- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Domine Non Es Dignus wrote: Πληροφοριακά, οι ξανθιές δεν είναι φυλή ώστε να είναι ρατσισμός αυτό
For the sake of the joke πάντως, γενικά υπάρχουν τέτοια. Για τους Πόντιους καλή ώρα. Δε νομίζω να πιστεύει κάποιος πως όντως οι Πόντιοι είναι χαζοί. Εκτός κι αν είναι ο ίδιος (χαζός, όχι Πόντιος), τότε ναι είναι πιθανό.
Domine Non Es Dignus wrote: Πληροφοριακά, οι ξανθιές δεν είναι φυλή ώστε να είναι ρατσισμός αυτό
Myrmidon wrote: Προφανώς ότι γράψεις εσύ έτσι όπως μας τα περιγράφεις, θα στο σβήσουν και θα στο διορθώσουν άμεσα γιατί δεν είναι το σωστό. Σε οποιαδήποτε εγκυκλοπαίδεια ή λεξικό (της επιλογής σου) αν αναζητήσεις τον ορισμό θα διαβάσεις το ίδιο με τα όσα γράφονται στην wikipedia. Προβάλω συνήθως άρθρα της wikipedia γιατί είναι αξιόπιστα περιεκτικά και στην τελική μπορώ να κάνω copy paste αποσπάσματα από αυτήν ή να εισάγω σύνδεσμο προς αυτήν. Το κάνω για εκείνους που αναζητούν να μάθουν περισσότερα για κάποιο θέμα ή απλά να μάθουν την πηγή μου. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Λίγοι όμως γνωρίσουν τι λένε και ακόμα λιγότεροι καταλαβαίνουν... Δεν φταίω εγώ, έτσι είναι η ζωή. Προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω όσους ενδιαφέρονται, όταν δεν γνωρίζουν κάτι να το μάθουν. Πάντα πίστευα ότι "....είναι καλύτερο να μάθεις κάποιον να κυνηγάει για να φάει παρά να του πας το φαγητό στο πιάτο....". Κάποιοι διαβάζουν ότι καταλαβαίνουν ενώ κάποιοι άλλοι καταλαβαίνουν ότι διαβάζουν.