Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και απρεπή συμπεριφορά

More
08 Feb 2021 00:47 #245887 by Giorgos Tsolaridis
Κατερίνα Λέχου για συνεργασία με Κιμούλη: «Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα Lexotanil. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου»...

Μία ακόμη επώνυμη προσθήκη στην λίστα των γυναικών που κατήγγειλλαν τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική βίας. Η Κατερίνα Λέχου είχε υπάρξει ζευγάρι με τον θιασάρχη προ 15ετίας. Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία της στο έργο «Όλα σε μια νύχτα» το 2004. «Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι μέσα μου έχει ωριμάσει κάτι για να μιλήσω. Έρχεται κάποια στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους και βέβαια καταλαβαίνω ότι όλες αυτές οι αποκαλύψεις επισύρουν πολλές συνέπειες γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν οικογένειες, παιδιά και από τους θύτες και από τα θύματα. Γιατί δεν είναι εύκολο, αλλά φαίνεται ότι ο πόνος είναι ο δρόμος για την εξυγίανση και για να μη φοβόμαστε....

Είμαι 53 ετών και το έχω διαχειριστεί, το έχω συγχωρέσει και με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου. Δεν θα ένιωθα καλά, θα ένιωθα ότι δεν έχω κάνει το καθήκον μου. Έχουμε χρέος να το κάνουμε αυτό μπας και μπορέσουμε να φέρουμε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας για τα παιδιά σας. Γιατί εγώ δεν έχω παιδιά. Αφορά μία επαγγελματική μου συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη που τη διαχωρίζω τελείως από την προσωπική μου εμπλοκή. Αφορά στο έτος 2003-2004. Βίωσα για όλη τη σεζόν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, σε επίπεδο που δεν ξέρεις αν θα πεις τα λόγια σου, φοβάσαι ότι θα εκτεθείς ότι δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί κάποιος μιλάει και βρίζει πάνω στη σκηνή. Αναφέρομαι σε αυτό που γινόταν επί σκηνής γιατί εγώ με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση και αυτό ήταν δική μου ευθύνη και αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο». «Δεν ήξερα κάθε μέρα αν μπορώ αυτό να το αντιμετωπίσω – λεκτική βία… με έβριζε. Η λεκτική βία διαφέρει από την σωματική. Είναι σαν άγριο θηρίο το οποίο παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα εφορμήσει άρα σημαίνει ότι είσαι συνέχεια σε εγρήγορση. Είναι εξουθενωτικό, δεν ξέρεις πώς να επιβιώσεις, σε ενδιαφέρει μόνο η επιβίωση σου εκείνη τη στιγμή και είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που δεν τον καταλαβαίνεις απλώνεται και έχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου. Πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου…». «Δεν ξέρω τι φοβόμουν. Να μη χαλάσω τη δουλειά, να μη χαλάσω τη φήμη μου, νιώθω ενοχές ότι μπορεί να φταίω και εγώ σε αυτό που συμβαίνει. Ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου και χωρίσαμε και έτσι μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου. Μου κόστισε πάρα πολύ και στη συνέχεια αυτό, αλλά εντάξει βρήκα το δρόμο μου. Μου κόστισε, πλήρωσα το τίμημα εγώ προσωπικά για να ξαναεμπιστευτώ έναν άνθρωπο». «Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα Lexotanil. Είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν όταν έληξε η συνεργασία. Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Μου έγινε μια φορά η πρόταση και είπα ότι δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ.(…) Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Τώρα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, αλλά έχω συγχωρήσει και τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο»....

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2021 00:52 #245888 by Giorgos Tsolaridis
Καταγγελία για Χαϊκάλη: «Ήμουν ανήλικη- Με έπαιρνε τηλέφωνο και αυνανιζόταν» – «Ήμουν ερωτευμένος» απαντά ο ηθοποιός

Ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μετά την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, η οποία χθες Σάββατο κατήγγειλε γνωστό κωμικό ηθοποιό στο Σωματείο Ηθοποιών Ελλάδας, για σεξουαλική παρενόχληση όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε μετανιωμένος και δήλωσε πως δέχεται τις καταγγελίες και ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του: «Δεν ακυρώνω τα λεγόμενα της Ηλιάνας Αραβή. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Δεν ήταν ανήλικη, έχω ευαισθησία σε αυτό το θέμα, εγώ την γνώρισα όταν ήταν 19 ετών. Την προσέγγισα με φλερτ στην αρχή. Δεν την πίεσα να αποδεχθεί τις ορέξεις μου για να πάει σε οντισιόν. Δεν την είχα καταπιέσει ποτέ. Δεν άσκησα βία απέναντί της, δεν την πρόσβαλα ποτέ. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή όλο αυτό είχε κορύφωση. Είμαι αρσενικό παλαιάς κοπής και την κυνήγησα γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Δεν έγινε ακριβώς όπως το παρουσίασε.

