Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ημερομηνίες γέννησης μελών: Πόσων ετών είστε?

Poll: Τι γράφει η ταυτότητα σας;Στο περίπου... (was ended 0000-00-00 00:00:00)

15-20
53 33.1%
21-25
46 28.8%
26-30
37 23.1%
31-35
18 11.3%
36-40
6 3.8%
Total number of voters: 100
Only registered users can participate to this poll
More
20 Feb 2007 01:05 #27489 by Δημήτρης Σκιάννης
Όντως πολύ αέρα...Δεν λέμε ρε ΠΟΤΕ μια γυναίκα μεγάλη!Πόσο μάλλον..."μπαμπόγρια"! 8O Τσκ τσκ... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2007 01:24 #27490 by penny
Ε ψιτ εσύ αποπάνω? Μόλις μου δώσες ένα παραπάνω λόγο για να σε συμπαθήσω (πέρα του ότι είσαι πανάθας και απεχθάνεσαι τον χ"γιάννη..) :P

More
20 Feb 2007 03:35 #27493 by Αντώνης Κατρής
Ψιτ εσύ παραπάνω αυτό που λέει είναι αλήθεια αλλά δε τη λέμε ποτέ γιατί αρχίζουν διάφορα περίεργα όπως να σε βρίσουν ή να αρχίσουν να ρωτάνε αν τους φαίνεται... Οπότε δε ρωτάς και ησυχάζεις....

Εσύ η από πάνω τώρα μη δίνεις σημασία εμείς οι του 80 λίγο είμαστε η καλύτερη φουρνιά και με αποδείξεις του Ευαγγελάτου... Άσε να λένε τα νιάνιαρα ότι θέλουν

More
20 Feb 2007 03:39 #27494 by penny

Sir_A_K\ wrote: .
Εσύ η από πάνω τώρα μη δίνεις σημασία εμείς οι του 80 λίγο είμαστε η καλύτερη φουρνιά και με αποδείξεις του Ευαγγελάτου... Άσε να λένε τα νιάνιαρα ότι θέλουν

Πέστα ντε!
Aν μη τι άλλο έχουμε δει την εθνική να σηκώνει 2 κυπελάκια σε Eurobasket :cool:

More
20 Feb 2007 03:46 #27495 by Αντώνης Κατρής
Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε ξεμπερδέψει από τα σχολεία και τους καθηγητάδες των τόσο πολύ καιρό που πλέον δεν μας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα όπως ναυτία, ιλίγγους κτλ. Ενώ κάποιοι άλλοι την ώρα που εμείς ζούμε τη ζωή μας κλαουνίαζουν ότι πρέπει αύριο να πάνε και πάλι φροντιστήριο

More
20 Feb 2007 03:51 #27496 by penny
Πού ήσουνα όλη τη μέρα, ε? :P
Τουλάχιστον ξενυχτάμε που ξενυχτάμε δουλεύοντας, να έχουμε και καλή διάθεση!
Πάντως.. πω.. φροντιστήριο.. τι είπες τώρα?! :?

More
20 Feb 2007 12:44 #27500 by Anna R

Sir_A_K\ wrote: Εσύ η από πάνω τώρα μη δίνεις σημασία εμείς οι του 80 λίγο είμαστε η καλύτερη φουρνιά και με αποδείξεις του Ευαγγελάτου... Άσε να λένε τα νιάνιαρα ότι θέλουν

Ο Χαρδαβελας ειχε πει για την γενια του 80 (συγκεκριμενα του 1983), οχι ο Ευαγγελατος, και τα οσα ειχε πει δεν ηταν και τοσο κολακευτικα, Αντωνιε παιδί μου... :mrgreen:

More
20 Feb 2007 12:53 #27501 by Δημήτρης Σκιάννης
Παρεξήγηση φίλτατη συνάδελφος...Δεν είπα ότι απεχθάνομαι τον Χατζηγιάννη,τουναντίον... :P Μιχάλης ftw (btw,τα γκαρσόνια στο μαγαζί του φοράνε μπλουζάκια Conn-x

More
20 Feb 2007 12:59 #27502 by penny

i-VTec\ wrote: Παρεξήγηση φίλτατη συνάδελφος...Δεν είπα ότι απεχθάνομαι τον Χατζηγιάννη,τουναντίον... :P Μιχάλης ftw (btw,τα γκαρσόνια στο μαγαζί του φοράνε μπλουζάκια Conn-x

More
20 Feb 2007 14:13 #27510 by Chris Zotos
Πολύ στο off-topic το ρίξαμε !!!
'89 here !!! Πέστα ρε Μήτσο !!! Πολύ στο απ' έξω έχουν ρίξει τη νεολαία !!! Και μετά μιλάνε για χάσμα γενεών !!! Η μόνη μαλ!@#!@κία είναι ότι δίνω φέτος !!! :cry:

Πάντως όλοι μου λένε ότι δείχνω για πάνω από 25 !!! Πάω κάπου μου λεν μηχανολόγος είπαμε !!! Τους λέω όχι ρε παιδιά ακόμη λύκειο πάω !!! Μπαίνω σε φροντιστήριο με περάσαν για καθηγητή !!! Οι συμμαθητές δε μου μιλάγανε !!! Κάποια στιγμή τους ρωτάω !!! Μου λένε... !!! Πόσες χρονιές είπαμε ότι έχεις μείνει ??? Η δικιά μου απάντηση ήταν η εξής: Με 19.5 έβγαλα τη δευτέρα Λυκείου !!! :lol: