Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Creepypastas. Dare you read them all?

More
08 Jun 2014 18:11 #145511 by jimbl
Τωρα τελευταια εχω κολλησει με τα Creepypastas, μικρες ιστοριουλες τρομου δηλαδη γραμμενες απο χρηστες του ιντερνετ. Προσεξα οτι δεν ειχαμε τετοιο thread και μιας και αυτο το θεμα ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον, παραθετω μερικα στοιχεια:

Οι creepypastas χωριζονται σε κατηγοριες κυριως με βαση το θεμα τους. Τα κυρια θεματα ειναι: α)Ψυχολογικη ασθενεια με υπερφυσικες τασεις, β)Μυστικη οργανωση με μεταφυσικο προσανατολισμο (πειραματοζωο που απεδρασε π.χ.) γ) καταραμενη κασετα/cd/vhs και.....

δ) Καταραμενα copies videogames και εδω το πραγμα γινεται πολυ ενδιαφερον.

Για ''αρχαριους'' :mrgreen: εδω: creepypasta.wikia.com/wiki/Creepypasta_Wiki (Βαση δεδομενων οσον αφορα τα creepypastas καλυτερα να αρχισετε απο τα Classics)
Για ''γνωστες'' :wink: : Πειτε τη γνωμη σας! Ποια ειναι η αγαπημενη σας ιστορια? Ποιος θρυλος του διαδικτυου σας εκανε να φοβηθειτε πιο πολυ;

Προσωπικο μου αγαπημενο ειναι το Russian Sleep Experiment ( creepypasta.wikia.com/wiki/The_R ... Experiment ). Ειναι τοσο εξυπνα γραμμενο, με τοσο σασπενς και ενα καταπληκτικο φιναλε.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2014 21:00 #145513 by Νικολής Ασημάκης
Είχα διαβάσει την ιστορία με την πρώτη κόπια Pokemon στην Ιαπωνία. Πραγματικά ανατριχιαστική.

More
09 Jun 2014 01:25 #145524 by Κώστας Προμπονάς

jimbl wrote: Προσωπικο μου αγαπημενο ειναι το Russian Sleep Experiment ( creepypasta.wikia.com/wiki/The_R ... Experiment ). Ειναι τοσο εξυπνα γραμμενο, με τοσο σασπενς και ενα καταπληκτικο φιναλε.

Δεν το είχα υπ´ όψιν. "We no longer want to be freed!"

Ok, you made me a fan! :-)