Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε ευχαριστημένοι με την σχολή που σπουδάσατε ;

More
01 Aug 2020 23:08 - 01 Aug 2020 23:18 #237158 by Blood Prince
Εγώ έχω ολοκληρώσει τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Λογιστικής των ΤΕΙ και το έχω μετανιώσει ως ένα βαθμό γιατί τα οικονομικά δεν με ενθουσιάζουν.Σίγουρα εφόσον τα τελείωσα κοιτάζω να απασχοληθώ εκεί (γι'αυτό άλλωστε έκανα και μεταπτυχιακό) αλλά σκέφτομαι πως αν σπούδαζα άλλη ειδικότητα θα ήμουν πιο ευχαριστημένος.

Για παράδειγμα με τα μόρια που συγκέντρωσα θα μπορούσα να σπουδάσω Νοσηλευτική ΤΕΙ.Πιστεύω θα μου άρεσε καλύτερα το επάγγελμα και με τόσες προσλήψεις που γίνονται στον κλάδο ίσως είχα διοριστεί κάπου.

Επίσης άλλο τμήμα που θα μου άρεσε και πέρναγα είναι Μεσογειακών Σπουδών Αιγαίου και να ακολουθούσα κατεύθυνση Αρχαιολογίας.Θα είχα ξετρελαθεί με το αντικείμενο,δεν θα είχα τα κόμπλεξ περί ΑΕΙ-ΤΕΙ αλλά ως Αρχαιολόγος και πάλι θα ήταν δύσκολο να προσληφθώ.

Το πρόβλημα με μένα δεν είναι τα μόρια που συγκέντρωσα στις πανελλήνιες το 2003 αλλά η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τότε.Νιώθω πως δεν θα έπρεπε να σπούδαζα οικονομικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Aug 2020 23:18 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.