- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
the_prophet1987 wrote: Γειά σου κι απο μένα Βασίλη,πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό το topic που άνοιξες γιατί η γυμναστική είναι υγεία.Γιατί καλό το gaming όπως λές κι εσύ αλλά να μη παραμελούμε τον εαυτό μας.
Κάνω κι εγώ γυμναστική,ninjutsu training η σπίτι η στη φύση,ανάλογα με τα κέφια.Τα martial arts βασικά είναι θέμα καθαρού μυαλού περισσότερο και λιγότερο φυσικής κατάστασης,αλλά είναι προτιμότερο να διαθέτεις και τα 2.Και περπάτημα στην εξοχή,ότι καλύτερο.Βοηθάει στη σωματική και ψυχική υγεία και αποτρέπει πολλά μελλοντικά προβλήμματα υγείας.
Με την διατροφή δεν το έχω εντελώς,κάπου ξεφεύγω αλλά ευτυχώς ελάχιστα και κυρίως όπου εμπλέκεται η ζαχαρη.
Αυτό που έχω να πω σε όσους το διαβάζουν είναι να κινείστε με κάθε τρόπο,οποιαδήποτε δραστηριότητα απαιτεί κίνηση είναι καλή.
Η κίνηση είναι ζωή.
Shikabane_Hime7 wrote: Η γυμναστική είναι πραγματικά κάτι πολύ ωραίο που όχι μόνο βοηθάει το σώμα σου και άρα την υγεία αλλά σου αυξάνει και τη διάθεση. Ωραία τα βίντεο γιατί η γυμναστική στο σπίτι είναι ότι πρέπει για άτομα που δεν έχουν χρόνο ή την οικονομική άνεση για γυμναστήριο.
Ας κρατήσουμε μερικές επιφυλάξεις για τη γυμναστική στο σπίτι. Κατανοώ ότι όλοι θέλουμε να έχουμε μια απολλώνια κορμάρα, αλλά στο σπίτι μέσα είναι δύσκολο να βρεις τη διάθεση. Μια θα είσαι κουρασμένος, μια θα θέλεις να δεις τηλεόραση ή κάτι άλλο... Πάντα θα υπάρχουν παρεμβολές στο σπίτι.fitbill wrote:
Shikabane_Hime7 wrote: Η γυμναστική είναι πραγματικά κάτι πολύ ωραίο που όχι μόνο βοηθάει το σώμα σου και άρα την υγεία αλλά σου αυξάνει και τη διάθεση. Ωραία τα βίντεο γιατί η γυμναστική στο σπίτι είναι ότι πρέπει για άτομα που δεν έχουν χρόνο ή την οικονομική άνεση για γυμναστήριο.
Έτσι είναι φίλε μου, σε αυτή τη ζωή πρέπει λίγο πολύ να τα δοκιμάζεις όλα. Ακόμα και λίγη γυμναστική μέσα στο σπίτι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει .. !!!