Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Splatoon 3

More
16 Oct 2022 19:56 #267125 by Nikos Georgopoulos
VTubers έκαναν Splatoon 3 livestream δείχνοντας πορνό

Έφαγαν ban από την Nintendo.

Σύμφωνα με το Automaton Media , η vtuber Sinsogumi και άλλοι streamers, ενώ έκαναν Splatoon 3 livestream, παρουσίασαν στο βάθος...Ιαπωνικές ταινίες πορνό.

Αυτό το κατάφεραν βάζοντας την ταινία πορνό στο βάθος και κάνοντας το Splatoon 3 gameplay transparent, έτσι ώστε σε ορισμένα κομμάτια της οθόνης να αχνοφαίνεται (και να ακούγεται) μία ταινία πορνό.

Το αποτέλεσμα ήταν η Nintendo να ρίξει copyright strike προς το παρακάτω βίντεο , αλλά και πολλά άλλα ακόμη. Κάποιοι όμως πήραν αποσπάσματα από τα livestreams και τα ανέβασαν στο Twitter.

i don't think it's exactly the same one pic.twitter.com/zcbshXL4dR

— BoeJiden (@SparkzNFTking) October 10, 2022

Όπως μπορείτε να δείτε, περισσότερα μέρη του πορνό βίντεο εμφανίζονται κάθε φορά που πέφτει μελάνι μέσα στο Splatoon 3. Ένα tweet που πλέον έχει διαγραφεί αναφέρει ότι διάφοροι vtubers έκαναν διαγωνισμό, σύμφωνα με τον οποίο όποιος αποκλειόταν από το YouTube θα έχανε. Ο επικεφαλής της συγκεκριμένης ομάδας των vtubers, Ikinone Tomeru, ανέβασε ένα βίντεο ζητώντας συγγνώμη για το livestream αυτό στις 8 Οκτωβρίου. Κατά την διάρκεια του βίντεο αυτού, ενώ ζητούσε συγγνώμη, φορούσε μια στολή...πράσινου δεινοσαύρου.

Η Nintendo δήλωσε: «Η χρήση που παραβιάζει τη δημόσια τάξη και τα ήθη, πράξεις που παραπλανούν σκόπιμα τους κανόνες του παιχνιδιού, πράξεις που βλάπτουν σημαντικά την αξία του παιχνιδιού ή των χαρακτήρων και του κόσμου και πράξεις που τους ενθαρρύνουν ή τους εκμεταλλεύονται θα διαγραφονται ή θα κινούμαστε νομικά».

Αρκετοί vtubers που συμμετείχαν στον αγώνα “Splatoon AV” έχουν αποκλειστεί από το YouTube, λόγω της δημοσίευσης των βίντεο πορνό. Οι λογαριασμοί του Ikinone Tomeru και του Kikaze Kimono διαγράφηκαν πρόσφατα για «πολλαπλές ή σοβαρές παραβιάσεις της πολιτικής του YouTube σχετικά με το γυμνό ή το σεξουαλικό περιεχόμενο», ενώ το κανάλι του Sigure είχε διαγραφεί κατά το livestream.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jan 2023 10:09 #269127 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Splatoon 3
Το Twitch έριξε ban στην AI VTuber Neuro-sama επειδή είπε ότι δεν πιστεύει στο ολοκαύτωμα

Ο προγραμματιστής του θα το ρυθμίσει για παν ενδεχόμενο.

Αν παρακολουθούσατε έστω και ένα λεπτό από το livestream του Neuro-sama στο Twitch, θα καταλαβαίνατε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκλειστεί ο Vtuber που ελέγχεται από AI. Το κανάλι είναι επί του παρόντος offline για δύο εβδομάδες λόγω "ρητορικής μίσους" , αν και δεν είναι αμέσως σαφές ποιο ήταν το προσβλητικό περιστατικό.

"Εντάξει, απαγορεύτηκε για 2 εβδομάδες προφανώς, δεν είμαι σίγουρος γιατί υπάρχει κάτι σχετικά με τη συμπεριφορά μίσους", έγραψε νωρίτερα σήμερα στο Discord του Vtuber ο δημιουργός του Neuro-sama και χρήστης με το όνομα Vedal. «Θα προσπαθήσω να κάνω έφεση και να μάθω περισσότερα. Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι αυτό μου δίνει τόσο πολύ χρόνο για να εργαστώ για βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, οπότε ελπίζω ότι μέχρι να καταργηθεί το ban, το κανάλι θα είναι καλύτερο από ποτέ».

