Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ναργιλές - Ναργιλεδάδικα

More
27 Feb 2014 00:07 #140969 by Κώστας Λάβαρης
Ο ναργιλές (ή και αργιλές) είναι συσκευή καπνίσματος ασιατικής επινόησης για πιο άνετο και ταυτόχρονα ευχάριστο κάπνισμα. Η ονομασία του προέρχεται από τη περσική λέξη "ναργκιούλ" (=είδος ινδικής καρύδας), από την οποία στην αρχή κατασκευαζόταν πριν χρησιμοποιηθεί αργότερα γυάλινη σφαίρα.

Τα βασικά μέρη του ναργιλέ είναι τα ακόλουθα τέσσερα:

1) η γυάλινη σφαίρα (φιάλη)
2) το μεταλλικό στέλεχος (διπλός σωλήνας)
3) η εστία ("λουλάς")
4) ο εύκαμπτος σωλήνας ("μαρκούτσι")

Εσείς καπνίζετε ναργιλέ και αν ναι ποιες είναι οι αγαπημένες σας γεύσεις;

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μια αύξηση στα μαγαζιά που προσφέρουν ναργιλέ στην Ελλάδα. Εγώ έχω να σας προτείνω αυτά που βρίσκονται στην περιοχή μου. Και τα τρία είναι πάρα πολύ καλά μαγαζιά, με ωραία ατμόσφαιρα και σωστή εξυπηρέτηση. Σε άλλες περιοχές πέρα Ζωγράφου-Ιλίσια-Γουδί δεν γνωρίζω, για αυτό αν θέλετε προτείνετε και εσείς. :)

Qassabah Lounge Cafe , Royal Shisha , Hubble Bubble

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2014 04:54 #141110 by Γιώργος Λόλας
Δύο φορές έχω καπνίσει ναργιλέ. Η μια με γεύση καφέ και σοκολάτα και η άλλη Red Bull (μπλιαχ). Είχε παιχτεί μαλ%#$ την δεύτερη φορά κιόλας αφού είχε φύγει το αλουμινόχαρτο και κάποια στιγμή ρουφάγαμε κάρβουνο. Καρβουνιαστήκαμε που λέμε :P

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να πάω σε ένα μαγαζί με ναργιλέδες, φάση θα έχει :)

More
28 Feb 2014 12:28 #141128 by Sharkman
Ωραία είναι με καλή παρέα...άλλοι βάζουν μέσα γάλα για πιο απαλή γεύση. Εχω ακούσει πολλούς συνδυασμούς με κυριότερο στη βόρειο Αφρική να είναι γάλα κάτω και πάνω γεύση μήλο..κόκκινο και πράσινο.. :P

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
28 Feb 2014 18:38 #141154 by Κώστας Λάβαρης
Φυσικά και ο ναργιλές απολαμβάνεται με καλή παρέα. Εγώ πηγαίνω αρκετά συχνά, και έχω δοκιμάσει πολλές γεύσεις. Ειδικά στο Royal Shisha υπάρχουν γύρω στις 30 γεύσεις. Σας προτείνω να δοκιμάσετε φυσικό ναργιλέ, δηλαδή η γεύση αντί να είναι σε πήλινο να είναι σε φρούτο! (συνήθως πορτοκάλι, μήλο, ανανά) Οι δικιά μου αγαπημένη γεύση είναι βατόμουρο. Αλλά γούστα είναι αυτά. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Feb 2014 20:30 #141165 by Sharkman
Έχω δοκιμάσει βατόμουρο..όχι σε αυτό το μαγαζί αλλά γενικά..δεν είναι πολύ έντονη η γεύση?? Για αυτό προτιμώ μηλαράκι που είναι πολύ πιο ήπιο... :P :P

More
28 Feb 2014 21:30 #141169 by Νίκος Τριανταφύλλης
Φιλε SirLvr εχω παει κ εγω στο Royal Shisha κ οντως ειναι καλο μαγαζακι οσοι ενδιαφερεστε ομως τελικα να ρωτησω ποιο ειναι πιο βλαβερο το τσιγαρο η ο ναργιλες?

More
28 Feb 2014 21:45 #141170 by Sharkman
Από την άποψη ότι οι συστηματικοί καπνιστές κάνουν τσιγάρο και όχι ναργιλέ θα σου λεγα το τσιγάρο. Από την άποψη όμως του..να κάνω τσιγάρο ή ναργιλέ μια στο τόσο ενώ δεν καπνίζω,έχω ακούσει ότι είναι ο ναργιλές..... Τι να σου πω τώρα φίλε..μία στο τόσο και εφόσον είναι κάτι νόμιμο εφόσον προφανώς κάποιος είναι ενήλικας είναι εντάξει οποιοδήποτε από τα δύο.Προσωπικά δεν καπνίζω και άντε να δοκιμάσω ναργιλέ αλλά ως εκεί, δεν πιστεύω ότι το τσιγάρο έχει να προσφέρει πολλά στη ζωή μας.

More
01 Mar 2014 14:19 #141195 by Κώστας Λάβαρης
Krabby, όντως είναι λίγο βαρύ αλλά αν έχεις συνηθίσει δε σε ενοχλεί και τόσο. Εγώ ανέκαθεν, τέτοιες γεύσεις έκανα λόγω της έντονης γεύσης τους. Τώρα για να απαντήσω και στο φίλο Nicko. Η "αθωότητα" του ναργιλέ έχει απομυθοποιηθεί εδώ και καιρό. Αλλά όπως είναι ο krabby, ναργιλέ θα κάνεις μία φορά τη βδομάδα, τις 2 βδομάδες; Δηλαδή κάθε φορά που θα πας στο μαγαζί.

Από το να καπνίζεις ένα πακέτο τσιγάρα στις δύο ημέρες είναι σίγουρα καλύτερο να πας με τους φίλους σου για ναργιλέ. Και φυσικά δεν είναι εθιστικό, υπάρχουν γεύσεις χωρίς νικοτίνη, παίζουν ΜΕΓΑΛΟ ρόλο και τα κάρβουνα και γενικά το πως στήνεται ο ναργιλές. Όταν βάζεις πάνω κάρβουνα από καντήλι.. Καταλαβαίνεις έχεις να ρουφήξεις το μονοξείδιο της ζωής σου..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 May 2014 17:14 #144213 by Μάρκος Ασκανιάν
Siri Nargile Cafe στο Φάληρο!!! Μακράν το καλύτερο μαγαζί με ναργιλέδες στην Αθήνα!!! Τέλεια εξυπηρέτηση, απίστευτες τιμές, ευχάριστος χώρος και μεγάλη ποικιλία γεύσεων!!! Λόγω καταγωγής κι επειδή ''φουμάρω'' από μικρή ηλικία κάτι ξέρω παραπάνω. :wink:

Adododo!!!