Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παιχνίδι της Playmobil μαθαίνει τα παιδιά πως να κλέβουν

More
11 Feb 2013 14:01 #120229 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το νέο παιχνίδι της Playmobil που μαθαίνει στα παιδιά πως να κλέβουν!

Το καινούριο αυτό παιχνίδι, που απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 10 ετών, όπως αναγράφεται και στο κουτί, δίνει όλα τα εργαλεία στα παιδιά για να γίνουν επιτυχημένοι ληστές τράπεζας.....Όπλο, λοστό, γυαλιά για καμουφλάζ, όπως επίσης και κλοπιμαία, όπως χαρτονομίσματα και μπάρες χρυσού!

Πηγή

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2013 15:48 #120231 by Andreas Loverdos
Λογικά δεν θα είναι για πολύ στα ράφια.....

More
11 Feb 2013 15:57 - 11 Feb 2013 18:34 #120232 by Βασίλης Καμακάρης
Last edit: 11 Feb 2013 18:34 by Βασίλης Καμακάρης.

More
11 Feb 2013 18:06 #120237 by Άντζελα Μαυρομάτη
Μεγάλη ντροπή όμως... Απορώ πως πέρασε ένα τέτοιο παιχνίδι τα αντίστοιχα tests και βγήκε στα ράφια... Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ηλικίες 4-10 όπου δηλαδή μικρά παιδιά χωρίς λογική θα παίξουν και θα μάθουν τον σωστό τρόπο να ληστεύουν!!! Απαιτώ να αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ και η εταιρεία να πληρώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο προς παραδειγματισμό!

Άντε γιατί όλο στα video games τα χώνουνε τα οποία τελικά παίζονται από μεγαλύτερες ηλικίες όπου το μυαλό μπορεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από τη φαντασία...

More
11 Feb 2013 20:17 #120244 by Νικολής Ασημάκης
Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Κάτι πρέπει να κάνουν και οι αστυνόμοι-playmobil μου, αντί να κάθονται στα κεντρικά όλη τη μέρα πίνοντας καφέδες και σερφάροντας στο διαδίκτυο.

More
11 Feb 2013 23:05 #120248 by Kostas Milonas
Και εγω δε το βρισκω τοσο τραγικο, παιχνιδι ειναι οχι τα σχεδια δρασης της συμμοριας των 11... Ισως να ειναι λιγο ατυχες το θεμα, αλλα δε προκεται να γινουν εκκολαπτομενοι εγκληματιες οσοι πιτσιρικαδες το παιξουν - εκτος αν εχετε δει να παιρνουν τα καραβια οσοι επαιξαν τα playmobil-πειρατες, εκει παω πασο... :P

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
11 Feb 2013 23:35 #120252 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μπακαλίστικος τρόπος να ξεχωρίσεις το παιδάκι εκκολαπτόμενος εγκληματίας. Τον ρωτάς όταν παίζει κλέφτες και αστυνόμους με ποιους είναι! :P
χαχα
εντάξει κλασσικά όπως με όλα τα πράγματα την σήμερον ημέρα έχουμε χάσει το θέμα της ισορροπίας, τι είναι ηθικό και τί ανήθικο και τί είναι καλό για τα παιδιά μας.
Βλέπετε, την ίδια λογική που έχεις και εσύ asmilon για τα playmobil την έχω και εγώ ειδικά με τα video games. Αυτό όμως εσένα που σου φαίνεται λογικό ο άλλος στην Αμερική το θεωρεί θέμα έρευνας και αιτία καταστροφής!! Σημεία των καιρών είναι...

More
11 Feb 2013 23:48 #120253 by Κώστας Λάβαρης
Το ATM δεν το κλέβουν σωστά... χαχαχαχαχαχα

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
12 Feb 2013 21:34 #120286 by Jester

Zaratoth wrote: Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Κάτι πρέπει να κάνουν και οι αστυνόμοι-playmobil μου, αντί να κάθονται στα κεντρικά όλη τη μέρα πίνοντας καφέδες και σερφάροντας στο διαδίκτυο.

Δεν είναι τόσο απλό φίλε μου! Όπως είναι και μάλλον ατυχής η αντιστοίχιση με τα video games μας. Μην ξεχνάμε ότι τα playmobil απευθύνονται αποκλειστικά σε μικρά παιδιά, με ηλικιακό εύρος αυτό που αναφέρει η Άντζελα. Οπότε κατά τη γνώμη μου η εταιρεία θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο τη θεματολογία της.
Αν βέβαια επιθυμεί να βγάλει μια σειρά παιχνιδιών που να απευθύνονται σε ενηλίκους, τότε θα πρέπει να έχει την κατάλληλη σήμανση, όπως γίνεται άλλωστε και στα video games.
Όσο για τους αστυνομικούς σου όπως λες...είναι εμφανές ότι υπάρχουν γιατί 1ον) τα μικρά παιδιά εντυπωσιάζονται από τις στολές (αν έχεις υπηρετήσει και έχεις μικρά ανήψια θα το έχεις προσέξει) και 2ον) αποτελούν μια χονδροειδή απεικόνιση του νόμου, οπότε η ύπαρξή τους σε ένα παιχνίδι μπορεί να πει κανείς ότι έχει και κάποιον διδακτικό χαρακτήρα, τον οποίο δε βρίσκω σε ένα "παιδικό" παιχνίδι που απεικονίζει/παριστάνει μια παράνομη πράξη.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
12 Feb 2013 22:58 #120288 by Νικολής Ασημάκης
Με την ίδια λογική και εγώ μπορώ να σου πω πως πρέπει να απαγορευτούν όλα τα πακέτα με ιππότες, πειρατές, άγρια δύση κλπ γιατί προωθούν τη βία στις μικρές ηλικίες καθώς και πειρατές και κλέφτες στην άγρια δύση προωθούν πάλι το έγκλημα (εγκληματίες εποχής γαρ). Εγώ όταν ήμουν μικρός (δημοτικό μεριά) και έπαιζα τρελά με playmobil ήθελα να παίρνω πακέτα με κλέφτες κλπ ώστε να έχουν κάποιο κακό να πιάνουν οι αστυνομικοί μου (ναι, είχα τα κεντρικά της αστυνομίας, δεν ήταν τυχαία η ατάκα). Δεν νομίζω κανένα παιδί να αρχίσει να κλέβει επειδή βγήκε αυτό.