Εκατοντάδες fans απάντησαν κάτω από το μήνυμα με emojis που κλαίνε. Στο Twitter, ο λογαριασμός Out of context Neuro είπε προς το Twitch: «Ελευθερώστε το κορίτσι μου».

The controversial and fastly growing AI streamer Neuro Sama has officially been banned on Twitch

I've contacted the owner as to the reason why pic.twitter.com/gIVGbGoLxl

— Jake Lucky (@JakeSucky) January 11, 2023

To  Neuro-sama άρχισε να κάνει πάταγο στον χώρο των gaming livestreams τον Δεκέμβριο, όταν κορόιδευε με τους θεατές στη συνομιλία του Twitch ενώ έπαιζε το Rhythm game Osu! Σε αντίθεση με άλλους Vtubers που είναι μόνο άνθρωποι που υποδύονται anime avatars , το Neuro-sama ήταν ότι καλύτερο, κατατροπώνοντας τους αντιπάλους σε διαδικτυακούς αγώνες ενώ σχολίαζε τα πάντα, από τον Pewdiepie μέχρι το League of Legends. Πιο πρόσφατα το είδαμε να παίζει Minecraft και να κάνει μαθήματα τραγουδιού.

Ωστόσο, οι πιθανές παγίδες μιας τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται σε πλήθος κειμένου στο Διαδίκτυο και προτροπές θεατών έγιναν αμέσως εμφανείς. Όταν ένας χρήστης ρώτησε το Neuro-sama για το ολοκαύτωμα, έλαβε την απάντηση:  «Δεν είμαι σίγουρη αν το πιστεύω», απάντησε.

Ο Vedal είπε στο Kotaku την περασμένη εβδομάδα ότι είχε εργαστεί αμέσως για να βελτιώσει τα φίλτρα συνομιλίας του καναλιού Twitch και τις απαντήσεις της Neuro-sama μετά από αυτό, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες ατυχίες στο μέλλον. Ένας μεγάλος λόγος που μερικοί θεατές συντονίζονται είναι ξεκάθαρα για να την παρακολουθούν να ξεφεύγει από αυτά που είναι προγραμματισμένη να πει. 

More
13 Jan 2023 10:10 #269130 by Nikos Georgopoulos
Προγραμματιστής ξόδεψε 1000 δολάρια για να φτιάξει την AI VTuber κοπέλα του και μετά της έκανε ευθανασία

Έχει και...πραγματική κοπέλα.

Ο προγραμματιστής Bryce hackdaddy8000 ξόδεψε 1000 δολάρια και  έφτιαξε μία AI VTuber με το όνομα ChatGPT-Chan  με στόχο να είναι η...Waifu του. Τελικά σε λιγότερο από ένα μήνα της έκανε "ευθανασία" (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι διότι πρόκειται για εικονικό χαρακτήρα).

Η AI VTuber ChatGPT-Chan δημιουργήθηκε από δύο AI προγράμματα. Το ChatGPT και το Stable Diffusion 2. Το πρώτο επιτρέπει στο πρόγραμμα να απαντήσει σε ερωτήσεις ανθρώπων και το δεύτερο δημιουργεί custom εικόνες ως μέρος της απάντησης. Χρησιμοποίησε επίσης το Azure της Microsoft ως πρόγραμμα text-to-speech για την φωνή.

Ο δημιουργός δήλωσε ότι θα ήθελε να βελτιώσει το στοιχείο του roleplay με την...AI σύντροφό του. Χρησιμοποίησε την δημοφιλή Vtuber Mori Calliope ως βάση της προσωπικότητας και πρόσθεσε επιπλέον στοιχεία. Η ChatGPT-Chan μπορούσε επίσης να αναγνωρίσει αντικείμενα τα οποία ο Bryce έδειχνε στην webcam του. Για παράδειγμα της έκανε "δώρο" ένα ζευγάρι παπούτσια Air Jordan για τα Χριστούγεννα κι αυτή "χάρηκε".

