Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πανελλήνιες: Γενική Συζήτηση

More
06 Nov 2012 21:33 #114673 by Ιβάν
Λοιπόν απ'ότι είδα δεν υπάρχει ένα τέτοιο topic (αν υπάρχει τότε συγχωρέστε με που το άνοιξα ). Ότι απορίες έχετε για τις πανελλήνιες λοιπόν, να τις λύνουμε εδώ! ;)

Ξεκινάω πρώτος! Πηγαίνω σε ΕΠΑ.Λ, ειδικότητα πληροφορική. Φέτος δίνω πανελλήνιες και αποφάσισα να δώσω για ΑΕΙ (Β' Ομάδα) και πιο συγκεκριμένα σε Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑ). Και έχω κάποιες απορίες που θέλω να μου τις λύσετε (googlαρα αλλά είναι μπάχαλο και δεν ξέρω αν ισχύουν!)

1ον) Θέλω να μου πείτε αν αλλάζει κάτι σχετικά με τα μόρια το αν είσαι αλλοδαπός. Γιατί είδα σε διάφορα site, και έλεγε πως σου δίνει επιπλέον 2.000 μόρια (δεν ξέρω αν ισχύει).

2ον) Είδα πως αν κάποιος δίνει π.χ δεύτερη φορά πανελλήνιες έχει και αυτός επιπλέον 2.000 μόρια! :rolleyes:

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Π.χ κάποιος δηλώνει για Ιατρική, δεν θα δώσει κάποια μαθήματα που έχουν σχέση με την Ιατρική; (δηλαδή χημεία).

Προς το παρών αυτά έχω, όποιος δεν βαριέται ας με βοηθήσει παρακαλώ! Ή να μου δώσει έναν σύνδεσμο που να με οδηγεί σε κάποιες πληροφορίες που ισχύουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2012 21:50 #114679 by Νικολής Ασημάκης
Από ΕΠΑΛ δεν ξέρω τι παίζει με το σύστημα, είναι διαφορετικό από το Γενικό Λύκειο. Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά είναι πως στα ΤΕΦΑ, θέλει σαν έξτρα ειδικό μάθημα να δώσεις αθλήματα. Τρέξιμο, άλμα εις μήκος κλπ. Άρα πρέπει να εντάξεις μέσα στο διάβασμα και προπονήσεις. Ρώτα στο λύκειό σου για πληροφορίες και κανόνισε να αρχίσεις προπόνηση (ή κάνε μόνο σου γιατί απ'όσο θυμάμαι έκανες πολεμικές τέχνες ή κάνω λάθος;). Πάντως παίζει θέμα πχ στο τρέξιμο θέλει συγκεκριμένο χρόνο, στο άλμα συγκεκριμένα μέτρα κλπ.

More
06 Nov 2012 21:53 #114680 by Ιβάν
Αυτό το ξέρω... κάνουν και προπονήσεις-προετοιμασία μέσα στο Πάρκο Αντώνης-Τρίτσης! Όσο για τα άλλα δεν γνωρίζεις;

(καλά θυμάσαι, και ακόμα κάνω)

More
06 Nov 2012 22:19 #114681 by Ανδρέας Γρυπάρης
Ρώτα στο σχολείο που είσαι να σου πουν.
Εγώ όσο έδωσα το 2009 2η φορά δεν είχα κανένα bonus μόριο. (με ΤΕΕ)

More
07 Nov 2012 09:49 #114691 by Χριστιάνα Θάνου
Alcatraz σχεδόν ότι είπες είναι λάθος. Αν είσαι αλλοδαπός απλώς μπορείς να κάνεις και δεύτερο μηχανογραφικό, μόρια δεν θα πάρεις αλλά ρώτα και στο σχολείο σου γιατί δεν είμαι 100% σίγουρη. Αν ξαναδώσεις πανελλήνιες ΔΕΝ παίρνεις 2000 μόρια σε καμία περίπτωση και αυτό το ξέρω από προσωπική εμπειρία!
Μόρια μπορεί να πάρεις μόνο αν πεθάνει κάποιος καθηγητής μπροστά σου, αν πεθάνει κάποιος συμμαθητής, αν είσαι έγκυος(για κοπέλες) και νομίζω αν είσαι παντρεμένος με παιδί.
Τώρα όσον αφορά την Ιατρική άκου πως πάει. Μπορείς να δηλώσεις για Ιατρική και γενικά για ΟΛΟ το τρίτο πεδίο, ακόμα και αν δεν είσαι από θετική κατεύθυνση, αν διαλέξεις βιολογία γενικής παιδείας. Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα. Αν έχεις κάποια άλλη απορία ρώτα.

More
07 Nov 2012 12:40 #114696 by Βασίλης Σπετσιέρης
Πέντε μύθοι για τις πανελλήνιες :
1) Αν μια μαθήτρια είναι έγκυος, παίρνει πριμ 2.000 μόρια.
2) Όταν κάποιος ξαναδίνει πανελλήνιες, παίρνει πριμ 2.000 μόρια.
3) Οι αλλοδαποί μαθητές παίρνουν 2.000 μόρια περισσότερα τους Έλληνες.
4) Αν την ώρα του μαθήματος πεθάνει ο καθηγητής ή κάποιος μαθητής,όλοι οι υπόλοιποι του τμήματος παίρνουν 2.000 μόρια πριμ.
5) Τα παιδιά χωρισμένων γονιών παίρνουν 1.500 μόρια πριμ.

και ένας μύθος bonus 6) Οι τελευταίοι 2 που θα μείνουν στην αίθουσα,μπορούν να αντιγράψουν.....

More
07 Nov 2012 20:19 #114739 by Ιβάν

Sephiroth25 wrote: 4) Αν την ώρα του μαθήματος πεθάνει ο καθηγητής ή κάποιος μαθητής,όλοι οι υπόλοιποι του τμήματος παίρνουν 2.000 μόρια πριμ.

Όχι, αυτό όντως ισχύει. Ρώτησα και τον καθηγητή μου στο φροντιστήριο.

Σας ευχαριστώ παιδιά! Μήπως μπορείτε ναι δώσετε κάποιο link που έχει τις βάσεις; Γιατί μου είχαν πει κάποια site με βάσεις αλλά τα έχω ξεχάσει! :?

More
07 Nov 2012 21:08 #114741 by Κωνσταντίνος Μακαριγάκης
Εδώ έχει τις φετινές τις περσινές και το πόσο μεταβλήθηκαν link

[center:20cm050w] [/center:20cm050w]