Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mystery Boxes

More
21 Jan 2017 16:30 - 21 Jan 2017 17:34 #192853 by Μάνος Γρυπάρης

Σήμερα στο GameWorld.gr ανοίγουμε το πρώτο MysteryBox, προσφορά του MysteryBox.gr και παράλληλα δίνουμε σε διαγωνισμό τα αντικείμενά του.

Το MysteryBox.gr έχει ένα MysteryBox κάθε μήνα το οποίο προπαραγγέλνετε μέχρι τις 31 του προηγούμενου. Το πρώτο MysteryBox αφορούσε το Star Wars και οι προπαραγγελίες έγιναν μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Επειδή σήμερα έχει εξαντληθεί, θα το βρείτε από τον Φεβρουάριο κι έπειτα στο MysteryBox.gr, στο μενού "Past Boxes".

Δείτε την σημερινή μας παρουσίαση και κερδίστε τα επτά αντικείμενα με διαγωνισμό μέσα από το βίντεο στο Youtube, ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρουμε στο τέλος του βίντεο.

Κάθε μήνα θα σας παρουσιάζουμε από ένα MysteryBox. Την άλλη εβδομάδα θα σας έχουμε το MysteryBox Φεβρουαρίου το οποίο θα μπορείτε να προπαραγγείλετε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 21 Jan 2017 17:34 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jan 2017 20:05 #192858 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic Mystery Boxes
Βλέποντας το βίντεο χάρηκα ιδιαίτερα με την ποιότητα των αντικειμένων, όπως και την ποσότητα. Να αναφέρω ότι διέμενα το 2016 στην Ολλανδία και προμηθευόμουν το Loot Crate, που κόστιζε και περισσότερα και συγκρίνοντας, μπορώ να πω οτι μου φαίνεται σούπερ το πακέτο από MysteryBox. Καλή αρχή - θα το τιμήσω.

More
26 Jan 2017 00:35 #193012 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα σας έχουμε το MysteryBox 2 με αντικείμενα της Marvel.
Οι προπαραγγελίες γίνονται μόνο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου στο www.mysterybox.gr .

Επίσης μπείτε στην κλήρωση μέσω YouTube για τα παραπάνω αντικείμενα και καλή επιτυχία σε όλους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)