Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wordpress

More
08 Sep 2012 12:15 - 27 Aug 2016 19:09 #111986 by Άγγελος Φασούλης
Το Wordpress είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων, η οποία ξεκίνησε το 2003.
Σε αυτό το topic θα συζητάμε ότι αφορά το Wordpress.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτές τις ημέρες, το Wordpress άλλαξε το όνομα "Macedonia" σε F.Y.R.O.M.
Χάρη σε ενέργειες Έλληνα blogger.

O blogger του ιστολογίου Sotosblog έστειλε αίτημα στην Wordpress προκειμένου η τελευταία να αλλάξει την ονομασία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας από "Macedonia" σε "F.Y.R.O.M.".

Αναλυτικά ο Σώτος μας ενημέρωσε στο blog του: "Ενημερώνω τους ιστολόγους (bloggers) που έχουν κάνει follow στο δικό μου, όπως εσείς, και αντιστρόφως, ότι η πλατφόρμα του WordPress μου δήλωσε ότι από χθες διόρθωσε το “Macedonia” και γράφει πλέον F.Y.R.O.M., ως όφειλε, συμμορφούμενη σε υπόδειξη που έκανα όταν διαπίστωσα το ατόπημά τους πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τα Stats ανά χώρα στα οποία έχει πρόσβαση ο κάθε διαχειριστής. Η σχετική ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είχε ως εξής:

Δικό μου email
“Former Yugoslav Republic of Macedonia, i.e. F.Y.R.O.M., as it has been officially agreed by standing U.N. agreements, as well as bilateral ones with Greece, to be referred to until the relevant dispute between the two countries is resolved, appears nonetheless on the Blog’s Stats Chart injudiciously, offensively and unlawfully as “Macedonia” and must be accordingly renamed.”

Δική τους απάντηση
“We’ve made the change to the stats page that you have requested. Please let me know if I can be of any further help.
Best,
Phil
Happiness Engineer | WordPress.com"

Η είδηση που κάνει τον γύρο του Internet έγινε δεκτή με θερμά σχόλια. Πολλοί ακόμη χρήστες δήλωσαν ότι είχαν επιχειρήσει κάτι ανάλογο, όμως έπεφταν πάντα πάνω στον τοιχο των αυτοματοποιημένων μηνυμάτων του τμήματος υποστήριξης του Wordpress.
Last edit: 27 Aug 2016 19:09 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2017 11:40 #206222 by ELpidios Christodoulou
Γεια σας.
Καταρχήν ονομάζομαι Ελπίδιος Χριστοδούλου και είμαι από Κύπρο. Αποφάσισα να δημιουργήσω τεχνολογικά νέα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν κάθε αρχάριο σε ότι έχει σχέση με το διαδίκτυο για δημιουργίες ιστοσελίδας και όχι μόνο.
Μέχρι στιγμής έφτιαξα 2 βίντεο σχετικα
1) Πως να εγκαταστήσω το Wordpress σε δωρεάν server
2) Πως να δημιουργήσω ιστοσελίδα μέσο του Wordpress
Περιμένω τις απόψεις σας σχετικά με τα βίντεο μου.

Επίσης σε άρθρο μου έγραψα και κάποια σημαντικά tips για το πως μπορεί μια ιστοσελίδα να βγαίνει στις πρώτες θέσεις της Google. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημαντικά tips μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μου.

SEO Τιπσhttps://www.digitalexperts.co/gr/our-blog/16356-.html

More
14 Feb 2023 01:47 - 14 Feb 2023 02:05 #269672 by Μάνος Γρυπάρης
Ο YouTuber Wordpress Doctor έχει πολύ καλά tutorials για την χρήση του Wordpress για αρχάριους.

Εδώ σε αυτό το tutorial σας δείχνει πως θα κάνετε install τα βασικά plugins, contact form και το άκρως απαραίτητο Google ReCatpcha για να αποφύγετε τους spammers.

Προσοχή: Για captcha plugin, αν το Google ReCaptcha V3 δεν λειτουργεί τότε δοκιμάστε το Google ReCaptcha V2.

Δείτε εδώ tutorial για το πως θα το κάνετε install για το Register του site σας .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 14 Feb 2023 02:05 by Μάνος Γρυπάρης.