Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εταιρείες Courier και τιμές

More
15 Sep 2015 00:33 - 15 Sep 2015 00:35 #168788 by Μάνος Γρυπάρης

Σε αυτό το topic μπορούμε να συζητάμε την εμπειρία μας από εταιρείες courier.
Εξυπηρέτηση, τιμές, εμπειρίες και ιστορίες.

Παραθέτω όσα στοιχεία γνωρίζω για τις χαμηλότερες τιμές που αφορούν παράδοση εντός πόλης.
Μπορούμε να επεξεργαστούμε το πρώτο post αργότερα επομένως αν γνωρίζετε κι άλλες εταιρείες και τιμές ή αν είχατε ευχάριστη ή δυσάρεστη εμπειρία απαντήστε ελεύθερα.

ACS: Γλυφάδα: 210-9609600 - 6,70€ (τηλ κέντρο έως 20:00)
Aiolos Courier: 210-5220039 - Aioloscourier.gr (τηλ κέντρο έως 19:00)
Γενική Ταχυδρομική: 8€ (τηλ κέντρο έως 20:00)
ΕΛΤΑ Courier: 210-9633300 , Κ. ΑΘΑΝΑΤΟΥ 25 & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - 6,62€ (τηλ κέντρο έως 20:00)
Mass Courier: 6 I. Metaxa 80, Koropi 194 00 , 210-9703409 - 6 με 7€ (τηλ κέντρο έως 20:00)
Speedex: 210-3407000 - www.speedex.gr (τηλ κέντρο έως 19:00)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 15 Sep 2015 00:35 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Mar 2022 18:16 #262087 by Blood Prince
Αγόρασα κάποια βιβλία απο βιβλιοπωλείο, τα οποία έχω προπληρώσει, μου τα στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά (μπράβο τους) αλλά μέσω ΕΛΤΑ Courier και λέω ωχ...

Παρακολουθώ πορεία δέματος όπου τα παρέδωσαν χθές και ακόμα Αθήνα είναι χωρίς να έχει προχωρήσει η αποστολή. Σίγουρα τα ΕΛΤΑ Courier δεν λειτουργούν όπως τα κανονικά καθώς το παραδίδουν στο χώρο σου αλλά σκέφτομαι μήπως αργήσουν πολύ. Δεν βιάζομαι βέβαια αλλά μην κάνουν και 1 μήνα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Mar 2022 20:56 #262151 by Blood Prince
Τα παρέλαβα οπότε δεν άργησε σχεδόν καθόλου. Καθαρά Δευτέρα τα παρήγγειλα, Τρίτη παραδόθηκαν στα πόρτα-πόρτα, και ήρθαν σήμερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Nov 2022 15:33 #267628 by Blood Prince
Από ACS στο γραφείο εξυπηρέτησης αρκετά αγενής.

Πήγα να εξυπηρετηθω και μου κάνουν, δεν έχει συγκεκριμένη ώρα η παράδοση του δέματος και δεν ακούγεσαι με την μάσκα (ενώ όλοι οι συνάδελφοι στον εργασιακό χώρο και οι πελάτες στο 95% των περιπτώσεων με ακούνε )

Τελικά παρελαβα το δέμα με τα πολλά άλλα από συνεννόηση και εξυπηρέτηση απαράδεκτη. 

[IMG

Peter Baylish

More
05 Dec 2022 10:33 #267882 by JayneGrady
 Δεν άργησε καθόλου και τα πήρα. Παραδόθηκαν από πόρτα σε πόρτα την Τρίτη μετά την παραγγελία μου από τη Δευτέρα και τελικά έφτασαν εδώ σήμερα.