Μπορεί να ξέφυγα κάποια στιγμή και να την έφερα σε δύσκολη θέση. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, από αυτή τη θέση, και στους γονείς της και στην ίδια, από αυτή τη θέση . Να τονίσω ότι δεν της μείωσα την προσωπικότητα».

Η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή
Η Ηλιάνα Αραβή που συμμετείχε στη σειρά “Τατουάζ “ μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποκάλυψε ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γνωστό κωμικό ηθοποιό, στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

“Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με την ηθοποιό να αναφέρει: “Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες”. «Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγω. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες”

Και δεύτερη ηθοποιός κατήγγειλε τον Παύλο Χαϊκάλη

Η ηθοποιός Μαρία Ταβερναράκη (Sky Maddas-IMDb), η οποία πλέον ζει και εργάζεται στο Λονδίνο έγραψε στο Twitter, πως σε ηλικία 17 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων στο messenger.

Συγκεκριμένα οι χρήστες του Twitter “Thanasima_agna” και “ Sky Maddas ” έκαναν τις εξής αναρτήσεις:

Για τη συγκεκριμένη συνομιλία, ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε πως αυτό το προφίλ δεν είναι το δικό του γιατί στο δικό του το όνομά του είναι με ελληνικούς χαρακτήρες. «Έχουν πάρει κάποιες φράσεις με ένα προφίλ που δεν είναι δικό μου και έχουν βάλει μόνο τις απαντήσεις. Είναι κολάζ και είναι μόνο οι δικές μου οι φράσεις. Πες ότι είναι δικές μου οι φράσεις άρα υπάρχει ένας διάλογος αλλά οι απαντήσεις δεν υπάρχουν. Γίνονται πολλά. Αν οι φράσεις όπως “κουκλάρα μου” αποτελεί σεξουαλική παρενόχληση τότε είμαστε όλοι ένοχοι” είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

More
08 Feb 2021 00:54 #245889 by Giorgos Tsolaridis
Πέτρος Φιλιππίδης : «Μην με τηλεδικάσετε – Ξέρετε ποιος είμαι»
Θορυβημένος από όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με το πλήθος καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης εξέδωσε διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του ανακοίνωση

Σε αυτή, αναφέρεται σε «ιδιότυπες τηλεδίκες» τονίζοντας ότι αρνείται να κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα και καλώντας τα ΜΜΕ «να απέχουν από οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση, αναπαραγωγή ή αναφορά του ονόματός μου, της εικόνας μου και της φωνής μου σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητάς μου και της επαγγελματικής διαδρομής μου, πριν αυτά καταγγελθούν σε δημόσιες αρχές».

Όπως αναφέρει, σέβεται οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά «αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο» προσθέτει.

Παρακαλεί δε τα ΜΜΕ, να σεβαστούν τη σύζυγο και το παιδί του, λέγοντας ότι «με τα τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα» και προειδοποιεί όποιον δεν σεβαστεί την τοποθέτησή του πως επιφυλάσσεται ρητώς παντός εν γένει νόμιμου δικαιώματός του.

More
09 Feb 2021 12:49 - 09 Feb 2021 12:57 #245991 by Blood Prince
χαχα δεν γίνονται αυτά....(με έπαιρνε τηλέφωνο και αυνανιζόταν).

Αν όντως ισχύει η καταγγελία φαίνεται πόσο διεστραμμένος είναι ο Χαϊκάλης από την άλλη εάν δεν έχει καταγραφεί η τηλεφωνική συνομιλία δεν μπορεί να οδηγηθεί στα δικαστήρια καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Επίσης το όλο θέμα ξεκίνησε μετά την καταγγελία Μπεκατώρου και είναι ένα θέμα με πολύ συζήτηση.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2021 12:57 by Blood Prince.