Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νοσταλγία

More
10 Jul 2013 19:48 #127954 by Κώστας Προμπονάς
Εχω νοσταλγησει τον απειρο ελεύθερο χρονο που ειχα καποτε για να παίζω video games.
Απολαύσετε τον όσοι/ες τον εχετε :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2013 23:12 #127969 by Νικολής Ασημάκης

Misfit wrote: Εχω νοσταλγησει τον απειρο ελεύθερο χρονο που ειχα καποτε για να παίζω video games.

Αν και αρκετά νεότερος, θα απαντήσω το ίδιο πράγμα.

More
11 Jul 2013 00:16 #127973 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Νοσταλγία

Zaratoth wrote:

Misfit wrote: Εχω νοσταλγησει τον απειρο ελεύθερο χρονο που ειχα καποτε για να παίζω video games.

Αν και αρκετά νεότερος, θα απαντήσω το ίδιο πράγμα.

same here και φανταστείτε πως σχετικά έχω ελεύθερο χρόνο. Απλά δε μπορώ να καταλάβω πως τα χώραγα και τα έπαιζα όλα τότε.

More
11 Jul 2013 02:26 #127987 by Βασίλης Καλφούντζος
Αυτό με το χρόνο ευτυχώς το έχω ακόμα! Για πόσο δεν ξέρω βέβαια.....

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
06 May 2014 11:40 #144245 by Μάρκος Ασκανιάν
Time passes by so fast... Fuck!!!
Εγώ νοσταλγώ τα Superskateboarders που κάθε φορά όταν αγοράζαμε φακελάκι είχαμε αγωνία ποιο θα έχει μέσα! Τα θυμάται κανείς άραγε; Βασικά νοσταλγώ πολλά αλλά anyway...

Adododo!!!

More
06 May 2014 13:38 #144249 by Marianna
Replied by Marianna on topic Νοσταλγία
Arcade :(

More
06 May 2014 13:43 #144250 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Νοσταλγία ε?

Χμμμ νοσταλγώ το φανταστικό μου Motorola V3. Ακόμα ο,τι καλύτερο εμφανισιακά έπαιξε σε κινητό. Νοσταλγώ το iphone 3g που είχα απο τους πρώτους εκεί που σπούδαζα και όλοι λέγανε 'νιάχ τι να το κάνω το κινητό χωρίς κουμπιά' και ένα χρόνο μετά που έγινε heap όλοι iphone και smartphone.
Νοσταλγώ τις εποχές που όλοι είχαν PS2 και εγώ Gamecube και κανένας δεν το ήξερε. Αλλά όταν αυτοί έπαιζαν προ και φιφα εγώ έλιωνα σε windwaker metroid και resi 0.
Νοσταλγώ σαφώς πρωινά με cheerios και Pokemon στο Star Channel και τα άπειρα γαριδάκια για να μαζέψω τάπες και νοσταλγώ τις πρώτες πονηρές φώτο στο Internet με την 52k σύνδεση μου που κάναν 3 λεπτά να κατέβουν. Μην μιλήσω για τραγούδια στο LimeWire που έκαναν καμιά ώρα.

Εκτός τεχνολογίας νοσταλγώ τα πρώτα μου 2 έτη στην σχολή.

More
06 May 2014 14:26 #144252 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Νοσταλγία
Τα παιδικά μου χρόνια και τις παλιές εποχές του gaming.

More
03 Mar 2015 11:48 #157563 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Μμμμμμ...... Μου λείπουν οι εποχές που κάθε Σάββατο κατεβαίναμε στην Κάισσα του Πειραιά και παίζαμε στο εβδομαδιαίο τουρνουα Yu-Gi-Oh. Μετά το τουρνουά πηγαίναμε για φαι στα KFC που ήταν δίπλα από την Κάισσα, και μετά εγώ πήγαινα σε ένα μαγαζί που είχε Paint-Day και έβαφα τα Warhammer μαζί με κάτι άλλα παιδιά. Ωραίες εποχές.
Μου λείπει το Vanilla Warcraft.
Προφανώς συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά από κάτω όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο. Σίγουρα ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι αυτός που ήταν όταν είμαστε έφηβοι. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως αυτό που μας λείπει κυρίως είναι η ξεγνοισιά. :unsure:

More
03 Mar 2015 15:09 #157569 by Ioannis Chatzitournos
Νοσταλγώ τα όμορφα πρωινά του Σαβ/κου που περίμενα για να δω όλα τα παιδικά της τηλεόρασης και μόλις τελείωναν έφευγα σφαίρα για παιχνίδι με τους φίλους! Από επιτραπέζια παιχνίδια, video gaming με Atari, υπερ-ατού (αλήθεια το θυμάται κανείς αυτό το παιχνίδι με τις κάρτες?) και ότι παιζόταν με μπάλα!