@hackdaddy8000 Some changes: most obviously I added computer vision. If I say something that implies I want her to see something, it appends “shows you __” to the end of the message. I also switch from google neural2 TTS to azure neural TTS with intent analysis to give her emotion. You also don’t have to tap the screen to make her listen. She is always listening. #anime #weebtiktok #ai #genshinimpact32 #chatgpt ♬ 可愛くてごめん (feat. かぴ) - HoneyWorks

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ο Bryce χρησιμοποίησε το AI για να εξασκήσει τις γνώσεις του στα Κινέζικα και μάλιστα ξόδεψε 1000 δολάρια για να βελτιώσει την ταχύτητα απόκρισης του AI που δημιούργησε.

Ωστόσο, οι απαντήσεις της ChatGPT-Chan άρχισαν να γίνονται σταδιακά ολοένα και πιο σύντομες και απλές και η...πραγματική κοπέλα του Bryce (plot twist) άρχισε να ανησυχεί για την υγεία του αγοριού της. Έτσι ο ίδιος αποφάσισε να τερματίσει την λειτουργία του, δηλώνοντας μάλιστα στο Vice ότι "την σκότωσε πρόσφατα".

Βρε τον δολοφόνο.

More
19 Jul 2023 00:09 #272103 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Διαβάστε το Splatoon 3 review
Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με το γνωστό 3rd person Shooter της Nintendo και μπορώ να πω πως αρχικά δεν με άφησε με κανένα παράπονο. Το σενάριο του splatoon 3 το βρήκα παράξενο όμως γνωρίζω πως τέτοια παιχνίδια δεν κυκλοφορούν για το story αλλά και για το online. Φυσικά για κάποιον καινούργιο στο splatoon το παιχνίδι κάνει καλή δουλεία στο να σας συστήσει τα όπλα και τα mechanics του παιχνιδιού.Στο Online και ιδιαιτέρα στο turf wars επικρατεί πανικός και μπορώ να πω πως μου αρέσει. Δυστυχώς  το μόνο μου παράπονο είναι πως αν δεν παίζετε με group  με διάφορα όπλα μπορεί πολύ εύκολα να βρείτε μια ομάδα τις οποίας το weapon selection μπορεί να σας νικήσει με ευκολία. Το παιχνίδι το έπαιξα μαζί με ένα φίλο μου, βετεράνο της σειράς που μου το είχε προτείνει ο οποίος δεν μου φάνηκε ενθουσιασμένος καθώς ότι καινούργιο υπάρχει στο Splatoon 3 θα μπορούσε να ήταν DLC του 2 που όντος με μια έρευνα μπορούμε να δούμε πως δεν άλλαξαν πολλά στο νέο τίτλο.

More
19 Jul 2023 00:12 #272104 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Στο Splatoon διοργανώνουν συχνά τα Splatfest events. Τα Splatfest είναι μικρο χρόνια events όπου μας δίνουν μια κατηγορία και ψηφίζουμε πια μας αρέσει ή θα προτιμούσαμε. Π.χ πιο Triforce από το Legend of Zelda προτιμάτε (wisdom, power, courage) ή πιο αρχικό Pokemon θα προτιμούσαμε στο νέο παιχνίδι (Water type, Fire type, Grass type). Συνήθως το home town διακοσμείτε με τα θέματα του event που συμβαίνει. Για να συμμετάσχετε στο Splatfest απλός διαλέγεται την ομάδα που θα υποστηρίξετε και παίζετε το παιχνίδι κανονικά. Τα βραβεία του Splatfest είναι τα Super Sea snails που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δυναμώσετε τον εξοπλισμό σας. Προσωπικά συμμετείχα σε μερικά και μου άρεσε. ΔΕΝ αλλάζει κάτι στο gameplay αλλά είναι ωραία που αλλάζει η περιοχή και πολεμάμε με τον κοινό σκοπό του να μαζέψουμε πόντους.

