- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Shikabane_Hime7 wrote: Ελλάδα εχω επισκεφτεί πολλα μέρη, απο όλη τη Κρητη μέχρι Θεσσαλονίκη, Πελλοπονησσο, Μακεδονία και αρκετά νησιά οπως Ρόδο, Κάρπαθο, Τήνο κλπ. Απο εξωτερικό εχω παει Αμστερνταμ, παρα πολλες φορές Γερμανία σε Ντικελσμπουρχ και Κολωνια, Παρίσι στη Ντίσνεϋλαντ, Κωνσταντινούπολη, Ρώμη και Φλωρεντια και Αγγλία: Λονδίνο, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ. 2 εβδομάδες ήμουν Αγγλία επίσκεψη στο κολλητό μου που ηταν φοιτητής στο Σαλφορντ και λάτρεψα το Μάντσεστερ και γενικότερα την Αγγλία κυρίως λόγο κλίματος ´αλλα και λόγο των ανθρώπων που ηταν εξαιρετικοί. Αυτο ηταν και το τελευταίο ταξίδι μέχρι στιγμής που εχω κανει, το Δεκέμβριο του 2011 και ηταν υπέροχα.
Αν τα καταφέρω κάποια στιγμή θελω να παω Ιαπωνία, Καναδά και Ισλανδία και Σκωτία.
Shikabane_Hime7 wrote: Ολλανδία κα Γερμανα ηταν μαζί με το μπαμπά μου που πηγαινε για επαγγελματικά ταξίδια σε κατι εκθέσεις βιομηχανικών ειδών, μέχρι το 2010 ηταν η τελευταία. Ντίσνεϋλαντ είχαμε παει το 2000 με τους γονείς μου και τα 2 μου ξαδερφακια και Ιταλία εξωσχολική εκδρομή που είχε κανονίσει στη 3ή Γυμνασίου η υπεύθυνη του τμήματος μας με τους γονείς των παιδιών. Αγγλία και Τουρκία είχα παει με τη κοπέλα μου το 2010 και 2011. Είχα και την ευκαιρία να παω Ισπανία για ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε να παιχνίδι με κάρτες που έπαιζα ´αλλα κάναμε κακή συννενόηση με τη παρέα και ακριβηναν τα εισητηρια. Τωρα πολυ δύσκολο να παω αν και φυλάω οποτε μπορώ λεφτά στην άκρη για το μέλλον. Ιαπωνία θελω παση θυσία να παω.