Σήμερα η εκπομπή μας είχε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει τρία άτομα εκ των οποίων το ένα, ελπίζουμε να μείνει στην πρωινή συντροφιά των δύο ωρών για πολύ καιρό ακόμα. Μιλάμε για μία παρουσία με κύρος και δύο πανέμορφες δεσποινίδες. Ο λόγος για την Κατερίνα- Στεφανία *, τον Μάριο (οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι "Γκρινιάρηδες" του πρωινού της Κυριακής) και την φίλη μας την Τατιάνα την οποία αύριο θα την υποδεχτούμε μετά Βαΐων και Κλάδων-όπως αρμόζει δηλαδή-στο τρίτο "κομμάτι" του πρωινού μας.
Οι καλεσμένοι ήταν συνεπέστατοι στο ραντεβού τους και έτσι όλα ξεκίνησα στην ώρα τους! Ομαλά, όμορφα και ωραία! Ο Μάριος και η Κατερίνα μας απέδειξαν ότι έχουν πάρει τον αέρα του μικροφώνου αλλά πάντα διακριτικά και πάντα με σεβασμό στους παρουσιαστές που μοχθούν καθημερινά για το πρωινό σας ξύπνημα! Με λίγα λόγια δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα φασισμού και αναρχίας (βλ.Tue Jun 13, 2006 3:50 pm)..
Όσο για την Τατιάνα...όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν λιγομίλητη και σεμνή. Για πρώτη μέρα καλά τα πήγε από την Δευτέρα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ που θα είναι μόνη της με τον Αντώνη.
Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι ο Αντώνης θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών μου και θα γαλουχήσει την Τατιάνα με τις ηθικές αξίες και την παιδεία που πρεσβεύει η αγαπημένη μας εκπομπή!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Τατιάνα και καλή αρχή!
Προσωπικά έχω να δηλώσω ότι ήταν η πιο διασκεδαστική εκπομπή που έχω κάνει! Απόλαυσα πραγματικά το καυστικό χιούμορ των "γκρινιάρηδων" και ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα ξανακάνουμε εκπομπή παρέα!
*Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάριου το «Στεφανία» είναι πιο sexy όνομα και γι’ αυτό προτιμά να την αποκαλεί έτσι. Προσωπικά, θα κρατήσω το «Κατερίνα» καθώς το έχω συνδέσει με τις ωραίες κοπέλες..
Δημοκρατία έχουμε άλλωστε!