στο ξυστό 100.000$ τον χτύπησε αυτοκίνητο κι έχασε το λαχείο μέσα από τα χέρια του! Το ξαναβρήκε βέβαια, και τώρα χρησιμοποιεί τα κέρδη του για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Μαζί του έχει τον χοντρούλη-βλακούλη αδερφό του, μια Μεξικάνα καμαριέρα, την πρώην bimbo γυναίκα του και τον ακόμα πιο χαζό νυν μαυρούλη άντρα της! Ομάδα που σκοτώνει!!!

Οπότε όπως μπορείτε να φανταστείτε μπλέκουν συνεχώς σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες εμπλουτισμένες με άπλετη καφρίλα!

Για περισσότερες πληροφορίες και τα σχετικά!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2006 13:29 #23769 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα μου φαίνεται για άλλη μια χαζο-αμερικανιά. Αλλά, όπως πάντα, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

More
14 Dec 2006 14:00 #23771 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Στην αρχή κι εμένα έτσι μου φάνηκε. Αλλά πίστεψέ με, έχω ρίξει πολύ γέλιο με την καφρίλα που το απαρτίζει.
Βέβαια όπως το είπες. Περί ορέξεως..

More
14 Dec 2006 14:16 #23774 by Someone Special
Replied by Someone Special on topic My name is Earl
Hmm, den me enthousiazei na pw thn alitheia.

Kat'eme to kalytero show tou NBC ayth thn periodo einai to Heroes

www.nbc.com/Heroes/

Kathimerinoi anthrwpoi pou siga siga anakalyptoun oti exoun yperanthrwpes dynameis, pws xrhsimopoiei o kathenas thn dynamh tou kai ti ginetai siga siga.

Apla ekplhktiko

More
14 Dec 2006 21:13 #23812 by Mitropoulos Kostis
Replied by Mitropoulos Kostis on topic My name is Earl
paidia egw mono C.S.I:Las Vegas vlepw (alla milame gia trelh porwsi) kathws kai "Brake Out" ta ypoloipa den mou lene kati.