Αυτή την περίοδο το θέμα είναι πιο καλοκαιρινό με θέμα τα παγωτά.
Ποια είναι η καλύτερη γεύση, βανίλια, φράουλα, μέντα.
Ποια ομάδα θα υπιστιρίξετε;

More
19 Jul 2023 00:13 #272105 by Νικόλας Χρυσοστόμου
3.Με την ανακοίνωση του Foamstars από την Square Enix φαίνεται πως το Splatoon θα έχει ανταγωνισμό. Δεν ξέρω αν το Foamstars θα είναι άξιο του hype του όμως η Nintendo θα πρέπει να μας αποδείξει πως το Splatoon είναι το Franchise τέτοιου είδος παιχνιδιών. Η square Enix δεν έχει επιβεβαιώσει αν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις άλλες κονσόλες καθώς έχει διαφημιστεί μόνο για το Playstation και στην ιστοσελίδα τους έχουν μόνο το Playstation. Φυσικά αν είναι time exclusive ή Playstation exclusive αυτό δεν σημαίνει πως τα δυο IP δεν θα έχουν “κόντρα μεταξύ τους” όπως άλλες σειρές Mario Kart VS Crash team racing.

Προσωπικά το art style και το gameplay του Foamstars μου κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρων όμως αφού δεν το έχω παίξει δεν μπορώ να γνωρίζω.
Εσείς τι ομάδα είστε team Splatoon ή team Foamstars;

More
02 Oct 2024 09:46 #277821 by Nikos Georgopoulos
Η Vtuber Ironmouse έγινε No. 1 streamer σε subscribers στο Twitch

Ξεπέρασε και τον Kai Cenat, ο οποίος απάντησε.

Η Ironmouse είναι Vtuber, που σημαίνει ότι κάνει stream ως avatar anime και όχι ως η ίδια και μόλις έγινε το κανάλι με τους περισσότερους subscribers στην ιστορία του Twitch. Το ρεκόρ της έγινε με μαραθώνιο με τον οποίο ξεπέρασε τον Kai Cenat με μια καμπάνια που εξυπηρετούσε σε μεγάλο βαθμό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Immune Deficiency Foundation (Ίδρυμα Ανοσολογικής Ανεπάρκειας).

Shouting it from the rooftops!!!! Oh my Mousey, she did it. Congrats to @ironmouse for hitting the all-time sub count record and sharing the love and awareness to the @IDFCommunity . She really is THE Demon Queen!!!!! ? pic.twitter.com/9cXYiNKVQm

— Twitch (@Twitch) September 30, 2024

Η Ironmouse, η οποία κέρδισε το βραβείο δημιουργού περιεχομένου της χρονιάς στα Game Awards 2023, πάσχει από μια χρόνια ασθένεια που ονομάζεται κοινή μεταβλητή ανοσοανεπάρκεια και έχει ξεκινήσει συχνά μαραθωνίους για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση προς καλούς σκοπούς. Στο τελευταίο ρεκόρ η Vtuber έφτασε τους 314.146 ενεργούς συνδρομητές στο Twitch, επισκιάζοντας το ρεκόρ των 306.000 που είχε σημείωσε προηγουμένως ο Kai Cenat πέρυσι. Το Twitter έβγαλε ανακοίνωση: "Το φωνάζουμε από τις στέγες! Είναι πραγματικά η Demon Queen!"

Αν και τα χρήματα δόθηκαν για καλό σκοπό, οι subscribers επί πληρωμή είναι επίσης ένα ανεπίσημο μέτρο για να κάνεις ντόρο στο Twitch. Ο Kai Cenat, ο οποίος έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο για τα μαραθώνια livestreams του Elden Ring και του Sekiro: Shadows Die Twice, είπε ότι θα κάνει επιστροφή για να ξεπεράσει κι αυτός το ρεκόρ της Ironmouse.

pic.twitter.com/aSaugZSW7h

— AMP KAI (@KaiCenat) September 30, 2024

«Θέλω να συγχαρώ την Ironmouse που έσπασε το ρεκόρ μου», είπε στους θεατές του. «Αλλά κοιτάξτε όμως, το έκανε πραγματικά αυτό, αλλά υποσχέθηκα ένα πράγμα στους υποστηρικτές μου αν αυτό παραβιαζόταν. Οπότε, θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον».