Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κοινωνικά πειράματα

More
19 Mar 2015 20:46 - 28 Apr 2015 21:56 #158279 by Μάνος Γρυπάρης
Ρατσιστική επίθεση σε στάση λεωφορείου. Ένα ελληνικό κοινωνικό πείραμα.

Πιστεύω ότι το βίντεο τα λέει όλα. :dry:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 28 Apr 2015 21:56 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2015 00:40 #158284 by Πιέρρος Φουστέρης
Πολύ έξυπνο αυτό το πείραμα, το οποίο, δυστυχώς, δεν μπορεί να φανεί εξ'αρχής πως πρόκειται περί κοινωνικού πειράματος. Είναι αλήθεια πως τέτοια συμβάντα συμβαίνουν στους δρόμους καθημερινώς. Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι τα αποτελέσματα (τα οποία εμφανίζονται στο τέλος). Ο αριθμός των ανθρώπων που υποστήριξαν το θύμα είναι, σαφώς, μεγαλύτερος από τον αριθμό αυτών που έμειναν απαθής ή υποστήριξαν τον θύτη. Δυστυχώς, όμως, τα δύο τελευταία νούμερα υπάρχουν, ενώ δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Έχοντας δει, πάντως, πολλά τέτοια πειράματα στο εξωτερικό, πιστεύω πως, εδώ, εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο (π.χ. στην Αμερική έχουν κάνει πειράματα με μαθητές που δέχονται bullying, με αντρόγυνα στον δρόμο που τσακώνονται, με γυναίκες που φοράνε τα χιτζάμπ [ελπίζω να το έγραψα σωστά] και οι άλλοι προσπαθούν να τους το βγάλουν), διότι το πρόβλημα αυτό του ρατσισμού, κακώς, υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα και, κυριότερα, εντοπίζεται στο πρόσωπο των μεταναστών. Υ.Γ. ο κύριος με τα μακρυά μαλλιά που φωνάζει "Ντροπή σου" στον "Έλληνα" και είναι ο πιο φωνακλάς όλων, τυχαίνει να ήταν γυμναστής μου πριν από δύο χρόνια στο Λύκειο. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα άτομα που γνώρισα ποτέ και το ξέσπασμά του μου φαίνεται πολύ λογικό, μιας και ταιριάζει στον χαρακτήρα του.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
28 Apr 2015 21:57 #160073 by Μάνος Γρυπάρης
Το t-shirt των 2 ευρώ

Απίστευτο κοινωνικό πείραμα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Apr 2015 22:22 - 28 Apr 2015 22:23 #160075 by Vasilis96
Last edit: 28 Apr 2015 22:23 by Vasilis96.