Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κομπίνες σε καταστήματα με video games

More
16 Apr 2016 18:51 #180125 by Τάσος Μαραγκός
Πολυ καλα κανει ο φιλος και το αναφερει απλα πρεπει φιλε Omnibot να δωσεις καποιες παραπανω info για να καταλαβουμε ολοι ποιο καταστημα ειναι,(πολη,περιοχη κτλ) και να το αποφυγουμε.Απο την αλλη οπως ειπαν και τα αλλα παιδια στο Ελλαδα ειμαστε και δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαστε στις πρωτες θεσεις της διαφθορας.Εγω σαν συλλεκτης εχω λιωσει τα ματια μου-ποδια μου να ψαχνω γτ οπως κ ολοι σχεδον εχω πεσει θυμα εξαπατησης.Υποστηριζω οσο μπορω τα μαγαζια της γειτονιας αλλα απο τετοιο επεσα θυμα εξαπατησης.Γνωμη δικη μου ειναι οτι φταιμε εμεις οι καταναλωτες γτ ενω ειμαστε υποψιασμενοι στην Ελλαδα της κρισης και με οσα εχουμε ακουσει,απλα δεν προστατευομαστε.Θελω να πω οτι δεν προστατευομαστε με τον ορο οτι δεν το ψαχνουμε οσο μπορουμε εχοντας υπομονη-επιμονη.Παντου υπαρχουν σκουπιδα-μαγαζια-ιδιοξτηες,αλλα το θεμα ειμαστε και θα ειμαστε παντα ΕΜΕΙΣ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2016 01:11 - 17 Apr 2016 01:13 #180155 by G

aims wrote:

Rasmo wrote: Η ρίζα του κακού είναι προφανώς οι μεγάλες αλυσίδες που χτυπάνε τα μαγαζιά της γειτονιάς και δημουργούν έναν φάυλο κύκλο σαπίλας και απο τους μεν και τους δε. Αλλά οι κύριοι υπαιτιοι είμαστε εμείς που δε θα πάμε να στηρίξουμε το μαγαζί της γειτονιάς και θα πάμε στην αλυσίδα γιατί είναι ουάο αλλά και που θα τους χρυσοπληρώσουμε κιόλας.

ασε φιλε,τα ειδαμε και τα μαγαζια της γειτονιας..
που σου πουλανε ανοιγμενο παιχνιδι,διχως την ταινια ασφαλειας και αν τους πεις πως ειναι παρανομο αυτο,σου πουλανε και τσαμπουκα..
ασε,εδω ειναι Ελλαδα..
δεν υπαρχει κρατος,οποτε μονοι μας θα πρεπει να προστατευομαστε(ας ειναι καλα καποιες ανεξαρτητες οργανωσεις τυπου ΙΝΚΑ που το παλευουν οπως μπορουν στο συγκεκριμενο θεμα)

Δεν είπα το αντίθετο. Κανέναν δεν βγάζω άγιο και αυτό ακριβώς λέω στο bold μου. Όλοι λίγο-πολύ χεσμένη έχουν την φωλιά τους απλά οι μεγάλες αλυσίδες όπως και να το κάνουμε την έχουν περισσότερο χεσμένη απ'ότι τα μικρά μιας και ο απώτερος σκοπός τους είναι το κέρδος με όποιο κόστος και μέσο.
Όταν δεν υπάρχει σοβαρό κράτος να ελέγξει το νταβατζιλίκη που γίνεται απο τις μεγάλες εις βάρος των μικρών, βρίσκουν και οι άλλοι μικρο-λαμογιές και κάνουν μπας και την βγάλουν. Δράση-αντίδραση λέγεται και είναι ένας φυσικός κανόνας που μια σωστά οργανωμένη κοινωνία και ένα σοβαρό κράτος θα έπρεπε να τα είχε αποτρέψει όλα αυτά, κάτι που προφανώς δεν.
Αλλά μην έχουμε και τις ψευδαισθήσεις ότι επειδή εδώ δεν υπάρχει τίποτα, πως έξω είναι και ο παράδεισος.
Last edit: 17 Apr 2016 01:13 by G.

More
17 Apr 2016 02:09 #180156 by Νικολής Ασημάκης

Rasmo wrote: Η ρίζα του κακού είναι προφανώς οι μεγάλες αλυσίδες που χτυπάνε τα μαγαζιά της γειτονιάς και δημουργούν έναν φάυλο κύκλο σαπίλας και απο τους μεν και τους δε. Αλλά οι κύριοι υπαιτιοι είμαστε εμείς που δε θα πάμε να στηρίξουμε το μαγαζί της γειτονιάς και θα πάμε στην αλυσίδα γιατί είναι ουάο αλλά και που θα τους χρυσοπληρώσουμε κιόλας.

Από προσωπική εμπειρία και σε διάφορα είδη βρίσκω φθηνότερες τιμές σε αλυσίδες παρά σε μαγαζιά της γειτονιάς. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά πολλές φορές στην έρευνα, η αλυσίδα είναι μονόδρομος είτε λόγω τιμής είτε λόγω απόστασης, γιατί για να πάρω κάτι 5 ευρώ φθηνότερα π.χ. χωρίς να φάω τη διαφορά σε μεταφορικά, δεν θα πάω από Ελληνικό που μένω Μαλακάσα ξέρω γω.

More
17 Apr 2016 14:06 - 17 Apr 2016 14:08 #180164 by G
Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο εμένα. Προσωπικά επειδή μιλάω με παραδείγματα, τώρα τελευταία πήρα το Samsung Galaxy S5 neo. Aπο ένα κατάστημα γειτονιάς, 260 μαζί με θήκη δώρο ενώ στις αλυσίδες που είχα δεί πρώτα, έκανε 350 μίνιμουμ εως 400 και κάτι. Οι αλυσίδες πάντα κοπανάνε.
Last edit: 17 Apr 2016 14:08 by G.

More
31 Jul 2016 13:53 #185607 by Μάρκος Ασκανιάν
Δεν ήξερα που να το βάλω αλλά είπα να το ποστάρω εδώ:

Τα σχόλια δικά σας! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol: :lol: :lol:

Adododo!!!
Attachments:

More
31 Jul 2016 15:40 #185614 by Γιώργος Λόλας
Χαχαχα μάλλον έγινε λάθος και αντί για 11.29 έβαλαν 511.29. Αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχει σε δύο games. Ίσως έχουν βάλει όλα τα games του PS2 στην ίδια -λανθασμένη- τιμή μέσω database και πήραν από εκεί την τιμή αυτόματα.

More
31 Jul 2016 20:24 #185628 by Tony
Tύφλα να χουν τα Steam Sales!
Αυτές είνα τιμές ευκαιρίας ! 8)

More
01 Aug 2016 09:30 #185661 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχει πλάκα που γράφει και 36 άτοκες δόσεις! :-P

Adododo!!!