Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλίο Γοητείας

More
02 Jul 2012 15:01 #109853 by pReDiCtOR

Glamorous wrote: Βασικα αν υπαρχει βιβλιο που λεει πωσ να φερεσαι στουσ αντρεσ ωστε να μην σε βαρεθουνε ασ το πει καποιοσ!!!!Need it :P

Δεν θες βιβλιο, απλα να τους αγνοεις ;D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2012 15:14 #109855 by Άγγελος Φασούλης
Μη λες πολλά predictor!!!!

More
02 Jul 2012 15:29 #109856 by Παρασκευάς Γρηγορίου

Glamorous wrote: Βασικα αν υπαρχει βιβλιο που λεει πωσ να φερεσαι στουσ αντρεσ ωστε να μην σε βαρεθουνε ασ το πει καποιοσ!!!!Need it :P

Πολύ απλά...να φέρεσαι όπως νιώθεις! Το να ακολουθείς συμβουλές απο ένα βιβλίο και στο τέλος να χάνεις κάτι καλό είναι χειρότερο απο το να το χάνεις επειδή ήσουν ο εαυτός σου...

More
02 Jul 2012 16:50 #109860 by Χριστιάνα Θάνου
Τι να κανουμε που καμια φορα φερομαστε τελεια,οπωσ νιωθουμε,ειμαστε καλη παρεα αλλα....τα πολλα καλα σου βγαινουν ασχημα τελικα

More
02 Jul 2012 17:41 #109866 by Παρασκευάς Γρηγορίου

Glamorous wrote: Τι να κανουμε που καμια φορα φερομαστε τελεια,οπωσ νιωθουμε,ειμαστε καλη παρεα αλλα....τα πολλα καλα σου βγαινουν ασχημα τελικα

Ποτέ δεν ξέρεις όμως πού θα σε οδηγήσουν οι εμπειρίες σου...και μετά θα σκέφτεσαι οτι όλα αυτά ήταν αστεία.

Τις περισσότερες φορές τα καλύτερα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις!

More
09 Jul 2012 14:58 #110171 by Αποστόλης Βαγγελής
pickup artist κι ετσι? χαχα καλη φαση.το θεμα ειναι να χωνεστε οπου βλεπετε οτι υπαρχει ενδιαφερον.

και μακρια απο ψωνια κι οσες το παιζουν ντιβες.μακρια ομως.ουτε like στο fb!

More
27 Aug 2012 03:43 #111479 by super
Replied by super on topic Βιβλίο Γοητείας
To forum της goitias www.goitia.gr είναι ανοιχτό οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει εγγραφή δωρεάν.. ενημερώθηκα από έναν φίλο μου που είναι μέσα στο forum και στην κοινότητα..

More
27 Aug 2012 06:07 #111481 by Παναγιώτης Φλώρος
Έχουν πέσει στα χέρια μου κατά καιρούς βιβλία του είδους (και όταν λέω είδους εννοώ γενικότερα της βελτίωσης των κοινωνικών δεξιοτήτων) και ένα από τα κορυφαία για 'μένα βιβλία πάνω στο pickup art αν μπορείτε να διαβάσετε βιβλία στα αγγλικά, είναι το "The Game" του Neil Strauss.

Δεν έχω υπ'όψιν μου ελληνική έκδοση, αλλά μπορεί και να υπάρχει.

More
27 Aug 2012 18:09 #111522 by super
Replied by super on topic Βιβλίο Γοητείας
Yπάρχει κ σε Ελληνική έκδοση το the game του neil strauss introbooks Το παιχνίδι, η κρυφή βίβλος της γυναικείας απολάνησης.. αλλά περισσότερο το βιβλίο του neil είναι μυθιστόρημα αφηγείται τα γεγονότα και την ιστορία της αμερικάνικης κοινότητας και δεν είναι πρακτικός οδηγός όπως το βιβλίο ο απόλυτος οδηγός της αποπλάνησης από τον Ηρακλή όπου είναι το καλύτερο πρακτικό και αποτελεσματικό ελληνικό βιβλίο για μένα πάνω στο pu και στο φλερτ για τις Ελληνίδες.. στο site www.goitia.gr/book.html

More
27 Aug 2012 19:33 #111526 by Παναγιώτης Φλώρος
Καλά ναι δεν είναι και το εγχειρίδιο των μικρών εξερευνητών όσον αφορά την πρακτικότητά του και είναι όντος αυτοβιογραφικό. Το προτιμάω έτσι να σου πω την αλήθεια...

Αλλά επειδή δεν έχω εντρυφήσει στο θέμα, πάω πάσο.